muhaha Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Здравейте, от както излезе българското издание на списанието го купувах когато мога и се стараех да е винаги, е нямам всички броеве но имам сериозна колекция. Обаче не ми трябват и само ми заемат място. За това реших да ги пусна на търг. Списанията са четени и оставяни за съхранение в техните найлонови пликчета. Не всички имат пликчета 50% от списанията са пакетирани по два броя в пакетче. Не ми се изброява кои са броевете за това съм се постарал да ги снимам така че да се виждат кои броеве има. Към тях давам и шпула с дисковете към тях, не мога да гарантирам че са всичките дискове, в смисъл че може да съм давал диск на някой познат и да не ми го е върнал. Аз дисковете не съм ги ползвал, само ги складирах в шпула. Два броя от 2008 ги няма на снимките намерих ги след като ги снимах. Ето и по години: 2006 2007 2008 2009 Ето и малко подаръци: Общи снимки: Ето и как ще е търга: Начална цена: 10 лева стъпка: 1 лев Блиц цена: 40 лева Край на търга: 07,08,2013г до 23:00ч. До Пловдив можем да се разберем и да ги доставя на удобно за вас място. За страната с Еконт (тежат стабилно вероятно около 10кг.) За връзка с мен тук с лично съобщение или на емайл admin @ belozem.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted August 9, 2013 Author Share Posted August 9, 2013 Никакъв интерес .... за триене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.