Jump to content
BulForum.com

Portable DVD Player 9 "Trevi DVBX 1412 с DVBT

Recommended Posts

Portable DVD Player Trevi DVBX 1412 с вградени DVB-T-цифрова/mpg2/,analogova- ефирна televizia

9 "/23sm/LCD LED технология дисплей с широкоекранен 16:9 панорама и 180 ° въртящ се дисплей

Цвят система: PAL - NTSC; Захранване: литиева акумулаторна батерия; Поддържани медии: DVD, MPEG4 - DVD, + RW-RW, MP3, Audio CD
Свързване: Изход за слушалки, аудио-видео изход, коаксиален аудио изход; USB вход; SD слот за карта
Аксесоари: Захранване AC 230V - 50Hz; Зарядно за кола DC 12V; Magnetic Антена DVB-T; Дистанционно управление;

vid i fukzionalnost-bez zabelegki-proizvodstvo Italia

zena - 170lv

neptun

0000006739_A_0141200.JPG

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Имам интерес към втория,но по-скоро ме интерисува ако му сложиш кабела с обикновенна кабелна дали ще разпознае нещо?

Или въпроса е разпознава ли аналоговия сигнал.

Здравей "Нептун",за съжаление само с мерака ще си остана.Пратиха ме командировка в др.край на БГ което не е болка за умиране но се наложи да преразгледам финансите си спрямо командировката .Засега се отказвам от покупката но ще следа развитието на нещата до следващата заплата.

Това трябваше да ти го пратя на лични но нещо системата не ми позволява а и тел.номер не ти намирам.Може да ме споходи рязко наказание затова че ъпнах темата...Както и да е.

Успех,и извинявай.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...