w00x Posted yesterday at 03:13 PM Share Posted yesterday at 03:13 PM Свързали са се. Какво са си говорили като са се свързали обаче - не е ясно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Четох някви неща, че май слагал мита и на някакви острови, дето жив човек няма там. Ако е вярно..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Вярно е. Само пингвини имало там. Освен това иска ЕС да му плаща репарации. На мен лично не ми е ясно за какво. САЩ се превръща в мафия. Quote Trump also demanded financial reparations from Europe: “We put a big tariff on Europe. They are coming to the table; they want to talk, but there’s no talk unless they pay us a lot of money on a yearly basis—not just for the present, but also for the past.” Trump denies causing market sell-offs but sticks to trade deficit goal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Тоя надминава и най - смелите ми представи колко може да е зле. Много ми е интересно как ще завърши. Дали няма да е с куршум в главата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 45 minutes ago, mIRCata said: Четох някви неща, че май слагал мита и на някакви острови, дето жив човек няма там. Ако е вярно..... О да, истина е. Дори видях обяснение в крайна сметка, че го правили за да попречат на заобикалянето на митата 14 minutes ago, netrootbg said: Тоя надминава и най - смелите ми представи колко може да е зле. Много ми е интересно как ще завърши. Дали няма да е с куршум в главата? Trump threatens to hike China tariffs further as market plunge continues | Reuters Дори Мъск пусна някакво видео, изразяващ надежда за търговия м/у ЕС и Америка без мита Тръмп не трябва да се дава, може да създаде още хаос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 24 minutes ago, netrootbg said: Тоя надминава и най - смелите ми представи колко може да е зле. Много ми е интересно как ще завърши. Дали няма да е с куршум в главата? Стига да не е като предните 2. На ухото му и спомен няма от огнестрелна рана. Цирк тотален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) 1 hour ago, netrootbg said: Тоя надминава и най - смелите ми представи колко може да е зле. Много ми е интересно как ще завърши. Дали няма да е с куршум в главата? Няма. Тия трилиони кой ще ги рефинансира? И на кв лихва. Кура е влезнал... Въпроса е дали и мъдята ще са вътре. Урсула и тя ще преговаря. От цялата галимация - аз и ти келепир няма да видим. Всичко се прави с други цели. Edited 19 hours ago by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago EU offers Trump removal of all industrial tariffs Quote The U.S. and EU came close to scrapping industrial tariffs a decade ago in their discussions of the TTIP — the Transatlantic Trade and Investment Partnership — that was ultimately scuppered by Trump in his first term. Егати комедията. После Байдън бил с деменция. На Тръмп едната му ръка не знае какво прави другата. Не му остава много на тоя човек, за всеобщо щастие. Не виждам как ще изкара цял мандат. Военното положение в САЩ изглежда все по-реалистично, с оглед протестите срещу него във всеки един щат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 5 hours ago, w00x said: EU offers Trump removal of all industrial tariffs Разбира се, колко мерцедеси чакат новите си собственици ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts