Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

5 hours ago, DON_CHEFO said:

Има неща, които ме интересуват много повече от педерастлъка. ;)

Например? Нали имаше 4 години мандат. Кое от нещата, които те интересуват, се промени за този период?

1 hour ago, Antares said:

Ако можех - и аз щях да гласувам за Оранжо. По негово време нямаше такава инфлация, нямаше война в Украйна, нямаше война в близкия изток. Достатъчно ми е да видя как се газират соевите, за да ми е симпатичен вече :lol:

Щом така ще ги натъкмяваме нещата...

Ама пък имаше КОВИД по негово време. И бая хора измряха заради крайно неадекватната му реакция. А освен това, паническите му действия в последствие дадоха тласък на световната инфлация, с която се борихме дори и ние, последните няколко години.

За съжаление изборите в САЩ имат доста по-голям ефект върху всички нас, за да се кефим като в реалити формат, че някой друг се "газира".

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, w00x said:

За съжаление изборите в САЩ имат доста по-голям ефект върху всички нас, за да се кефим като в реалити формат, че някой друг се "газира".

Е хубаво. Аз к'во да направя?

Всъщност сетих се - @DON_CHEFO оторизирам те да гласуваш за Тръмп от мое име!

3 hours ago, Antares said:

Е хубаво. Аз к'во да направя?

Всъщност сетих се - @DON_CHEFO оторизирам те да гласуваш за Тръмп от мое име!

Това е изкуство на демо боклуците дето половината гробищен парк гласува за ония сенилен дебил Байдън. Гласува се за циганин и нацист ако трябва, но не и за демократ. Това са най-големите боклуци на света. Апофис ще ни посети заради тях. Шибани измкяри-джендерасти 

Edited by DON_CHEFO

Ако не живееше в предимно демократичен свят, за подобен коментар, до края на идната седмица, щеше да си вече в някой затвор или трудов лагер. Диктаторите много харесват трудовите лагери.

51 minutes ago, w00x said:

Ако не живееше в предимно демократичен свят, за подобен коментар, до края на идната седмица, щеше да си вече в някой затвор или трудов лагер. Диктаторите много харесват трудовите лагери.

А републиканците какви са? Царе, императори или ги избират и тях чрез избори? Кат жена ми ги извърташ нещата... Как ти е удобно извън контекста. 

Ей това постигнаха шибаните демократи - истинска и чиста омраза към тях. Ако мислиш, че само аз мисля така - да си жив и здрав ;)

Ей ги ваще:

FB_IMG_1729949981596.jpg

Edited by DON_CHEFO

Ами, не ти разбирам въпроса. Във Венецуела също има избори. В Русия също. Молдова, Грузия, Китай. То не е важно как те избират, а какво правиш след това. Дори в Северна Корея има избори, колкото да отбият номера.  Нацистката партия и тя е била избрана с избори, пък тя каква стана...

По силуета, този на снимката ми прилича на някой, който носи червена шапка с надпис MAGA.

Edited by w00x

Колко символично...

Shit show в Москва:

най-Огромен и най-Грандиозен, като всичко от СССР ( да се чете Се... Се... СеРе)

Edited by plameni