mobo Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 айде стига с тва електронно гласуване бе. сякаш за пръв път виждате софтуер / хардуер..... все едно да вярваш на електронна рулетка(ония от тиливизията) че разбърква имената на печелившите на случаен принцип и при натискане на копчиту се появява абсолютно случайно името на баджанака на шурето на втория братовчед. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Ми то с бюлетините е същото! Пак могат да се напълнят едни чували и да се подменят. Все някакъв контрол се упражнява ми се струва. А и това много лесно може да се предотврати, като се даде на гласувалите през цялото време да виждат за кой се отчита гласа им. Ако съм гласувал за партия А и след "преброяването" си погледна вота, който вече е партия Б, няма ли да е малко подозрително? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 18 hours ago, w00x said: Ми то с бюлетините е същото! Пак могат да се напълнят едни чували и да се подменят. Все някакъв контрол се упражнява ми се струва. А и това много лесно може да се предотврати, като се даде на гласувалите през цялото време да виждат за кой се отчита гласа им. Ако съм гласувал за партия А и след "преброяването" си погледна вота, който вече е партия Б, няма ли да е малко подозрително? Quis custodiet ipsos custodes? Отдавна са си го казали хората! А кой ще пази пазачите, които налагат контрола и които са назначени от хората, които правят измамата? То и прокуратурата и съда упражняват контрол! Как се справят според теб? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Има начин да се изгради система, която да няма нужда от пазачи. Достатъчно е да е напълно прозрачна. Не е нужно да измисляме топлата вода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Медиите които чета, днес намаляха с една: dir.bg Цял ден не публикуваха никаква информация за протеста против избирането на гештапо. Честно казано не съм го очаквал. Никаква информация за блокирането на Орлов мост. Как е положението по телевизиите. Показват ли нещо? И да не забравя: гешев е радост!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Да, "показват" или по-скоро казват, че контрапротестът "победил" протеста... Пееееераси... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 С трансформирането на цацаратурата в гешефтура, мутрите начело с Прасун окончателно завладяха държавата! Проблемът е, че явно на твърде малко хора им пука от това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Що бе, на кварталните дилъри и другия дребен криминален контингент бая им пука. Виж какви прекрасни контра-протести спретнаха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Имаме си нов областен управител https://www.dnevnik.bg/politika/2019/11/06/3987780_dani_kanazireva_e_naznachena_za_oblasten_upravitel_na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 23 minutes ago, netrootbg said: Имаме си нов областен управител https://www.dnevnik.bg/politika/2019/11/06/3987780_dani_kanazireva_e_naznachena_za_oblasten_upravitel_na Ой на дяда! Е тва вече потроши порцелана... Здравка от Комина... Има ли още някому нещо неясно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Нагледно как се купуват общински съветници. 17 имат от гроб + 5 на кака здравка. 26 им трябват за мнозинство. Все ще намерят още 4 от някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Е, ти пък. Верно ли не се сещаш за Жоро Колев, дето е реално вечната патерица на ГЕРБ. Тея са готови... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Аз нещо не виждам алтернативата при каквито и да е избори. Или БСП или ГЕРБ. Тва е май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 3 minutes ago, w00x said: Аз нещо не виждам алтернативата при каквито и да е избори. Или БСП или ГЕРБ. Тва е май. Точно това се опитват опитват да убедят хората. Дай да казваме, че сме само ние за да не вземе да се появи някой друг. Това е огромен проблем. Винаги съм казвал на близки хора да гласуват за този който са харесали. Няма значение какви са му шансовете. Социологическите проучвания които дават тези предварителни резултати са платени. В голяма част не е истина колко са далече от реалните резултати. Така обаче променят масовото мнение на хората. Те като видят, че някой има малка подрека и решават да не гласуват за него за да не им "изгорял" гласа. Така се наливат гласове в добре плащащите в този момент. Винаги има качествени хора които да се подкрепят. Трябва да се гласува за този който ти харесва, а не против някой или за по - голям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 А коя партия в момента е реална алтернатива? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Дори и гласуването "ВСИЧКИ СА МАСКАРИ", което страшно много ми харесва е важно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Да ви кажа нещичко за изборите, дето надали не знаете де, ама... Днес резко ми се наложи помощ от зачисления ми циганин хамалин и братовчед му. Та въпросният брат'чед на Мечката работи в Чистота. Събрали ги преди балотажа и им казали по 230лв. на човек, да гласуват за ГЕРБ. Отишли всички чинно, гласували. Вечерта отишли и им платили обещаното. Вчера, обаче бил ден за заплати. Вместо 480лв., им дали по 250... Та... така... Днес не отишли на работа всичките... Та от първо лице, за кого гласува маалата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Майка ми работи в някаква заложна къща в Изгрев. Тя каза същото. Циганките знаели за кой номер да гласуват, но само това. Нямали никаква идея какво правят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Което е много по-страшно - влезнАх в спор и блокирах, за да не пречукам един колосален малоумник, който се опитваше да ми вмени, че такива неща не се случват и са само в болното ми съзнание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 В крак с времето вървя, до мене – премиера, картофи ще садя тъй рече – премиера. Овце ще поведа, до мене – премиера, ах как ще ги доя, да пие – премиера. И църкви ще строя, до мене – премиера, да вярват хората, и те на премиера. И мощите свети, но не на премиера, ще донесат пари, и те кат премиера. Виж, нов се път строи по него – премиера, и журналист търчи: „Хвала на премиера!“ Обект се нов откри. От кой? – От премиера. Що имаме блага, са все от премиера. Ти тука остани, над тебе – премиера, и блей, овца бъди прославяй – премиера. П.П. Това произведение е поне на 8 години (вероятно повече), а за всичкото това време очевидно нищо не се е променило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Е те ТУКА е истината. Те че вече откровено се подиграват, пращайки циганка е ясно, ама тоя дебил винаги успява да счупи тъпомера... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Кубрат Пулев харесва това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 1 hour ago, Antares said: Кубрат Пулев харесва това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 On 11/12/2019 at 1:11 AM, RaptoR said: Те че вече откровено се подиграват, пращайки циганка е ясно Е па как няма точно за такъв изтъкнат "ариец" като теб да си сменят политиката за да не ти накърнят расистките чувства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts