RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 3 minutes ago, plameni said: Малко ми е странно, фен на агент Димитър да кълне на ДС. Агент Димитър оставяме, че ВИНАГИ е прав, но и толко аз съм агент ПЛАМЕН Edited June 11, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Прав, крив... ама е ДС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Just now, plameni said: Прав, крив... ама е ДС. Ми не е, всеки неудобен е курдисан като "агент" Странно тоя ягент е вечно прав, макар и седнал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 47 minutes ago, RaptoR said: тулупа "Щомто всички са срещу тия, то тия най-вероятно са прави " *Боксьорска мъдрост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 5 minutes ago, plameni said: Малко ми е странно, фен на агент Димитър да кълне на ДС. Още по забавното е, че съм проверявян многократно за връзки с ДС. Също и роднините ми са проверявани заради мен. Многократно е констатирано, че нямам дори далечна връзка с тях. Другаря обаче е много докачлив на темата. Явно нещо го притеснява. Иначе станахме свидетели на поредният whataboutism и нито дума по същество... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 1 minute ago, ARPAnet said: "Щомто всички са срещу тия, то тия най-вероятно са прави " *Боксьорска мъдрост Гласува ли аза тулупа, бастун? Гласува ли за тулупа??? Пардон, за СОКОЛА? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 2 minutes ago, RaptoR said: Гласува ли аза тулупа, бастун? Гласува ли за тулупа??? Пардон, за СОКОЛА? Не, не съм, а ти бастуне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 11 hours ago, netrootbg said: Още по забавното е, че съм проверявян многократно за връзки с ДС. Също и роднините ми са проверявани заради мен. Многократно е констатирано, че нямам дори далечна връзка с тях. Другаря обаче е много докачлив на темата. Явно нещо го притеснява. Иначе станахме свидетели на поредният whataboutism и нито дума по същество... Казва кралят на уотабаутизма. Не си ли забелязал, че всичките ти тъпотии са лъжа, пардон, пръдня? Не се ли усещаш как отзаде е кално, мазно? 11 hours ago, ARPAnet said: Не, не съм, а ти бастуне? A за #КОЙ гласува? Фнимавай как ще отговориш, бастунче Edited June 12, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 2 minutes ago, RaptoR said: Казва кралят на уотабаутизма. Не си ли забелязал, че всичкитге ти тъпотии са лъжа, пардон, пръдня? Не се ли усещаш как отзаде е кално, мазно? а за #КОЙ гласува? Фнимавай как ще отговориш, бастунче За ПП, а ти бастуне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 2 minutes ago, ARPAnet said: За ПП, а ти бастуне? Ми ся се виШ как си гласувал за боко, за киро тъпото и си прасни кухата либерастка тиква в стената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 10 minutes ago, RaptoR said: Ми ся се виШ как си гласувал за боко, за киро тъпото и си прасни кухата либерастка тиква в стената Не работи така гласуването А ти не ми отговори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 1 hour ago, RaptoR said: взриви язовир..... Пророк? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 6 minutes ago, ARPAnet said: Не работи така гласуването А ти не ми отговори Да ти отговоря, че не съм участвал в панаира? Че аз много отдавна съм ти отговорил, мили мой..... ЕДИТ: Пламене - Тъкър му е майката. Ако си фен на ДЕМЕНТНИЯ просто не ми губи времето, че имам тежки проблеми Edited June 11, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Баси... тия на какви "медикаменти" са??? В Совете Федерации назвали условия для переговоров с Украиной. Для начала ведения переговоров Украина должна быть готова передать в состав России Николаевскую, Одесскую и Харьковскую области. