Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

Добре че накраядойде една от безумно скъпите водоструйки на Бойко, та да измие улицата отпред....

Хубаво, че все пак я напълниха по някое време с вода, че им я бяха пратили празна...без майтап. :moon:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Явно само боят от време на време на тоя и оня не ги спира. На всичкото отгоре вчера Меркел била признала, че нямала план "Б" на заплахата на Ердоган, че ще пусне бежанците и мигрантите да налазят из Европа.

Браво само така! Прекалено толерантни са все още германците ама и на тях още малко им трябва да се сетят, че европейските ценности ги изповядват единствено те самите.

не си дават субсидията.

не щът дори таван да й сложат.

полага им се.

Тази субсидия е най-малкия проблем на държавата! Даже е по-добре да си остане така, защото как някоя нова партия, каквато всички искат, ще успее да се справи без нея? Ще взима пари от големия бизнес? Тогава се връщаме пак на старата песен...

Пък и да кажеш, че американски самолети не са падали...

Падали са, но ... при стотици хиляди излитания и кацания от многобройните им самолетоносачи. Тук имаме втори отписан самолет (от общо 12 на единствения самолетоносач) в рамките на по-малко от месец. Та явно на опозицията не им трябва ПВО - руснаците сами си прочистват самолетите. Относно чалмите и аз не знам на кого викаш чалми, но в Алепо живеят сирийци, върху чиито глави падат руските бомби. За ИДИЛ не съм чувал да има там. От Алепо избяга и първия сирийски космонавт Мохамед Фарис (който е герой на Съветския съюз), заедно със семейството си. Можеш да го питаш и него какво му е отношението към безразборните бомбардировки и сриването на Алепо. Май даже имаше негови интервюта дори в руската преса.

Ама никой не си прави труда да прочете за какво иде реч с падането на тия самолети. Първия самолет пада заради ремонт на палубата, системата, която спира самолета е била в авариен ремонт, самолета е кражал докато не му свърши горивото, втория пада по същата причина - системата която спира самолета при кацане отказва и де факто не спира самолета.

PS "Многобройните им самолетоносачи" и "единствения самолетоносач" пак затвърдяват тезата за хегемона Путин.....

Ама никой не си прави труда да прочете за какво иде реч с падането на тия самолети. Първия самолет пада заради ремонт на палубата, системата, която спира самолета е била в авариен ремонт, самолета е кражал докато не му свърши горивото, втория пада по същата причина - системата която спира самолета при кацане отказва и де факто не спира самолета.

Заеби брат, ти не виждаш ли с колко промити мозъци са. Никога не бих се присмял на нещо такова като катастрофирал самолет, незамвисимо дали е американски или руски. А относно опозицията на Асад просто нямам думи. Ебаха майката на единствената светска страна в близкия изток.

https://twitter.com/LinaArabii/status/805525107888095232

Edited by charmock

PS "Многобройните им самолетоносачи" и "единствения самолетоносач" пак затвърдяват тезата за хегемона Путин.....

Системата хубаво отказва, ама обикновено в такъв случай трябва да се излети наново. И каква е тази система, дето отказва всяка седмица? Един единствен самолетоносач имат и не могат да се стегнат да му направят поне на него една свястна система? Така ли да го разбираме?

Ебаха майката на единствената светска страна в близкия изток.

Пич, има един единствен сатрап, който е*а майката на тази държава и името му е Башар Асад. Това стана още в началото на 2011-та, когато изпрати самолети срещу протестиращите по улиците граждани на Алепо. Тогава нито някой още беше чувал за ИДИЛ, нито за чалми. Между другото, тия, които все още се бият от страната на Асад от къде си сигурен, че и те не са чалми? Нали точно половината му армия дезертира и сега се бие в Алепо от другата страна?

Пич, Асад никога не е бил сатрап и това ти го казвам с абсолютна сигурност. Мой чичо работи дълги години в Сирия и той самия казваше, че това е единствената преобладаващо арабска страна която живее в мир с християните. Аз няма кво да ти обяснявам, по темата е написано достатъчно, ако имаш очи да го погледнеш. В другата тема Винил Мастъра ти беше постнал едно видео...нещо не виждам да го коментирате. И всъщност Асад не стана ли "сатрап", когато отказа да пусне газта през вашите "демократични" съюзници Катар и Саудитска Арабия...ам???

