Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Четох някви неща, че май слагал мита и на някакви острови, дето жив човек няма там. Ако е вярно.....

Вярно е. Само пингвини имало там.

Освен това иска ЕС да му плаща репарации. На мен лично не ми е ясно за какво.
САЩ се превръща в мафия.

Trump also demanded financial reparations from Europe: “We put a big tariff on Europe. They are coming to the table; they want to talk, but there’s no talk unless they pay us a lot of money on a yearly basis—not just for the present, but also for the past.”

Trump denies causing market sell-offs but sticks to trade deficit goal

Тоя надминава и най - смелите ми представи колко може да е зле. Много ми е интересно как ще завърши. Дали няма да е с куршум в главата?

45 minutes ago, mIRCata said:

Четох някви неща, че май слагал мита и на някакви острови, дето жив човек няма там. Ако е вярно.....

О да, истина е. Дори видях обяснение в крайна сметка, че го правили за да попречат на заобикалянето на митата :laughing:

14 minutes ago, netrootbg said:

Тоя надминава и най - смелите ми представи колко може да е зле. Много ми е интересно как ще завърши. Дали няма да е с куршум в главата?

Trump threatens to hike China tariffs further as market plunge continues | Reuters:D 

Дори Мъск пусна  някакво видео, изразяващ надежда за търговия м/у ЕС и Америка без мита :laughing:

Тръмп не трябва да се дава, може да създаде още хаос 

24 minutes ago, netrootbg said:

Стига да не е като предните 2. :D На ухото му и спомен няма от огнестрелна рана. Цирк тотален.

May be an image of 4 people, the Oval Office and text that says 'Olena Rohoza @OlenaRohoza Suivre Trump said that the United States the and Italy have been allies since the time of Ancient Rome. The translator's reaction is priceless! Traduire le post MOMENTSAGO MOMENTS AGO HE WHITE WHITEHOUSE HOUSE MEWV 19:23 23.05avr.25 05 avr. 25 19:23-05avt.254,7MVues 4,7M 4,7MVues Vues'

1 hour ago, netrootbg said:

Няма. Тия трилиони кой ще ги рефинансира? И на кв лихва. Кура е влезнал... Въпроса е дали и мъдята ще са вътре. 

Урсула и тя ще преговаря. 

От цялата галимация - аз и ти келепир няма да видим. Всичко се прави с други цели. 

Edited by DON_CHEFO

EU offers Trump removal of all industrial tariffs

The U.S. and EU came close to scrapping industrial tariffs a decade ago in their discussions of the TTIP — the Transatlantic Trade and Investment Partnership — that was ultimately scuppered by Trump in his first term.

Егати комедията. После Байдън бил с деменция. :D 
На Тръмп едната му ръка не знае какво прави другата. Не му остава много на тоя човек, за всеобщо щастие. Не виждам как ще изкара цял мандат. Военното положение в САЩ изглежда все по-реалистично, с оглед протестите срещу него във всеки един щат.