Rolla Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Породават се1. 2 броя мивки Алпака с плот за монтаж върхо шкаф - лява и дясна, Използвани, но в много добро състояние. Качествена изработка от дебела стомана за разлика от някои китаски цена 50лв./бр. Едната е продадена прилчат на тази : 2. Миялна машина Mielle за 9 комплекта прибоrи, старвнително стара, но идеално работеща Цена 80лв. Нова цена 70лв. Продадена Намират се в Пловдив (Кичука) за Контакти 0877474505 моля пишете ЛС или на телефона, не проверявам темата често Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolai0tz Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 колко е широка миялната?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagabont Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Какъве размера на мивките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 Едната мивка е продадена, остава само една, размера е 60х100 Миялната е за 9 комплекта широка 45см стандартна височина, нова цена 70лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Сложи снимки на миялната (по възможност от всички страни). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Имам интерес към миялната, но задължително снимки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Имам интерес към миялната, но задължително снимки! Ако ми хареса, аз съм първи, колега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Не си давал заявка, така че си втори, колега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Аха, така значи - всяко мое обаждане се третира единствено като цитиране на правилата, така ли? Тц, тц, тц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Абе двама се карат-трети печели.Аз първи ще оценявам по снимките и ако не ми хареса се оправяйте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 Абе ви хора не четете ли? моля пишете ЛС или на телефона, не проверявам темата често Специално съм написал това защото нямам възможност да селедя темата и да я снимам тъйкато не съм в България Миялната е продадена става 1 мивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.