Системата хубаво отказва, ама обикновено в такъв случай трябва да се излети наново. И каква е тази система, дето отказва всяка седмица? Един единствен самолетоносач имат и не могат да се стегнат да му направят поне на него една свястна система? Така ли да го разбираме?

Пич, има един единствен сатрап, който е*а майката на тази държава и името му е Башар Асад. Това стана още в началото на 2011-та, когато изпрати самолети срещу протестиращите по улиците граждани на Алепо. Тогава нито някой още беше чувал за ИДИЛ, нито за чалми. Между другото, тия, които все още се бият от страната на Асад от къде си сигурен, че и те не са чалми? Нали точно половината му армия дезертира и сега се бие в Алепо от другата страна?

Мхм 100%! Асад е най-тъпия диктатор да нареди атака с химическо оръжие над цивилно население, точно когато има посещение от комисия! Колкото и Саддам имаше оръжия за масово поразяване, които след като сринаха цялата страна така и не намериха! Ама сигурно и за това са виновни руснаците или таджикистанците по някакъв начин :D Ето една статия в globalresearch

Edited by NEO_DDT

Пич, Асад никога не е бил сатрап и това ти го казвам с абсолютна сигурност. Мой чичо работи дълги години в Сирия и той самия казваше, че това е единствената преобладаващо арабска страна която живее в мир с християните.

Нищо лично, но толкова и разбира чичо ти. Мога да ти изброя поне още няколко арабски страни в които съжителстват без проблеми християни с мюсюлмани.

До колкото се сещам на американските самолетоносачи въжетата за спиране са 3. Отделно как винаги може и да излети наново. Между другото поне до преди няколко години въпросните въжета се произвеждаха в България. То не са въжета ами ластици за да сме по - точни.

Мхм 100%! Асад е най-тъпия диктатор да нареди атака с химическо оръжие над цивилно население, точно когато има посещение от комисия! Колкото и Саддам имаше оръжия за масово поразяване, които след като сринаха цялата страна така и не намериха! Ама сигурно и за това са виновни руснаците или таджикистанците по някакъв начин :D Ето една статия в globalresearch

Те това даже го бяха осмели в един немски скеч. Никой не вярва на тази глупост, че Асад е използвал химическо оръжие.

Edited by charmock

Видеото е малко след атентатите на 11 септември. Генерал Уесли Кларк - Главнокомандващ на силите на НАТО в Европа (1997-2000)

Да сравним какво не се е случило, което е прочел на този лист хартия....

Сигурно Путин му я дал....

https://www.youtube.com/watch?v=LAFHOHIiFZA

Е, то сега Германия обвинява Русия в опит за дестабилизация... Накрая пак ще излезе вярна руската шегичка, че европейските страни на всеки стотина години се обединяват, за да изядат шамари от Русия...

Да повдигнем малко темата, че нещо не мога да се вредя :)

Изрезката на клипа е близо 4 минутки, няма да ви крада от времето :)

На 9 декември 2016 г. след завръщането си от Сирия независимата канадска журналистка Ева Бартлет дава 52-минутна пресконференция пред ООН. В нея журналистката критикува западните медии за начина, по който представят ситуацията в Сирия, и опитите на Запада да извърши смяна на режима, използвайки терористичните организации, намиращи се там.

https://www.youtube.com/watch?v=Rw316zoHcrI

И с оглед на горния клип и тази помия която бе хваната и от нашите "ТОП" медии вижте следното клипче...и после ми коментирайте...

https://www.youtube.com/watch?v=B8_ovt23kR8

Румбич, ти сега искаш да кажеш, че западните медии, особено тия най-големите, лъжат и манипулират населението на най-великите, свободни, демократични, честни, искрени и лични държави в света ??? Направо съм ПОТРЕСЕН !!!! Та тия хора там, не е възможно да пренебрегнат собственото си достойнство, чувство за морал и етика и да го продадат за пари. Верно много пари, но все пак пари. Та западния журналист е най-честното и неподкупно същество на планетата Земя. Колко филми, книги, статии го показват това. Как може дори за момент да се усъмни някой в тяхната безпристрастност :)

Майтапа на страна. Нищо ново не се случва. Информацията по медиите от дълги години се ползва за манипулиране на обществото.  Всъщност почти от времето когато медиите стават толкова масови и достигат до толкова много хора. Скоро четох една американска книга на политическа тематика, писана между 60-та и 70-та година. Не помня точно коя година беше, но адски се смях. Толкова изопачена информация на едно място не бях виждал. Но видях как се настройва и манипулира мнението на хората. Как ли ? Обидно лесно :)

Така е, но просто се учудвам как има хора, които са доста интелигентни и интернет образовани, че продължават да бъдат по много лесен начин манипулируеми. Другото е, че продължават да ни обвиняват още, че сме руски подлоги, путлеристи и рубладжии (за част от нацията), а в същото време примерите във втория клип се въртяха във всички наши медии, не знам, това е парадокс след парадокс...