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 11 minutes ago, RaptoR said: Да ти отговоря, че не съм участвал в панаира? Че аз много отдавна съм ти отговорил, мили мой... А ти наистина си представен от Боко, и не само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 2 minutes ago, ARPAnet said: А ти наистина си представен от Боко, и не само. Ма ти си гласувал за боко бе, бастунче... Не го ли усещаш отЗАДЕ? Edited June 11, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) То дали за ГЕРБ/СДС или ПППП/ДБ сте гласували май е едно и също? Edited June 11, 2023 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 2 minutes ago, chasti said: То дали за ГЕРБ/СДС или ПППП/ДБ сте гласували май е едно и също? БАШ! ОН БАШ! Гроб1 и ГРОБ2 + СОКОЛ 15 minutes ago, ARPAnet said: А ти наистина си представен от Боко, и не само. Добре де, честно ми кажи, колко тъпота ти отне да го кажеш тва? ЯСЕН мой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 13 hours ago, RaptoR said: Ма ти си гласувал за боко бе, бастунче... Не го ли усещаш отЗАДЕ? Хайде да ми обясниш как гласуването за ПП вкарва Боко и компания в парламента? Едни други хора си ги избраха тях. 13 hours ago, RaptoR said: Добре де, честно ми кажи, колко тъпота ти отне да го кажеш тва? ЯСЕН мой Що? Нали не "участва в панаира", с други думи - отказал си да вземеш решение, съответно оставяш другите да решават, а ти си млъкнал и кимаш с глава. Казах го и по-рано. Няма как хем да не гласуваме, хем да мрънкаме, че еди кой си е в парламента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 17 minutes ago, ARPAnet said: Хайде да ми обясниш как гласуването за ПП вкарва Боко и компания в парламента? Ти верно ли си толко кух, батьовата????? Ми ти гласува за тулупа бе, мили мой, прането е и твое. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 14 hours ago, ARPAnet said: За ПП, а ти бастуне? Тва и без да го казваш е ясно. Сигурно имаш и аватар с: аз се ваксинирах за ковид, дъгата и украинското знаме из ФБ. Гаранция си изшил и някъв пост за педалския прайд в тяхната подкрепа.... Всички сте еднакви. И почвате да ставате много та да видим какво ще пуснат след ковида Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Прави ми впечатление, че хората, които имат проблем с прайда, са по-наясно с него от тези, на които им е все тая за тъпия прайд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 11 minutes ago, w00x said: Прави ми впечатление, че хората, които имат проблем с прайда, са по-наясно с него от тези, на които им е все тая за тъпия прайд. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 16 minutes ago, w00x said: Прави ми впечатление, че хората, които имат проблем с прайда, са по-наясно с него от тези, на които им е все тая за тъпия прайд. Успокоявай се с тая тъпотия. Точно заради тия дето "не ви пука" я има тая гнусотия... Ама не спираме до тук. В училищата на някои места на малките деца щели дей/дем да им викат....найс,а? Или и тука има няква заучена фраза? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 47 minutes ago, DON_CHEFO said: Тва и без да го казваш е ясно. Сигурно имаш и аватар с: аз се ваксинирах за ковид, дъгата и украинското знаме из ФБ. Гаранция си изшил и някъв пост за педалския прайд в тяхната подкрепа.... Всички сте еднакви. И почвате да ставате много та да видим какво ще пуснат след ковида Не, нямам такива аватари, нито пък съм писал постове. Но и не ми пречи когато хората си поставят флагчета и т.н. Всъщност, дори не знаех, че ще има прайд, научавам го от теб. 20 minutes ago, DON_CHEFO said: В училищата на някои места на малките деца щели дей/дем да им викат....найс,а? Или и тука има няква заучена фраза? Аз пък имах друг проблем, трябваше да обяснявам на малкият ми син, че и момчета можело да имат дълга коса. Беше убеден, че няколко момчета от групата му са момичета Та щом може да толерираме мъжете с дълга коса, и се налага да ги обяснявам на детето, мисля че мога да толерирам и другите. 1 hour ago, RaptoR said: Ти верно ли си толко кух, батьовата????? Ми ти гласува за тулупа бе, мили мой, прането е и твое. А ти ? Ама то думите имат значение, това поне нали го знаеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts