mitw Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Продавам :AMD Phenom II X4 955 Black Edition - информация за процесораБойният кон, служил вярно Не е шампион в овърклока, но има много приятно поведение - държи прилични честоти при ниско напрежение;ползвал съм го на 3750 MHz с 1,37 волта, като при това никога не е минавал 52-55 градуса, позволява охлаждане с непретенциозен охладител (конкретно при мен - SonicTower с две полъхващи перки). Не харесвам високите напрежения никак, и съответно не съм го мъчил да се стабилизира на по-висока честота. А и просто не ми е било необходимо. За спорта - валидация на 4100 MHz, но както казах - не се чувствам комфортно при такива напрежения. Естествено, за стабилност не става дума при тази честота - зареждане на Уин, валидация, браузване...Процесорът е tray, няма охладител и гаранция.GigaByte MA790FX-DQ6 - информация от производителяСтаро поколение, но висок клас дъно. Какво да кажа... отлична изработка и работа, никога никакви проблеми с каквото и да било по него (е, мааалко е шаренко .Много качествено медно охлаждане, което си върши работата отлично; стабилно захранване;поддръжка на Thuban X6 1100T, един камион екстри - 4 PCI-E слота (2х16 и 2х8), два Lan-порта, IEEE 1394a, eSATA и т.н. ... позволява доста интелигентен контрол на вентилаторите -през SpeedFan си контролирах с профил охлаждането на видеото - Gelid Icy... какво още? А - претеглено на ръка е към... 1,85 пъти по-тежко от z77 Extreme4 Гаранцията е изтекла, няма кутия, книжка и задна планка (не съм аз мърлячът, който ги е загубил - така дойде от гаранционна подмяна). Ще го сложа в кутия от друго дъно за транспорта, както и ще дам IDE, SATA кабели; задна планка няма как.Transcend JetRam 2x2 GB DDR2 800 - повече информация има в тази тема, където се обсъжда конкретната памет.Паметта е "оборудвана" с Powerchips, фабрично без охладители, но както казват: "running great under low voltages".При мен е работила на 930 MHz (някъде, по спомен) на Интел система, и на 884 с АМД. Не съм търсил колко може максимално - така си работеше тихо и кротко без проблеми.В кутийка, търся гаранцията в момента, помня че беше 10 години, от които са изминали май 3; значи има още 6 или 7 години гаранция.Всичко това е досегашната ми система, работи напълно стабилно и безпроблемно, продава се поради обновяване.Цената в комплект е 230 лв. ПловдивКонтакти и пазарлъци: скайп bmitakw ; тел. Глобул 0898446376 Димитър Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitw Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 Намалявам цената на 220 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.