w00x Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Не смятам, че съм от тия 70% в измислената ти стъкмистика. И ако някой има склонност да изкривява информацията, това със сигурност не съм аз. Все пак ти направи показно с цитираните (без източници ОТНОВО) проучвания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, w00x said: Не смятам, че съм от тия 70% в измислената ти стъкмистика. И ако някой има склонност да изкривява информацията, това със сигурност не съм аз. Все пак ти направи показно с цитираните (без източници ОТНОВО) проучвания. Значи - шест източника сред които Йейл, МИТ , Юнеско ... - са измислена статистика. Да - много обективно, затапи ме признавам ! Ти не смяташ че си .... - Дали ще те изненада - никой, който е от тези 70% не смята , че е от тях И го пиша защото навремето и аз бях от тези 70%. Просто ми се наложи да се образовам по психология, техники на манипулация и тнт - защото ясно ми показаха ,че съм в тези 70%. Изкрияване на информация: виж тази картина и кажи има ли го в нея - НАИСТИНА искам да знам твоето обективно мнение. Edited 1 hour ago by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts