Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Говоря си с 3ти доставчик през последните няколко дена, който ни предупреждава, че може да има забавяния и проблеми с импортите в Щатите заради новите мита и политика очаквана с идването на Тръмп. Включително и цените могат да се променят. 

Как мислите, кога МАГА ще се усетят, че тези неща ще ги ударят здраво по джоба ? :D 

Вероятно ще намерят друга причина за повишаването на цените, а не тарифите на Тръмп

Не знам дали бях споделил тук някъде по темите новина, в която се споменаваше, че те знаели за тарифите, но смятали, че няма да ги плащат те, а Китай. :D Както Мексико си платиха стената предния път, но то на тия трудно можеш да им обясниш нещо.

Също така, няколко дни след изборите, в някои от щатите, в които е избран Тръмп, имало повишено търсене в Гугъл за "как да си сменя вота на изборите".

Не знам как е жива тая нация все още...

Да, може и Китай да ги плати, а след това Китай ще направи "ново NRC" * 1.X и американците ще получат новите си цени :lol: И ще се чувстват горди, че бият китайците така, хахаха

Този дисонанс е забавен, четеш ги колко са надъхани в X и как сега всичко ще се оправи, а в същото време си говориш с бизнеса и виждаш какво им се готви.

Определено съм готов с пуканките :D 

В същата тази новина пишеше, че след предишните регулации, тарифи и санкции от страна на Тръмп, цената на съдомиялната машина за крайния потребител в САЩ се е качила средно с $86 за потребителя. И това беше само един пример.

Те обаче си мислят, че идва спасителя и цените ще падат 50% надолу.. Свят ще им се завие този път като гледам Тръмп какво се гласи да прави...

След 4 години пак да очакваме инфлация.

Тъжното е, че тези тарифи и своеволия ще се отразят и на цените на много продукти при нас на другия край на света...

Всяко зло за добро. Поне няма да има хомосексуалисти вече по улици, филми, телевизионни предавания и други, нали така? :D 

1 hour ago, w00x said:

Всяко зло за добро. Поне няма да има хомосексуалисти вече по улици, филми, телевизионни предавания и други, нали така? :D 

Амин!!!  

Сушилня и съдомиялна се купува веднъж на 7-8 години, педерасите ги гледаме всеки ден.

Само където в случая и педерасите ще продължите да гледате всеки ден и сушилните ще са скъпи, че други неща също покрай тях.

lose - lose - lose ситуация.

29 minutes ago, w00x said:

Само където в случая и педерасите ще продължите да гледате всеки ден и сушилните ще са скъпи, че други неща също покрай тях.

lose - lose - lose ситуация.

Сам таймз уин, сам таймз люн! :lol:

12 hours ago, mIRCata said:

Затова имам много игри за играене в библиотеката и няма да гледам педалите по филмите

Амин!

Да са живи и здрави indie студията, че да има и хубави игри покрай повърните като Concord, Dragon Age: Failguard, SW Outlaws и предстоящия Negrassin's Creed.