Godfather Posted Thursday at 09:31 PM Share Posted Thursday at 09:31 PM Ахахахахахаха, "Илоне, спри им грантовете!". Е как да им ги спре, като той им ги раздава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Говоря си с 3ти доставчик през последните няколко дена, който ни предупреждава, че може да има забавяния и проблеми с импортите в Щатите заради новите мита и политика очаквана с идването на Тръмп. Включително и цените могат да се променят. Как мислите, кога МАГА ще се усетят, че тези неща ще ги ударят здраво по джоба ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Вероятно ще намерят друга причина за повишаването на цените, а не тарифите на Тръмп Не знам дали бях споделил тук някъде по темите новина, в която се споменаваше, че те знаели за тарифите, но смятали, че няма да ги плащат те, а Китай. Както Мексико си платиха стената предния път, но то на тия трудно можеш да им обясниш нещо. Също така, няколко дни след изборите, в някои от щатите, в които е избран Тръмп, имало повишено търсене в Гугъл за "как да си сменя вота на изборите". Не знам как е жива тая нация все още... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Да, може и Китай да ги плати, а след това Китай ще направи "ново NRC" * 1.X и американците ще получат новите си цени И ще се чувстват горди, че бият китайците така, хахаха Този дисонанс е забавен, четеш ги колко са надъхани в X и как сега всичко ще се оправи, а в същото време си говориш с бизнеса и виждаш какво им се готви. Определено съм готов с пуканките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago В същата тази новина пишеше, че след предишните регулации, тарифи и санкции от страна на Тръмп, цената на съдомиялната машина за крайния потребител в САЩ се е качила средно с $86 за потребителя. И това беше само един пример. Те обаче си мислят, че идва спасителя и цените ще падат 50% надолу.. Свят ще им се завие този път като гледам Тръмп какво се гласи да прави... След 4 години пак да очакваме инфлация. Тъжното е, че тези тарифи и своеволия ще се отразят и на цените на много продукти при нас на другия край на света... Всяко зло за добро. Поне няма да има хомосексуалисти вече по улици, филми, телевизионни предавания и други, нали така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 1 hour ago, w00x said: Всяко зло за добро. Поне няма да има хомосексуалисти вече по улици, филми, телевизионни предавания и други, нали така? Амин!!! Сушилня и съдомиялна се купува веднъж на 7-8 години, педерасите ги гледаме всеки ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Само където в случая и педерасите ще продължите да гледате всеки ден и сушилните ще са скъпи, че други неща също покрай тях. lose - lose - lose ситуация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Затова имам много игри за играене в библиотеката и няма да гледам педалите по филмите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 29 minutes ago, w00x said: Само където в случая и педерасите ще продължите да гледате всеки ден и сушилните ще са скъпи, че други неща също покрай тях. lose - lose - lose ситуация. Сам таймз уин, сам таймз люн! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 12 hours ago, mIRCata said: Затова имам много игри за играене в библиотеката и няма да гледам педалите по филмите Амин! Да са живи и здрави indie студията, че да има и хубави игри покрай повърните като Concord, Dragon Age: Failguard, SW Outlaws и предстоящия Negrassin's Creed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts