lukather Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 От около месец имам странен проблем с снимките от Фейсбук когато ползвам мобилното приложение на таблета или на телефона си. Снимките в голяма част от случаите не се показват и не се отварят като цъкнеш върху тях. Примерно от 5 снимки от един албум се виждат първите две а останалите са бяли. И това се случва само когато съм закачен на домашния Интернет. В момента в който се закача на комшиите и снимките веднага се показват. Странното е че това се случва само с снимките от фейсбук и то не винаги. Започнах да си мисля че Близалките нещо ме филтрират. Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeEM0N Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Рутера ти случайно да е Тp-Link WR740N? Скоро имах подобен проблем при едни мои клиенти, който се изразяваше в абсолютно същото като при теб.Update до последния firmware от сайта на производителя оправи нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted June 29, 2013 Author Share Posted June 29, 2013 Почти..TL-WR1043ND . Преди една седмица направих ъпдейт и за няколко часа положението се оправи ,но после пак същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 11, 2013 Author Share Posted August 11, 2013 Оказа се че трябва да се сменят DNS - ите на рутера с тези на Гугъл и нещата се оправиха. Близу имат як съпорт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Оказа се че трябва да се сменят DNS - ите на рутера с тези на Гугъл и нещата се оправиха. Близу имат як съпорт ! Това последното сарказъм ли беше? Защото смяната на DNS-а с чужд не е решение на проблема. Ако им е чупен DNS-а, трябва да си го оправят, а не да пращат хората при Гугълския. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 Не,не е сарказъм. До сега винаги съм бил доволен от съпорта им. Винаги ми решават проблемите и то бързо.За DNS-а май проблема не е при много хора и така им е по-лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.