hostlord Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Продавам 3 телефончета. 2-та от тях са нокии третият е самсунг. Самсунга не съм го барал от 1 година и нещо не се включва не знам какво му е станало. Едната ноки-а включва но само изкача нивото на батерията и нищо повече. Третия телефон си работи перфектно няма капак на батерията и иска нова клавиатура. Иначе няма хардуерни и софтуерни забележки. Причината да ги продавам е,че само ми се мотат из шкафовете и не ми трябват. албум с снимки : http://www.album.bg/h3tr1k/albums/ 1.Nokia Model : 8800d Състояние : Включва екрана изкарва логото на нокиа и до там. Не знам какво му има не е ползван от доста време поне година. При зареждане прави същият трик пак само вади екрана. Цена : 15 лева. 1.Samsung Model :E1210M Състояние : Изобщо ни картина ни звук дето се вика. Не е включван от миналата година.Абсолютно запазен без драскотини. Цена : 5 лева. 3.Nokia Model : 7373 Състояние : Работи перфектно има леки козметични забележки. Липсва и задния панел които е на батерията на другите снимки в албума се вижда. И нова клавиатура. Работи безупречно от към софтуер и хардуер. Цена : 15 лева. -------------------------------------------- Благодаря ви за вниманието С уважение, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladafan Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Ако някой не ме е изпреварил ги купувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.