w00x Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Само мен ли все повече ме налягат някакви doomsday настроения с тоя ненормалния клоун на поста "Президент на САЩ"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) 7 minutes ago, w00x said: Само мен ли все повече ме налягат някакви doomsday настроения с тоя ненормалния клоун на поста "Президент на САЩ"? Говори 'опита ' ти за България. Хората имат изградена СИСТЕМА, т.нар. Checks and balances. Но, че НИКОЙ не е длъжен да се грижи за друг щото онзи е мързелив и некадърен си е факт. "Блок държави със 450 милиона население иска държава с население 333 милиона да го пази от страна със 145 милиона население ....." тъпо ама описва днешния ден Edited 7 hours ago by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 10 minutes ago, w00x said: Само мен ли все повече ме налягат някакви doomsday настроения с тоя ненормалния клоун на поста "Президент на САЩ"? Doomsday едва ли, но със сигурност вече сме в ерата на Idiocracy. Цирк ще има за всички. 7 minutes ago, dubo said: Говори 'опита ' ти за България. Хората имат изградена СИСТЕМА, т.нар. Checks and balances. Тази т.нар. система от "checks and balances" отдавна се пропука. Първия стълб на властта вече беше елиминиран. Сега остана третия, който все още се пречка, но стой и гледай какво ще стане като оранжевия идиот почне да не зачита съдебните решения и да ги обявява за невалидни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 30 minutes ago, dubo said: Говори 'опита ' ти за България. Хората имат изградена СИСТЕМА, т.нар. Checks and balances. Но, че НИКОЙ не е длъжен да се грижи за друг щото онзи е мързелив и некадърен си е факт. "Блок държави със 450 милиона население иска държава с население 333 милиона да го пази от страна със 145 милиона население ....." тъпо ама описва днешния ден За какво говориш? Защото аз говоря за глобалните последици от тези решения. Опитът ми за България няма нищо общо. И как я изградиха пък тая СИСТЕМА за 1 месец много интересно.. 19 minutes ago, Godfather said: Doomsday едва ли, но със сигурност вече сме в ерата на Idiocracy. Цирк ще има за всички. Ами, не знам... Загуба на работни места, загуба на доходи, загуба на инвестиции, повишаване на цените..... Военнен конфликт с наше участие. Всичко ми се струва доста реално. Ти си пенсионер в Канада, лесно ти е на теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 42 minutes ago, w00x said: Ти си пенсионер в Канада, лесно ти е на теб. Първо, още съм далече от пенсия и второ, не знам какво ми е лесното в Канада, след като оранжевия идиот иска да ни анексира и плаши с мита и прочие глупости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts