RaptoR Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 1 hour ago, plameni said: Тъжно... Много тъжно. Аз имам друга думичка - PATHETIC. И понеже хич не им пука за позициите ни (колко либерално!) вентилаторстват 4-5 страници глупости, оплитайки се бетер патки в калчища в собственото си безхаберие... Пламене, аз да попитам само - ти къде точно видя нещо дори подобно на "смислени аргументи", защото по либерастката тема аз дотук не съм виждал такива. Имаме обаче в пълния му блясък типичното либерастко поведение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 2 hours ago, plameni said: Когато разговорът се върне към нормалния спор, когато започнат да се задават конкретни въпроси, а смислените аргументи на отсрещната страна свършат и се намесват даже измислени персонажи, спорът изведнъж се прекратява с "Писна ми". И даже се стига до призиви за агресия: "Да не забравите да се груби и към малцинствата..." Тъжно... Много тъжно. Слаб опит за вменяване на вина, изпълнен с егоцентризъм. Тъжно... Много тъжно. С този си пост само потвърди решението ми да се оттегля от "дискусията". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 1 hour ago, RaptoR said: оплитайки се бетер патки в калчища в собственото си безхаберие... On 6/9/2021 at 12:42 PM, plameni said: Няма отбелязан повод, но пък е първото, което се натрапва пред погледа ти, когато отидеш на темите. On 6/8/2021 at 8:30 PM, RaptoR said: ЕДИТ: Ако това е сложено там по някакъв повод и празник - недоглеждането е мое. За да не е само цитати поста ми, нека цитирам така "по очи, та на врат" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 3 hours ago, ARPAnet said: За да не е само цитати поста ми, нека цитирам така "по очи, та на врат" Какво точно се опитваш да по/до/кажеш? Да не би на въпросната страница да има някаква информация за повода? За пореден път куцат причинно-следствените връзки и затова си пропуснал още един пост в поредицата (при теб е в обратен хронологичен ред): On 6/8/2021 at 4:50 PM, w00x said: Просто е сложено за този месец Проследи пак хронологията и ще видиш, че в началото никой не беше наясно с произхода и причините за съществуването на тази колекция. Едва на следващия ден @w00x я посочи (@RaptoR това е смисленият аргумент, за който питаше). Писна ми от тая клоунада на мен = да се оттегля от "дискусията" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 2 minutes ago, plameni said: Какво точно се опитваш да по/до/кажеш? Очевидно давам пример на Виден за това колко неговата/ваща страна е имала идея какво коментира в началото. Тръгнахме от "гниди" и "умишлено навиране на перата от задника" през някаква форма на "не знаех" и завършихме с оплитащи се патки. 3 minutes ago, plameni said: Да не би на въпросната страница да има някаква информация за повода? Не споменавам страницата. А само, че не сте знаели повода, което сами сте написали. Не коментирам причината зад не знанието. 5 minutes ago, plameni said: За пореден път куцат причинно-следствените връзки и затова си пропуснал още един пост в поредицата (при теб е в обратен хронологичен ред): Хронологията на кой първи е казал "не знам" не променя съдържанието на поста ми. Не съм пропуснал нищо. 11 minutes ago, plameni said: Проследи пак хронологията и ще видиш, че в началото никой не беше наясно с произхода и причините за съществуването на тази колекция. Едва на следващия ден @w00x я посочи (@RaptoR това е смисленият аргумент, за който питаше). Но аз не защитавам woox-а. Единствено давам пример. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 И какво се разбра за причината? От 13-и февруари започва публикуване в колекцията. На 18-и февруари Google публикуват в блога си информация и поводът за нея. Повече от три месеца след приключване на Black History Month тази колекция продължава да стои на топ позиция без никакво обяснение към нея освен расовия произход на авторите. Ето това е "умишлено навиране на перата от задника". Нищо не се е променило и няма преминаване през някакви форми и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 2 minutes ago, plameni said: Ето това е "умишлено навиране на перата от задника". Нищо не се е променило и няма преминаване през някакви форми и т.н. Когато е написано "умишлено навиране на перата от задника", писателя не е знаел останалата информация. Не е знаел дали в момента е месеца, идва ли, минал ли е. Нищо повече не показвам. Важен контекста в който съм поставил двата цитата, а именно заключението на Виден от началото на тази страница. