REDLINE Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Seagate Barracuda 7200rpm SATA 500 GbytesХард диска се засича от компютъра, но дава грешка :The semaphore timeout period has expired. Също така се чува тихо потракване. Seagate Barracuda 7200rpm SATA 750 GbytesХард диска не се засича от компютъра. Също така се чува тихо потракване. Western Digital GreenPower SATA 500 GbytesХард диска въобще не завърта, въпреки това изглежда като нов.Модел - WD Caviar (WD5000AAVS) Продавам ги като развалени. Цена - 10лв ПРОДАДЕНИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Имам интерес към първия (Seagate 500 Gb), защото имам един такъв здрав,но блокиран с грешния фърмуеър на Сийгейт и ако е от същата серия като моя, ще се пробвам да разменям платки и т.н. Запази ми го, ще пиша довечера на ЛС, че в момента излизам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Запазвам си втория Seagate Barracuda 7200rpm SATA 750 Gbytes Хард диска не се засича от компютъра. Също така се чува тихо потракване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.