don_anton Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 я кажете нещо яко приличащо на ЕПИМЕНО че ми се слуша а не знам какво препоръчайте ми нещо такова плс! 10киу предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Пич мога да ти дам няколко предложения. Например влез в мп3 чалга има папка наречена елиники или нещо такова. Там като почнеш Мазонакис, Пасхалис Терзис, всичките на Нотис Сфаканакис и Зиг Заг са много яки, така че почвай да дърпаш(или просто слушай он лайн) Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 10x man. И на мен ми трябваше нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 11, 2004 Author Share Posted August 11, 2004 ае аре ако някой знае да каже нещо по-конкретно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 don_anton да ти кажа имам един приятел дето е супер зарибен по гръцкото. Един ден беше у нас и от дата.бг изкара бая мп3-ки ама нали знаеш че гръцките имена са трудни и не можах да ги запомня. Та пак ще го питам за тях(м/у другото има мн яки балади). Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 11, 2004 Author Share Posted August 11, 2004 да ти кажа имам един приятел дето е супер зарибен по гръцкото. Един ден беше у нас и от дата.бг изкара бая мп3-ки ама нали знаеш че гръцките имена са трудни и не можах да ги запомня. Та пак ще го питам за тях(м/у другото има мн яки балади). <{POST_SNAPBACK}> 10x като се сетиш там врътни 1 РМ за да не занимаваме всички хора във форума предварително : благодаря ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Я кажете, как се слушат песните online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Просто има един бутон "Слушай On-line" или ако го няма този бутон просто можеш да дадеш на линка на песента десен бутон, properties, там e URL-то на песента и го копираш, отваряш си winamp-a или MP или някъв друг Player, даваш add url и Paste-ваш URL-то което беше копирал преди малко. Това е всичко . П.с. дано се справиш (не е трудно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Хахах, Lame_One, мерси много, че ме открехна по тоя въпрос . Сега и песните от mp3-bg.com даже мога да си прослушвам преди да ги сваля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 За всички фенове на гръцкото - радвайте се ето линк специално вижте мп3-ките на наташа теодолидо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.