И в двата случая говоря за хора от този форум.

Факт е, че спориш с хора, които не ги интересуват реалните факти, нито пък ги интересува да си напънат сивото и да мислят нормално, като си правят някакви изводи нали. Интересува ги да си избият комплексите, нищо повече. Интересува ги да намерят някакъв отдушник, някакъв спор, който да покаже колко повече от останалите са :) Реалността боли :)

Не ти ли се вижда странно, че не се коментират клиповете, които си пуснал ? Но ще изчакаме да мине давност и тогава с пълна сила ще поспорим по някоя нова тема :) Тия неудобните, ще ги пропуснем :)

Факт е, че спориш с хора, които не ги интересуват реалните факти, нито пък ги интересува да си напънат сивото и да мислят нормално, като си правят някакви изводи нали. Интересува ги да си избият комплексите, нищо повече. Интересува ги да намерят някакъв отдушник, някакъв спор, който да покаже колко повече от останалите са :) Реалността боли :)

Не ти ли се вижда странно, че не се коментират клиповете, които си пуснал ? Но ще изчакаме да мине давност и тогава с пълна сила ще поспорим по някоя нова тема :) Тия неудобните, ще ги пропуснем :)

Трай ся!

В момента водещата тема за разискване е - Бил съм се бил напил и съм се бил с... (некъвситам хашлак от селската дискотека). Е там е яката нова тема за спор, щот другите са неудобни като нещо нагънато на повечко ръбчета и завряно дълбоко отзад.

Факт е, че спориш с хора, които не ги интересуват реалните факти

Какво значи реален факт и кой определя нещо като реален факт, когато самия ти не си 100% свидетел на случилото се? На базата на каква логика например решаваме, че горните ютуб клипове отразяват "реални факти"? На вътрешно чувство, нагласа към определени неща, в които вярваме или нещо друго? Или просто някой е абониран за реалните факти и няма никакъв шанс да бъде заблуден с пропаганда?

Помисли си върху твоите изказвания на предните страници и сам си задай тоя въпрос. Аз не се бия тука в гърдите, че знам и разбирам всичко дето се случва по света. Знам само, че не ми се спори по темата. Тая работа е като при религията, вярвай на каквото си искаш. Само не си пробутвай вярата на мене или на другите с различно мислене. Туй то. Гледай колко е простичко :) 

Само не си пробутвай вярата на мене или на другите с различно мислене. Туй то. Гледай колко е простичко :)

Весо, нито за секунда не съм си и помислял да пробутвам някаква вяра. Просто си казвам мнението, а твоята реакция, вместо да го приеме като възможност (да не кажа право) да съществува, веднага излизаш с контрааргумента, че някой се опитва да ти налага "вяра". Не бях аз този, който зяви абонираност за фактите! Както и не бях аз този, който започна да лепи охотно всякакви етикети като "комплексирано-космополитни новобългари" на опонентите си,нали?

Ако в едно шише има олио, някак си естествено е ако му се слага етикет, то той да бъде олио. Не ми се види редно да се слага етикет оцет, например... И абсолютно точно на място са нещата. 

Весо, нито за секунда не съм си и помислял да пробутвам някаква вяра. Просто си казвам мнението, а твоята реакция, вместо да го приеме като възможност (да не кажа право) да съществува, веднага излизаш с контрааргумента, че някой се опитва да ти налага "вяра". Не бях аз този, който зяви абонираност за фактите! Както и не бях аз този, който започна да лепи охотно всякакви етикети като "комплексирано-космополитни новобългари" на опонентите си,нали?

Бе не знам. Знам само, че по цял свят информацията се използва за манипулиране, а не за информиране и Америка и другите топ държави не са изключение. Това което виждам още, е някакво снизходително отношение към хора с различно мнение от хамериканското или като цяло западното едва ли не. Видиш ли, как може ние тука утайките да се усъмним в американската демокрация хаха. Ебахти нещастниците разбираш ли. Малко е смешно де, но вие си знаете, мене като цяло не ме вълнуват тия проблеми.