daddydj Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Продавам CD за кола Panasonic RDP750 30Wx4 с падащ панел. Запаметява 18 FM и 6 АМ станции. Има RDS, CD Changer control, CD Text, Sound memory, Phone mute, сензор за дистанционно управление, букси за вход, изход за усилвател, управлява ел. антена и др. Помни 6 програмируеми настройки на звука. Единствения минус му е че не работи осветлението на дисплея, но индикацията си работи. Може би е изгоряла някаква лампичка, но ме е страх да отварям панела и да я сменя. Продавам касетка за кола с падащ панел Pioneer KEH-P11 + CD Changer с 6 диска Pioneer CDX-P22. Запаметява 12 станции. Има калъф за панела, ръководство. Има и разни други функции. Чейнджърът има проблем: не иска да върти дисковете. Чува се че cd-тата се сменят, но не иска да се завърти. Възможно е аз да не съм го монтирал както трябва. Ако се интересувате ми пишете на e-mail daddydj@data.bg и предложете справедлива цена. ПП: Ако искате снимки кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Какви са цените ? Ако не е проблем качи и снимките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted August 7, 2004 Author Share Posted August 7, 2004 Какви са цените ? Ако не е проблем качи и снимките. <{POST_SNAPBACK}> В момента никой free server не бачка и няма къде да ги кача. Ако имате някакво предложение къде да ги кача - кажете. Относно цените предложете вие и аз ще преценя дали ме устройва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 В момента никой free server не бачка free.datacom.bg си бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted August 7, 2004 Author Share Posted August 7, 2004 free.datacom.bg си бачка <{POST_SNAPBACK}> Благодаря за информацията не го знаех този сървър. Ето ги и линковете: Panasonic Pioneer Pioneer Changer Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Panasonic Pioneer Pioneer Changer <{POST_SNAPBACK}> Машинките са супер.Колко парички се търсят за Пайнер-а става реч за комплект"??? П.С. " Надявам се не е този ченджер дето във Пулсар се опитваха да го правят" Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Благодаря за информацията не го знаех този сървър. Ето ги и линковете: Panasonic Pioneer Pioneer Changer <{POST_SNAPBACK}> нещо не мога да ги отворя тези линкове дай ми някаква цена за панасоника и ако ме устройва ще дойда да го видя на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 kakvi pari mu tursi6 na cd chaingera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 На Panasonica около 50 лв навит ли си ? Ако не кажи колко Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted August 12, 2004 Author Share Posted August 12, 2004 Айде пичове касетката замина. Ето и цените на другите неща: Panasonic - 120лв Pioneer Changer - 50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.