netrootbg Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 49 minutes ago, DON_CHEFO said: Важното е да имаш вуйчо... Както се казваше в един филм. Не го знам кой е тоя дето го обсъждате, но ако аз имах такава фамилия - и аз нямаше да съм напуснал България, а щях да си карам майбаха по жълтите павета. Не е точно така. ДС и всякакви милиционери не се занимават с IT бизнес. Много им е отдалечено и не могат да правят далавери. Изобщо не го разбират като материя. Това е една от причините да се развие този сектор в България. Въпросният човек е един от създателите на една от най - големите IT фирми. През годините създадоха и академия в която обучават безплатно хора да стават програмисти. Накрая успяха да продадат фирмата за стотици милиони долара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 По тази идиотска болшевишка "логика", в България няма НИТО ЕДИН неопетнен индивид. Буквално на всеки я чичо му, я вуйчо му, да не говорим за дядо му или прадядо му могат да се намерят някакви връзки в ДС, БКП или някой партизански отряд на мандрообирачи. Този подход е чист дебилизъм, но явно в Бъгария масата вече са такива, щом продължават да кълват на подобни измишльотини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 17 minutes ago, Godfather said: По тази идиотска болшевишка "логика", в България няма НИТО ЕДИН неопетнен индивид. Буквално на всеки я чичо му, я вуйчо му, да не говорим за дядо му или прадядо му могат да се намерят някакви връзки в ДС, БКП или някой партизански отряд на мандрообирачи. Този подход е чист дебилизъм, но явно в Бъгария масата вече са такива, щом продължават да кълват на подобни измишльотини. Дядо ми бог да го прости са му давали апартаменти в Бургас от партията... До ден днешен сме му бесни и баща ми и аз. Мислиш ли, че искам да съм в Америка... Ама он честен да бъде без 1 взета стотинка си отиде от този свят... И за какво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 hour ago, DON_CHEFO said: Дядо ми бог да го прости са му давали апартаменти в Бургас от партията... До ден днешен сме му бесни и баща ми и аз. Мислиш ли, че искам да съм в Америка... Ама он честен да бъде без 1 взета стотинка си отиде от този свят... И за какво? Именно де, ако дядо ти беше взел апартаментите, сега нямаше да можеш да се кандидатираш за нищо, щото веднага щяха да ти извадят въпросния "компромат". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 2 minutes ago, Godfather said: Именно де, ако дядо ти беше взел апартаментите, сега нямаше да можеш да се кандидатираш за нищо, щото веднага щяха да ти извадят въпросния "компромат". Кура щеше да ме бОли ;). Милионер човек от кво да му пука в една бедна страна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 11 minutes ago, Godfather said: Именно де, ако дядо ти беше взел апартаментите, сега нямаше да можеш да се кандидатираш за нищо, щото веднага щяха да ти извадят въпросния "компромат". Още по-зле, вече знаем, че има връзка. Компрометите са вече гарантирани, взимането не е важно А после лустрация, нъцки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Много яка идея от ДБ. Да се продаде оборудването за АЕЦ Белене на Украйна. Гениално! Ако се случи, ще можем да се отървем от тази простотия веднъж и завинаги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 То хубаво, ама те имат интерес към много малка част от обурудването… та до цялостна сделка едва ли ще се стигне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 27 minutes ago, ARPAnet said: Още по-зле, вече знаем, че има връзка. Компрометите са вече гарантирани, взимането не е важно А после лустрация, нъцки. Ако някога влезна в бг политиката ще е с една цел - кражба и нищо друго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Затриваш политическата си кариера в зародиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 33 minutes ago, w00x said: Затриваш политическата си кариера в зародиш. Мандат ми трябва, не кариера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Тя кариерата завършва с мандат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 43 minutes ago, w00x said: Тя кариерата завършва с мандат. Идеално. 4 години лапачка. Да не мислиш, че искам или ще искам още. Да не ме е ебал луд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 2 hours ago, DON_CHEFO said: Идеално. 4 години лапачка. Да не мислиш, че искам или ще искам още. Да не ме е ебал луд Чефо, от теб политик няма да стане. Ти си го казваш директно и това няма как да ти гарантира политическа кариера от какъвто и да е мащаб. Трябва да се научиш да лъжеш, че и да мажеш. ПП. Happy 4th of July! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 7 hours ago, netrootbg said: Много яка идея от ДБ. Да се продаде оборудването за АЕЦ Белене на Украйна. Гениално! Ако се случи, ще можем да се отървем от тази простотия веднъж и завинаги. Бих предпочел да имаме 2ра АЕЦ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 13 hours ago, DON_CHEFO said: Важното е да имаш вуйчо... Ми... не. Аз кат' имах вуйчо министър, все едно нещо се промени... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 2 hours ago, mIRCata said: Бих предпочел да имаме 2ра АЕЦ Защо? 10 hours ago, Ferante said: То хубаво, ама те имат интерес към много малка част от обурудването… та до цялостна сделка едва ли ще се стигне. Пак е по - добре от 0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 29 minutes ago, netrootbg said: Защо? Смятам, че това е най-добрия източник на енергия. Ако оправят ядрения синтез, тогава ще предпочета него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Най-добрия по какви показатели ? Да произвежда се голямо количество енергия, но в същото време е сложен процеса. Трябва ти гориво, трябва ти хранилище за отработено гориво или някъде където да го карат. А и да бяха почнали да строят Белене 2008-9 и сега нямаше да е готова !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 9 minutes ago, mIRCata said: Смятам, че това е най-добрия източник на енергия. Особено ако този източник е архаичен северномонголски самовар? Тук даже не ми се иска да споменавам, че въпросните идиоти отдавна са ни обявили за вражеска държава, та как би съществувал такъв техен ядрен самовар на наша територия на мен лично изобщо не ми е ясно, но може би ти имаш някаква идея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Говорим за АЕЦ. Китайска, монголска, френска - все тая. Да имаме 2, 3 - аз съм ок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 4 minutes ago, mIRCata said: Говорим за АЕЦ. Китайска, монголска, френска - все тая. Да имаме 2, 3 - аз съм ок. Е, щото в случая ставаше въпрос за отърваване от ръждясалия самовар за милиарди. Иначе и аз по принцип съм ОК с подобни централи, но ако са от най-новото поколение, т.нар. SMR (Small Modular Reactors), а не гигантски и супер рискови самовари като въпросния в гьола край Белене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 @mIRCata АЕЦ Белене е изцяло корупционен проект. Да не говорим, че там няма изградена инфраструктора. Там потъват само едни пари и това е. Като технология АЕЦ не съм убеден, че е най - доброто в момента. Изцяло съм съгласен, че трябва да имаме поне една такава централа, но за повече не съм убеден. ВЕИ навлизат доста мощно и ти трябва нещо което да може динамично да променя производството. АЕЦ Козлодуй работи или на 100% или не работи. Няма междинна позиция. Godfather над мен ти е дал един добър вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 On 6/28/2023 at 1:32 PM, sasshko said: ППЛГДБ пазят ли имунитета на Борисов или така ми се струва? Изненадващ ход на ББ срива и тая опорка: Бойко Борисов се отказва от депутатския си имунитет "Няма да бъда жертва на шантаж и изнудване, за да си прокарват и едните, и другите решения" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 4 minutes ago, plameni said: Изненадващ ход на ББ срива и тая опорка: Бойко Борисов се отказва от депутатския си имунитет "Няма да бъда жертва на шантаж и изнудване, за да си прокарват и едните, и другите решения" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts