Antares Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Продадено Броня TSG Backbone BackjacketРазмер L Бронята я имам от три години, като реално съм я обличал два-три пъти и имам едно единствено падане с нея. Стабилна е, захвата ѝ е добър, малко спарва, но като цяло пази доста добре. При човката с троен аксел, двоен толуп и полуовъргалване на 4x-а на Сопот нямаше никакви следи по мен, изключае нацапаната броня.Разделям се с нея, понеже се простих със всичките си идеи на тема DH (прекалено шубе съм). снимкаснимкаснимка Цена - 70 лева Бартери не ме вълнуват. Бронята се намира в София и който има желание - може да дойде да я види в Младост1. Може да пътува до всяко достъпно за Еконт място в България с наложен платеж и за сметка на получателя. За контакти:Лично съобщение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 Нова цена - 70 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 Продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.