hummer Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Купен за 349лв ,на две седмици е.Тела е оригинален,с две сим карти.Може бартер или продажба за 300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achod Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Не е възможно да получавате ЛС. Дайте e-mail или телефон за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Имам интерес,но при сериозно редуциране на цената! Цени на НОВИ по ниски от твоята --->http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/samsung/s7562-galaxy-s-duos-p111741470/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted August 2, 2013 Author Share Posted August 2, 2013 Имам интерес,но при сериозно редуциране на цената! Цени на НОВИ по ниски от твоята --->http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/samsung/s7562-galaxy-s-duos-p111741470/ Колега,купувай смело оттам.Телефона ми има гаранция от Техномаркет.Все оак съм отворен за разумни коментари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Колега нищо лично....,ако желаеш може да го вземеш от Китай за 10лв или от Америка за 1000лв. Но това не означава,че е по-добър защото е от Америка,а не от Китай! Или....защото е по-скъп е по истински..... За това точка 6 от правилата гласи: Цената се определя от продавача. Предлагане на цени, които са с голяма разлика под цената определена от продавача, ще се трият директно.От друга страна - определяне на цена, еднаква или по-висока от тази в официален магазин, на един и същ продукт, с едни и същи екстри към него, е крайно нежелателно и е възможно да бъде третирано от модераторите като изкуствено завишена цена с цел бъдещи ъпове с редукция на цената, така че сверявайте цената си, преди да я поставите! Помислете, че никой няма да предпочете да купи от човек дадена стока, при положение, че абсолютно същата стока се продава в магазина нова и с гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted August 4, 2013 Author Share Posted August 4, 2013 Колега нищо лично....,ако желаеш може да го вземеш от Китай за 10лв или от Америка за 1000лв. Но това не означава,че е по-добър защото е от Америка,а не от Китай! Или....защото е по-скъп е по истински..... За това точка 6 от правилата гласи: а точка 5 пък 5. Забранява се коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Ако желаете да съобщите за по-ниска цена на същия продукт в магазин, но нямате интерес за покупка - пуснете рапорт с линк към цената в магазина. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 'уорн' ! нищо не предлагаш колега nonsan,само мърмориш....добре.За останалите съфорумци 280 лв.Пристигна и скрийн протектор и калъфче-тефтер ,които давам подарък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
targoveca_Vn Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Сори за офтопика, но nonsan може да бъде прав само след като се провери цената в тези магазини и дали го има наличен. Също така не е направил и конкретно предложение. Забелязвам доста често, че се правят злоупотреби с продуктите. Телефоните в тези магазини, може да са от витрина т.е. отворени, пипани или с леки драскотини. Също така за телефони към, които има голям интерес умишлено се занижават цените с цел да отчитат повече трафик както на посещения така и на обаждания към сайта/магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 нищо не предлагаш колега nonsan,само мърмориш....добре.За останалите съфорумци 280 лв.Пристигна и скрийн протектор и калъфче-тефтер ,които давам подарък. Естествено,че нищо не предлагам,защото цената е направо смешна. По принцип за неща втора употреба с гаранция цената е около 70-75% от нови такива и става такава,минута след като си излязъл от магазина.. Та от мен офертата 300лв х 0.7 = 210лв. targoveca_Vn,естествено,че съм проверил щом съм писал! Пълен комплект с двегодишни гаранции и неотваряни кутии. Ако някой не вярва да звъни той! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted August 4, 2013 Author Share Posted August 4, 2013 Естествено,че нищо не предлагам,защото цената е направо смешна. По принцип за неща втора употреба с гаранция цената е около 70-75% от нови такива и става такава,минута след като си излязъл от магазина.. Та от мен офертата 300лв х 0.7 = 210лв. targoveca_Vn,естествено,че съм проверил щом съм писал! Пълен комплект с двегодишни гаранции и неотваряни кутии. Ако някой не вярва да звъни той! Ами прилагай я тая теория с процентите и към твоите артикули,nonsan.Гледам ,че не само излезли от магазина ами и над пет години продължават да държат цена 0.7 от нова.Нищо лично ,както казваш и успех !!!П.С. ценовото ти предложение е смешно...едва ли ще го продам изобщо за толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted August 9, 2013 Author Share Posted August 9, 2013 Телефона е продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.