Nanko Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Търся wifi рутер. Нямам изисквания за модела и обхвата. Ще го ползвам за аксес поинт (тоест трябва да има контрол над DHCP. Поне до колкото разбирам от това което пише в нета.) и ще се свървам само от тлефона така, че и скоростта не е от голямо значение. Ако намеря до 5 лв. броя мога да взема 2-3 броя. Мисля, че и тези от виваком и БТК също могат да се ползват за аксес понт. Ако някой е наясно нека да сподели, ако не мога да взема такъв за тест и ако стане да го платя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Az imam takav Btk ADSL- iskam mu 7.50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 Темата все още е актуална. tonybadams си го ползвал рутера и не се съгласи да го даде за 5 лв. А според информация която получих от приятел за такъв рутер от бтк не ми се дават повече от 5 лв. Просто да не ме е яд ако не ми се получат нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.