Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

Той Сорос има най-много, но са скрити.
Пък и Мъск е на страната на тези, които Карбовски подкрепя, няма как да стане това със злословенето.

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

27 minutes ago, w00x said:

Той Сорос има най-много, но са скрити.
Пък и Мъск е на страната на тези, които Карбовски подкрепя, няма как да стане това със злословенето.

Именно де, аз затова не разбирам пищенето. Мъск очевидно има планини от излишни пари и ще им купи изборите на тях. Какво се шашкат толкова? :lol: :rofl:

16 hours ago, Godfather said:

Или нещо се бъркам? :lol:

Да, така е :lol: От момента, в който постави Сорос и Мъск на един кантар.

On 10/12/2024 at 7:28 AM, XMD said:

Да, така е :lol: От момента, в който постави Сорос и Мъск на един кантар.

Къде точно видя, че поставям Сорос и Мъск на един кантар? Първия го мислех вече за умрял, а втория е в разцвета на силите си. Първия вероятно отдавна вече си е раздал парите, а втория се явява най-богатия човек в света в момента. Не знам от къде точно ти дойде идеята, че мога да ги поставям на един кантар. И именно защото не са на един кантар, затова изобщо недоумявам какви са тия писъци и фантазии относно Сорос. :lol:

1 hour ago, Antares said:

Оправете сертификатите, стига сте се плюнчили :lol:

Само Вено може да го оправи. Вероятно се е бъгнал скрипта за ъпдейтване.

On 10/13/2024 at 1:21 PM, ARPAnet said:

Мъск директно предлага пари, но Сорос им е проблема :D

Не просто предлага, а ги е дал. Поне $75 млн.

Може и още да е дал.

Илон Мъск е предоставил 75 милиона долара на протръмпистка група

Илон Мъск е предоставил в рамките на три месеца около 75 милиона долара на групата си за подкрепа на предизборната кампания на Доналд Тръмп, показва справка на федералните власти в САЩ за разходите в надпреварата

...

Това са повече средства, отколкото всеки друг акционен комитет в подкрепа на Тръмп е похарчил, за да накара избирателите да излязат в деня на вота и да гласуват за кандидата на републиканците.

On 10/16/2024 at 1:30 PM, plameni said:

Не просто предлага, а ги е дал. Поне $75 млн.

Може и още да е дал.

Заедно с още двама милиардери са дали общо $220 милиона на оранжевия откачалник до този момент. И те много добре знаят защо. Оранжевия дебил е идеалния за манипулиране идиот. Даже не е нужно да му даваш никакви пари. Е, те дават сега, за да може дебилите да го изберат, ако мине номера. Но след това няма да им се налага да дават нищо. Само една прегръдка с оранжевото плюс някакво публично изказване в подкрепа на поредната му дебилщина и всичко, което си поискат ще им бъде поднесено на тепсия. :lol:

Едит: Горните суми се променят ежедневно. Мъск вече е изсипал над $110 милиона, а освен това обещава по $100 на всеки идиот. Бах тоя Сорос викам аз. :rofl:

https://www.nbcnews.com/tech/tech-news/elon-musk-raises-payment-offer-100-voters-sign-petition-rcna176075

От половин час с колегите копирайтери в партийната централа се главоблъскаме. Казусът е простичък:

На силната кампания на БСП с "Русия е наш приятел" Възраждане трябва да скокне с нещо от рода на "С Русия сме friends with benefits", но е тромав преводът на български. "Приятел с облаги" е дядовско, а "другар с бонификации" е прекалено дръзко и все пак искаме да не излизаме от рамките на християнските ценности.

Именно заради традициите засега фаворит ни е "Със Северна Корея сме баджанаци", но се съмняваме дали ще се разбере и моля да го изтестваме тука набързо с палец за "разбрах го", сърце за "разбрах го, но се запънах" и плачко за "Нямам драма Китай да ни плюе в устите на всички".

49 minutes ago, netrootbg said:

Бухахахахахахахаха, със Северна Корея сме баджанаци. Буквално се залях със следобедното кафе.  :rofl:

Та да продължим темата с купуването на изборите от Сорос, опа, Мъск. Последния развява някаква лотария с награда от един милион долара ако се присъединиш към глобалистката му групичка и естествено гласуваш за оранжевия дебил. Не знам как такова нещо може да е законно, но американците явно си знаят. Между другото, едно друго нещо все още не мога да го разбера никак. Как нашите русороби, които реват под път и над път срещу глобализма и глобалистите, изведнъж припознаха най-големия глобалист в света Илон Мъск за свой спасител. Значи в сравнение с него, Сорос е просто бедното циганче от квартала, препитаващо се от продажбата на крадени ябълки. :lol:

Оранго ще ви оправи. :)

А аз наистина ще се усмихвам блаженно, като ви четя дитирамбите в негова чест тук. Само да минат изборите във вашата татковина. :D

П.с. Центаджийски подлоги, такива.

Edited by gado

11 minutes ago, gado said:

Оранго ще ви оправи. :)

А аз наистина ще се усмихвам блаженно, като ви четя дитирамбите в негова чест тук. Само да минат изборите във вашата татковина. :D

П.с. Центаджийски подлоги, такива.

Нямам търпение да гласувам за Тръмп. Стига толкова демо измет гнасна, прокажена, педалюбска. 

4 hours ago, DON_CHEFO said:

Нямам търпение да гласувам за Тръмп. Стига толкова демо измет гнасна, прокажена, педалюбска. 

А аз нямам търпение да изберат Тръмп и нищо да не се промени. :D Дори той не е толкова глупав, че да подкрепя хомофобията.

4 hours ago, w00x said:

А аз нямам търпение да изберат Тръмп и нищо да не се промени. :D Дори той не е толкова глупав, че да подкрепя хомофобията.

Има неща, които ме интересуват много повече от педерастлъка. ;)

1 hour ago, DON_CHEFO said:

Има неща, които ме интересуват много повече от педерастлъка. ;)

Това е добре, щото явно си пропуснал изпълнението на Оранго преди няколко дни, когато на един митинг в Пенсилвания почна да рязправя възхитено на всички идиоти за огромната паламарка на покойния голфър Арнолд Палмър. Може на дърти години да е сменил резбата, казва ли ти някой. Ама ти се надявай де. :lol:

Ако можех - и аз щях да гласувам за Оранжо. По негово време нямаше такава инфлация, нямаше война в Украйна, нямаше война в близкия изток. Достатъчно ми е да видя как се газират соевите, за да ми е симпатичен вече :lol: