Jump to content
BulForum.com

Странен проблем с Фейсбук

lukather

Recommended Posts

От около месец имам странен проблем с снимките от Фейсбук когато ползвам мобилното приложение на таблета или на телефона си. Снимките в голяма част от случаите не се показват и не се отварят като цъкнеш върху тях. Примерно от 5 снимки от един албум се виждат първите две а останалите са бяли. И това се случва само когато съм закачен на домашния Интернет. В момента в който се закача на комшиите и снимките веднага се показват. Странното е че това се случва само с снимките от фейсбук и то не винаги. Започнах да си мисля че Близалките нещо ме филтрират. Някакви идеи?

Рутера ти случайно да е Тp-Link WR740N? Скоро имах подобен проблем при едни мои клиенти, който се изразяваше в абсолютно същото като при теб.Update до последния firmware от сайта на производителя оправи нещата.

Почти..TL-WR1043ND . Преди една седмица направих ъпдейт и за няколко часа положението се оправи ,но после пак същото.

• 1 month later...

Оказа се че трябва да се сменят DNS - ите на рутера с тези на Гугъл и нещата се оправиха. Близу имат як съпорт !   :thumbsup:

Оказа се че трябва да се сменят DNS - ите на рутера с тези на Гугъл и нещата се оправиха. Близу имат як съпорт !   :thumbsup:

Това последното сарказъм ли беше? Защото смяната на DNS-а с чужд не е решение на проблема. Ако им е чупен DNS-а, трябва да си го оправят, а не да пращат хората при Гугълския.

Не,не е сарказъм. До сега винаги съм бил доволен от съпорта им. Винаги ми решават проблемите и то бързо.За DNS-а май проблема не е при много хора и така им е по-лесно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...