Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

Само мен ли все повече ме налягат някакви doomsday настроения с тоя ненормалния клоун на поста "Президент на САЩ"?

• Replies 9.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

7 minutes ago, w00x said:

Само мен ли все повече ме налягат някакви doomsday настроения с тоя ненормалния клоун на поста "Президент на САЩ"?

Говори 'опита ' ти за България.
Хората имат изградена СИСТЕМА, т.нар. Checks and balances.

Но, че НИКОЙ не е длъжен да се грижи за друг щото онзи е мързелив и некадърен си е факт.

"Блок държави със 450 милиона население иска държава с население 333 милиона да го пази от страна със 145 милиона население ....."
тъпо ама описва днешния ден :)

Edited by dubo

10 minutes ago, w00x said:

Doomsday едва ли, но със сигурност вече сме в ерата на Idiocracy. Цирк ще има за всички. :lol:

7 minutes ago, dubo said:

Тази т.нар. система от "checks and balances" отдавна се пропука. Първия стълб на властта вече беше елиминиран. Сега остана третия, който все още се пречка, но стой и гледай какво ще стане като оранжевия идиот почне да не зачита съдебните решения и да ги обявява за невалидни.

30 minutes ago, dubo said:

Но, че НИКОЙ не е длъжен да се грижи за друг щото онзи е мързелив и некадърен си е факт.

"Блок държави със 450 милиона население иска държава с население 333 милиона да го пази от страна със 145 милиона население ....."
тъпо ама описва днешния ден :)

За какво говориш? Защото аз говоря за глобалните последици от тези решения. Опитът ми за България няма нищо общо. И как я изградиха пък тая СИСТЕМА за 1 месец много интересно..

19 minutes ago, Godfather said:

Doomsday едва ли, но със сигурност вече сме в ерата на Idiocracy. Цирк ще има за всички. :lol:

Ами, не знам... Загуба на работни места, загуба на доходи, загуба на инвестиции, повишаване на цените..... Военнен конфликт с наше участие. Всичко ми се струва доста реално.
Ти си пенсионер в Канада, лесно ти е на теб. :D 

42 minutes ago, w00x said:

Ти си пенсионер в Канада, лесно ти е на теб. :D 

Първо, още съм далече от пенсия и второ, не знам какво ми е лесното в Канада, след като оранжевия идиот иска да ни анексира и плаши с мита и прочие глупости. :lol: