Pyve Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Малко прибързах с покупката. Харесах си друг телефон. Неразличим от нов. С гаранция 2г. Купен на 24.06.2013г. Пълен комплект. Снимки има достатъчно в нета. Подробна информация тук. Мойте впечетления от телефона са предимно положителни. Батерията кара по 3 дена на 2G и около 1 час разговори, ако се ровите в нета или гледате клипчета и каквото още се сетите издържа 1 ден. Гледах филм ( 2 часа и 14 минути ) пуснат от телефона на плазмата ми ( има mini-HDMI ) и ми падна с около 60% батерията. Цена 300лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Малка корекция - модела е 6030X /този, който е за европейския пазар/. Уникален телефон - страхотен екран, ниско тегло, издържлива батерия - за ценовия си сегмент е супер. Ако мнението ми не е коректно, моля да бъде изтрито, ако не - да се счита за ъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyve Posted August 10, 2013 Author Share Posted August 10, 2013 Не се продава! Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.