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Именно. Контекстът е колекция подчертаваща единствено расовият произход на авторите. Щом от Google не са сметнали за необходимо да предоставят друга информация, защо някой трябва да се занимава и да я издирва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 10 hours ago, plameni said: Именно. Контекстът е колекция подчертаваща единствено расовият произход на авторите. Щом от Google не са сметнали за необходимо да предоставят друга информация, защо някой трябва да се занимава и да я издирва? Което и води до поста ми по-горе де. Спокойно, няма нужда да се аргументираш, не съм задавал въпроси в онзи пост. Само показах цитати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Абе в крайна сметка за кво водите безсмислен спор ? Че не ми се четат ферманите ви @Godfather и малко по-различно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Браво на ватмана!!! Quote ОТНОСНО ГЕЙ- ПАРАДА... Този път няма да правя оценки, ще задам въпроси... 1. Щастлив ли е българският данъкоплатец, че данъците му отиват за охрана на този парад? Кой всъщност плаща за извънредните мерки? 2. Колко права придобиха гейовете след тази демонстрация? 3. Кой чисти след тях и колко струва това? И на кого струва? 4. Защо като са щастливи да се покажат, аз видях само напрегнати, нахални и дръзки лица? 5. Мислите ли и вие, че това е един успешен бизнеспроект за някои хора? 6. Защо обществото продължава да не харесва гейове след всички опити те да му бъдат натрапени? 7. Възпитателен ли е този парад за подрастващите и какво да очакваме от тях? 8. Не трябва ли подобно политическо внимание и за други каузи- деца в нужда, инвалиди, пенсионери, самотни майки и прочие? 9. Защо обществото, като толкова възмутено, не впрегне силата си, за да покаже още по-убедителтно възмущението си? 10. Алкохол, дрога, силна музика и викове ли е цивилизованият начин да се забавляват тези хора? 11. Намирате ли и вие прилика между тази идеология и комунизма? Автор: Евгени Минчев, фейсбук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 On 6/14/2021 at 4:15 PM, RaptoR said: Браво на ватмана!!! Което иде в подкрепа на нееднократното ми изказване, че не всички гей-ове са педераси (сига материалът да е от истинския му профил). И, че всъщност повечето от самите хомота не са Ок, когато няко им завре под носа перото, което току що е извадил от аналния си сфинктер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Още едно МНЕНИЕ, с което съм напълно съгласен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ъъъ... Нали.... Що пък не съм изненадан? Ама така е, когато психиатричното отделение има ден на отворени врати, пък после портиерът с плексита трябва да мете и брише след налудувалите се луди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 (edited) . Edited April 26, 2022 by djaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 5 minutes ago, djaba said: Класически "Прозорец на Овертон", на който сме свидетели в живота си .... Е да де, но тук някои хора непрекъснато ни обясняват, че проблемът с притесненията ни е, че видиш ли, всеки аргумент бил чисто теоретичен и "Важното е да се плашим " Само нема а се пуашиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 6 minutes ago, plameni said: Само нема а се пуашиш... И в никакъв случай обръщане на внимание! Не забравяй! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 А, да... Благодаря за напомнянето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Съвсем друго си е да пуашим приравнявайки гейовете с педофилите и инцеста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Ми те децата сами ще се уплашат. Снимката е от днес в Лондонското метро, Изпрати ми я приятел. Вече имам алергия от пера в задника, с цветовете на дъгата. Забелязвам, че все по-рядко слушам Rainbow. Tя Дъгата отиде вече в г§з@ (и в пряк, и в преносен смисъл), ама да не посягат на призмата, че сигурно ще ме избие на агресия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 On 6/24/2021 at 10:54 AM, djaba said: Класически "Прозорец на Овертон", на който сме свидетели в живота си .... Благодаря, не бях чувал за това явление. Разчетох се и е интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 2 hours ago, w00x said: Благодаря, не бях чувал за това явление. Разчетох се и е интересно. В смисъл, че сега, след като научи термина и правилата по които се случва този прецедент, вече ти отмина тревожността от необяснимото усещане до момента, че те цакат. И понеже за теб не познаването на терминологията и правилата съвсем не е повод да не си прав, продължавай с необръщането на внимание и... НАЗДРАВЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Не, нямах това предвид. Просто се образовах малко по темата. И между другото, затвърдих тезата си още повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Щях да ти пиша в този пост, че си щрауса от идеома, ама се отказах, щото и това нямаше да разбереш. Edited June 25, 2021 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Аз пък щях да ти отговоря защо не си прав отново (но не толкова често, колкото други потребители) и демонстрираш доста сериозно късогледство, но се отказах, че пак ще започне безсмислена "дискусия". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts