novalisboa Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Изкупувам дънни платки с проблеми или неработещи, които понадлежат на ремонт. Цената е на килограм в зависимост от поколението или модела. Моля за предложение на ЛС или тук. За предпочитане е продавачите да са от Пловдив, защото с куриери не ми се занимава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Привет, сподели каква е цената на килограм? В смисъл от какво се определя, защото дали дъното е АМ2, 775, АМ3 голяма разлика няма - PCB-тата са горе-долу еднакви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 А колко предлагаш след като цената е на килограм И как става претеглянето Link to comment Share on other sites More sharing options...
novalisboa Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 blagodaria na vischki koito se otzovaha. ochakvam oshte predlojenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 ако дойдеш да я вземеш, ще ти подаря една(775) п.п. за контакт - ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
novalisboa Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 Благодаря за предложението, но ми са необходими по-големи количества 2-3 броя по възможност 5-6 платки Link to comment Share on other sites More sharing options...
novalisboa Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 Търсенето продължава. Изкупувам платки s.775, AM2, AM3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novalisboa Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 Намерих няколко дъна. Трябват ми още. Моля, за оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.