chochosan Posted November 15, 2002 Share Posted November 15, 2002 Trqbva mi hubav mp3 splitter i molq vi ne mi pokazvajte nqkakvi triali ili demo versii, trqbva mi pulna versiq, tuka vuv warez ima nqkakuv cool mp3 splitter ama ne moga da go registriram vsichki crackove davat suobshtenie incorrect file size, a kato vzema onzi ot tehniq sait i se opitvam da go crackna pak ne stava.. a nqkoi splitval li e mp3ta? dali ima takava programka, mnogo shte sum mu blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 18, 2002 Share Posted November 18, 2002 vs4ki programi za rabota sas zwuk go praviat - cooledit, soundforge, cubase........ - vijdal sam gi v warez.ru niako ne poddyrajt MP3 format (po starite im versii), zatowa Wav faila se cepi a sled towa se konvertira w MP3 Ako nesto sam bil neqsen - da znae6, zadavai si vapwosite po iasno i ti do skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 18, 2002 Author Share Posted November 18, 2002 Na men mi rqbva mp3 spliter kojto razdelq po secundi na trackove edin tzql mix, neshto kato v neroto kato shte go burn-vash edno cd, am ne iskam da go zapisvam na muzikalno , a prosto da go razdelq na trackove i v programata ako ima da prikacha id3 tagove na tezi trackove Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 18, 2002 Share Posted November 18, 2002 zna4i to4no tezi programi ti triabwat, a pak ID3 ste si gi sloji6 s Winamp ili nesto drugo (tezi prog itwarqt fajla i imat select, cut, copy, paste itn) wij niakoia ot tqh - ste ti swat6i rabota are leka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.