Bob Arnold Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 pomognete v nivoto na area 52 purvo se skapva grafikata niakvi rezki zapo4vat da se jurkat i posle me izhvurlia ot igrata ako mojete pomognete 4e me iad 4e ne moga da ia vrutna sia puk sum kum kraia:(((( help Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Emi kvo da ti kaja taq igra ne sam q igral i neznam za toq bag , no moga da ti kaja ot li4en opit (taka mi be6e stanalo predi na igrata Enter The Matrix).Na4i potarsi za update na igrata za nqkakva po-nova ot tvoqta versiq.Ako ima i ima crack za neq v nqkoi ot bg saitovete svali si q i bi trqbvalo tova da se opravi , ako ne se opravi vij dali moje6 da si smeni6 sorca na igrata s ne bagnat , no tova e dosta trudno USPEH vse pak i mejdu drugoto igrata hubava li e , za6toto nikade ne sam 4uval nqkoi da q spomenava. P.S.Mnoo se izvinqvam tova be6e za druga tema prosto se obarkah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 8, 2004 Author Share Posted August 8, 2004 da mnogo e maniashka quest e s izvunzemni i s prostotii:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.