samkijot Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2671&idPhone2=3057 тъй като сега съм с K770i и искам да си взема нещо подобно, се спрях на тези двата ... общо взето не ме влече да имам телефон с android заради бързото изхабяване на батерията. това, което ми трябва най-много е прилични снимки с autofocus, а тези два модела го притежават .... въпроса е, че единия има wifi и gps, а другия няма, но аз така или иначе ползвам един таблет за тая цел, така че не са ми чак толкова необходими(а и ползването им бута по-бързо батерията) ... затова ако някой притежава/е притежавал някой от посочените модели, да сподели мнение. цената им варира от 70$ до 80$, така че тя не е от съществено значение. п.п. от sony ericsson съм с много добри впечатление през годините - откъм снимки, музикален плеър и надеждна изработка(доста често ги изпускам, затова гледам да са устойчиви), та затова разглеждам предимно техни модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 С901 според мен! Боравил съм и с двата телефона по около 2 седмици. С901 прави много по-добри снимки с тази ксенонова светкавица,а и батерията държеше малко повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 22, 2013 Author Share Posted July 22, 2013 С901 според мен! Боравил съм и с двата телефона по около 2 седмици. С901 прави много по-добри снимки с тази ксенонова светкавица,а и батерията държеше малко повече! при кой от двата имаш чувството, че е по-здрава слушалка? elm-а нещо много на пластмаса бие ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Честно казано,за здрава слушалка,са на кантар за мен.Може би С901 е с една идея по-здрава и като че ли няма толкова пластмаса,колкото Елм-а... И все пак ако вземеш С901,няма да съжаляваш (лично мое мнение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.