exabyte Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Не знам дали темата е точно за тук, но тъй като става дума за въпросната опция при гейминг, реших да я пусна точно тук. До колкото разбрах става дума за преименувана опция "Use mouse acceleration". Някой може ли да ми разясни каква точно е аджеба функцията и при игрането на игри (разликата при пусната и спряна)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Идеята е да можеш да играеш със сравнително бърза мишка, като си с нормално оръжие и в същото време като пуснеш оптиката на снайпера да можеш по-лесно да се прицелиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 На моя плъх имам едно копченце, което е с точно тази цел. Може да се променя степента на забавяне, но така или иначе не го ползвам. Не знам, не мога да свикна с тия пеесе илади функции по самия плъх... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.