HEMO Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Тиквата предложи кандидат,който ясно бе че няма да спечели.При това загубиха с много и гласуваха срещу тях много хора и от Герб.При предишното му "оттегляне" изнесоха ктб сега са замислили нещо ново сигурен съм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Интересно като не е тиквата, кой искате да управлява ? Или просто да не е той. Ми айде, следващия боклук да влезе, моля. Дайте пак комунягите да завъртят баницата с късмети и да видим какво ще ни се падне. Всеки плюе и реве срещу управлението, но никой не видях да предлага алтернатива. Щото то плюенето лесно. Дали пък не е народа виновен, а ? Че бая малоумни парчета се показаха. Ама майната му де, кервана си върви, кучетата си лаят. Кой му дреме, дайте следващото правителство насам, че да го наплюем и него. Злобен, дребнав народ, чакащ някой да го оправи. Сам обаче да направи нещо, виж това е друга история. Трябва да седнем пак да пийнем по някое питие двамата. Има какво да си поговорим. Няма да е лошо да убедиш жената кебап да спретне, оня чоглавият мисир задължително ще да е до нас. Може ципураки, или зерглинги да донесе, знае ли човек Кръстник, уважавам много мнението ти, но с това дето си написал не съм съгласен. Новия ни президент е боен пилот. Имам един такъв у дома, и добре зная че това са чепати хора дето се водят само от собственото си мнение за правилност на нещата. Според мен на столетницата тепърва ще и се наложи да разбере какъв таралеж си е пъхнала в гащите. Иначе за срамното и махленско поведение на управляващите не ми се говори. Самозабравиха се и ще си получат заслуженото..... Ще чакаме да видим колко чепат ще излезе, колко ще държи на честта. ============================ Тази вечер както Ламбо сипа на Кратунчо - черно на бяло не мога да кажа - в на кучето задника го завря по най-културния начин. Просто беше брилянтно. Помиярът Иван Бедров доказа тази вечер що за уникална подвижна клоака е... Ужас! Фабрика за говна. Трите телевизии се надпреварваха в мастийстването си - НОВА "печели" със саунда. Уволнете го тоя там още утре, има причини да е дисциплинарно. Продъни ми колоните на телевизУра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Ми не, не е подигравка. Или поне не е замислена като такава. Това е вафла, дето вече сме я ручали, тоест, господин Тиква отново врътка, така нареченото - Тактическо отстъпление :Естествено, че има идеята после да се върне на бяло магаре и да стане и пра дядото на нацията, бащица, батюшка и месия. Друг е въпросът, че колкото и да е проста паплачта, това едва ли ще се случи. Ама и тиквата му е толкова потенциалът, че не го осъзнава, щот и той е замесен от този матрЯл БьеСьеПье-то бе. Тиквата им връчи щафетата напълно доброволно. Как така не го разбрахте не знам - при това не му е за първи път? Как така не разбрахте толкова години, че ГЕРБ е Б-отбора на БСП, баси? То и на слепите и глухите им е ясно това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Кръстник, уважавам много мнението ти, но с това дето си написал не съм съгласен. Новия ни президент е боен пилот. Имам един такъв у дома, и добре зная че това са чепати хора дето се водят само от собственото си мнение за правилност на нещата. Според мен на столетницата тепърва ще и се наложи да разбере какъв таралеж си е пъхнала в гащите. Иначе за срамното и махленско поведение на управляващите не ми се говори. Самозабравиха се и ще си получат заслуженото..... Уфф напълно подкрепям, двамата ни най-близки семейни приятели са военни пилоти, те са хора който са свикнали както във въздуха така и на земята да взимат самостоятелни решения и на истина на моменти са доста чепати хора, ама аз и затова си ги обичам де. Между другото и от двамата чух много хубави думи за Радев...не за президентските избори, а за това какво е направил в авиобазата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=__UqLxva5Is Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 ТИ ДА ВИДИШ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 ТИ ДА ВИДИШ Виват!!! Госпожа Президеншата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Бойко Борисов нарочно изгуби, това беше тактическо отстъпление - абсолютно съм съгласен с този човек, нищо че не снимката изглежда луд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 ТИ ДА ВИДИШ "Кралете на метъла".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Абе вярно ли, че Хилари се развеждала с мъжа си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Абе вярно ли, че Хилари се развеждала с мъжа си? Мне, поредната глупост... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Абе вярно ли, че Хилари се развеждала с мъжа си?Вярно е. Разбрала е за това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Румен Радев С Брус Дикинсън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 ТИ ДА ВИДИШ Първата дама прилича на пич. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Бойко Борисов нарочно изгуби, това беше тактическо отстъпление - абсолютно съм съгласен с този човек, нищо че не снимката изглежда луд Подобно нещо казах още вчера аз, а повярвай ми - изглежда доста по-нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Първата дама прилича на пич. Чак пък на пич. Наистина, бая кобилеста е, но Цецка можеш много по-лесно да я сбъркаш за пич, отколкото тази. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Бившата му изглежда доста добре, с оглед на годините си и трите им деца (жената в ляво) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Чак пък на пич. Наистина, бая кобилеста е, но Цецка можеш много по-лесно да я сбъркаш за пич, отколкото тази. Тотално на пич с дълга коса прилича. Бившата му изглежда доста добре, с оглед на годините си и трите им деца (жената в ляво) Да ама сега гледаме настоящата, а не бившата. Не може цял живот на стари лаври да се лежи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Защо се бъркате в личния живот на човека? Това си е негова работа. Не падайте до нивото на простаците журналисти. Ангеле, ще те видим ти какво ще водиш на неговите години, живот и здраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 (edited) Никой не му се бърка в личният живот. Обсъждаме нещо, което си е доста видимо и без дълбаене. Като си публична личност, трябва да си готов за коментарите на хората.Ей това обаче просто е несериозно и не знам кой го е допуснал. Направи ми впечатление няколко пъти като съм попадал на емисия за изборите. Тъмно синьо сако с тъмно сив панталон. Дано сега поне му измислят някакъв стилист от някъде, че онази селянка - посланичката, която се беше облякла като досадната мащеха в Английско фентъзи за онази снимка - ще е като модел от New York Fashion Week в сравнение. Поне беше в един тон. Edited November 15, 2016 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 И сако без вратовръзка... И погледни тези обувки! Ужас! И яката му седи по такъв начин, че вътрешния ми педераст вие от ужас.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Кой виел от ужас? Ще видите вие Тръмп като встъпи в длъжност и като почне както си знае, ще забравите и Цецка, и Цецко...Сега нали бил си нагласил децата за съветници, поискал да им осигурят достъп до класифицирана информация (от най-секретната), защото по закон има право да го направи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 На тия Путин китка ще им се види Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts