zlobil Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 повечето съм ги виждал от доста ранна възраст се запалих по татуирането и имам богата колекция - както по мен така и на компютъра като изпълнение тия са много добри , проблема е че в Пловдив нямаме чак толкова добри татуисти , особено на портрети. зимата съм планувал да си направя ръкав и за целта ще ходя 2-3 пъти до София , тук просто няма кой ...... всичките рисуват обикновенни шаблонни татуси които няк'си откакто минах 16-17 не ми представляват интерес. другото е че понеже са малко ставащите в Пловдив като цяло не им се занимава с по-засукани проекти , драскат си надписчета и други лайна и не си дават зор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 Отказах се от черепа , няма да стане добре. Днес си записах час за събота и утре трябва да занеса модела малко да се обработи. Само някой може ли да сложи първата картинка мааалко по-надолу спрямо пистолетите понеже от долу остава много празно място между дръжките. Както го е направил вокса , само маалко по-надолу да е централната част с бокса и бръснача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 ............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 Мерсаж , останахме на първият вариянт , при тоя последният няма да се получат добре нещата щото се наслагват прекалено много неща по средата. В събота ще покажа как е станало. Воксе , айде да те помоля само да си изтриеш 2-та поста с картинките да не ми ги крадне някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Кажи му на този да прояви творчество, какво само ще прекопира..Снимките някой ми ги е махнал вече, услужливо. Що ми пипате творчеството уе, ей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 ще прояви .... най вероятно последно се справяше добре , в събота ще видим как е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 По молба на този, дето ще си ги шари по кожата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Здравейте, имам едни сканирани страници (3) Трябва ми да останат само таблиците, и всичко което е писано да изчезне, пробвах с четките да ги замажа отгоре със същия тон, но си личи, пробвах и със magic wand-a да select-на само таблиците, но пак не ми се получи. Всяка помощ е добре дошла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Защо просто не направиш таблиците на ексел ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Ми то така и ще стане сигурно в крайна сметка, но не може да няма начин и с photoshop да се оправят, и ми е интересно какъв е Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Времето за което тая таблица се прави на ексел е в пъти по-малко от времето в което ще мажеш по фотошопа да махаш. Поне за мен с койте скилове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Екселската таблица ще стане за максимум половин час, ако се прави от някой с уменията на майка ми. А това е минималното време, което ще отнеме на фотошоп гуру да го направи това. И това е само работата, по премахване на ръкописния текст. След това - разпечатания документ ще има различни тонове, следи от прегъването на листовете и т.н. неща, които няма да ги има в разпечатаната таблица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Това е поне час работа. Трябва да се махне целия канал, който съдържа цвета на химикала. След това да се почва с мазането. Таблицата се прави за 10 минути на Ексел, барабар с форматирането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Такава елементарна таблица става за минути в Word. Да не говорим, че дори и да трябва да се заличи писаното на картинката, изобщо не е необходим фотошоп, а най-обикновен графичен редактор. Без да съм какъвто и да е спец по никаква графична програма...току що го опитах с една елементарна без никакви екстри, че и даже по 2 начина - със заместване и със спрей...със заместването става по-бързо, защото фонът от бланката е достатъчно хомогенен. Първата графа я изтрих със спрея, а предпоследната отдолу - с елементарно заместване. П.П. Абе правилно ли разбрах какво точно се иска в задачата, защото това ми се вижда достатъчно тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Ама на мен ми е ясно, че става с Word и Excel, интересува ме как би се направило с Photoshop, for the sake of knowing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.