Denchev Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Имам тука едни раници,които само ми седят. Намират се в Пловдив. Пишете на лично съобщение и оставяйте телефон за обратна връзка. От горчив опит съм принуден да кажа,че НЕ ЗАПАЗВАМ ЗА НИКОГО!!!ЧАНТА / РАНИЦА за лаптоп 15,6 инча. Kensington saddlebag е точното название. Много качествена и изключително здрава чанта / раница за лаптоп. Лаптопът се разполага вертикално в отделно отделение,като освен за него има място и за още много багаж. Безброй различни по размери джобове и джобчета за цялата покъщнина. И за да може всичко това да се мъкне ,са предвидени дебели и удобни презрамки за носене на гръб като раница. Разгледайте снимките. На тях се вижда как от задната страна на чантата има джоб с цип ,в който се прибират презрамките,когато искате да я носите на рамо или пък се прибира раменната презрамка и се вадят другите. Отпред е с много голяма закопчалка. Състоянието и може да се каже,че е близко до ново!!Ето линк на подобен модел. Точно този не можах да намеря,но е същият почти:http://www.kensington.com/kensington/us/us/p/1480/K64079L/saddlebag-notebook-carrying-case-black.aspxЦена35 лева30 лева 25лева СПИРА СЕ ОТ ПРОДАЖБАРаница KENWOOD.Цена 45 лева ПРОДАДЕНАМного добра и доста голяма раница за през едно рамоЦена 20 лева ПРОДАДЕНАТЕРМО РаницаЦена 25 лева 20 лева ПРОДАДЕНАРаница-градска.Цена 14 лева ПРОДАДЕНАОбикновена детска раница. Използвана,но запазенаЦена 4 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted July 1, 2013 Author Share Posted July 1, 2013 Термо раницата намалям на 20 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 Раница-градска ПРОДАДЕНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 Раница KENWOOD ПРОДАДЕНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted July 6, 2013 Author Share Posted July 6, 2013 Добавям една раница за през едно рамо Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Добавям една раница за през едно рамо imam interest pishi mi cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 Чанта за през едно рамо ПРОДАДЕНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 Нова цена на ЧАНТА / РАНИЦА за лаптоп 15,6 инча. Kensington saddlebag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 ТЕРМО Раницата ПРОДАДЕНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 ЧАНТА / РАНИЦА за лаптоп 15,6 инча нова цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.