Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

@w00x пропускаш и един много важен момент. иZраждане бяха вътре в залата, но нарочно не участваха в това гласуване. Ако бяха маркирали въздържал се, пеефски нямаше да бъде избран. С нерегистрирането си, но с присъствието си реално помогнаха за неговото избиране. За това му говоря на @charmock за златен пръст. Понякога се изразява в игри с кворума. Много са против пеефски, но не гласували против него, нали...

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

21 hours ago, netrootbg said:

златен пръст

...след десет години, години, години...

14-ти юни 2013 г. - Делян Пеевски избран за шеф на ДАНС. АТАКА свалят кворума, като не гласуват.

7-ми юни 2023 г. - Делян Пеевски избран за член на комисията по конституционни въпроси. Възраждане свалят кворума, като не гласуват.

Джейк Броу направо закопава северномонголската пропаганда относно взривяването от ватниците на язовирната стена в Нова Каховка. Видеото е над половин час, просто защото валидните и повече от очевадни аргументи са цели 19 - с доказателства лично предоставени от блатните диваци. Между другото има го и клипа, за който говорих на предишната страница с онзи самозван кмет, който бълва уникални глупости на фона на потъващите във вода сгради. :bowdown:

По презумпция вече човек може да залага тип черно/червено на заеленото килимче, че щом либеросганта реве по нещо, то вероятно отсрещната позиция е вярна. Знам добре, че в боксьорска глава акъл не може да вирее, понеже го избиват и се посмях, когато великият боксьор с акъл на третокласник излезе с руска фланелка и каза простичко - живеем в свят, в който щомто всички са срещу тия, то тия най-вероятно са прави - но си мисля, че точно с детския си акъл е прозрял прости истини. 

Междувременно либеросганта след курвенското си изпълнение, осветяването си в препирането на тулупа и т.н. сътвори още по-голям цирк от рЕтоалното самоубийство на учиндолския сарък.... Само мога да предположа колко преебани се чувстват някои хора... Ако не е така - страшно са тъпи.

Кристиян Шкварек: 
"Днешният избор на Делян Пеевски за член на конституционната комисия се случва ТОЧНО 10 години без една седмица от избора му за шеф на ДАНС, който даде начало на дългите, исторически протести оформили етоса на градския умнокрасивитет. (дори този термин се роди тогава) 
Днес, точно десет години след онзи паметен избор в Народното Събрание човек би предположил, че историята ще се повтори. Нали така уж става - историята обичала да се повтаря? Ето, точно десет години по-късно Пеевски е пак в центъра на политическия живот, пак го избират за нещо в НС, и то не за какво да е, ами за конституционната комисия, пак е лято, пак не е имало протести отдавна... 
Е, не сте познали. Нито един протестър няма да излезе. Нито един. Не 100, не 50, не 10. Един няма. Защото бъркате, ние всички бъркаме, в изначалната си представа за това, което наричаме "демократична общност". 
Не, това не е органична общност. Тя не произвежда протести органично. Това е контролирана - макар и не икономически като в смесените райони, а умствено, културно, медийно и интелектуално общност. Пряко контролирана от една стегната мрежа от "правилни" медии (Капитал, Дневник, КлубЗ, Медиапул...), "правилни" журналисти, "правилни" анализатори/инфлуенсъри и, разбира се, "правилни" политици. Тази малка, но стегната мрежа, зад която стоят хора като Иво Прокопиев, не вдига протести за щяло и нещяло, камо ли за някакви "принципи", а само тогава, когато това е в изгода на текущия им политически проект.
И обратното - ако мрежата каже, то и за най-голямата глупост, и за най-смешното нещо паветата са пълни до 5 часа. Както ги напълниха миналото лято, докато ни управляваше техен кабинет, да протестират срещу...опозицията."

Либерала от квартала

Гайс, гайс, всичко се нареди ънбилийвъбли уел! ПП-ДБ надиграха всички партии и за втори път съставиха правителство! Държим Бойко за топките с имунитета, стъпихме на врата и на Пеевски с Магнитски, Каскета е пред изхвърляне като дърти дог и прекъснахме възхода на петата колона в лицето на РеZидента Радев!!! Възраждане са толкова майнър, че дори няма да им обръщам внимание! И това не е никаква коалиция, а политическо майсторство, което постигнахме! Висш полотаж! От тук нататък само Асен ще сглоби един два бюджета за да ни вкара в Еврозоната, бедната Габриел ще лобира за Шенген, за друго не я бива и без това, Тагарев ще ни върне в НАТО, Попов да позелени икономиката и Славов да направи съдебната реформа!!! Итс хепънинг, гайс! Просто няма какво да се обърка! Всичко сме измислили! Няма как ГЕРБ да ни откраднат министрите, ДПС да се извърти за реформата и до местните избори да сме се сринали! Олсо, психотерапевтът ми ме попита дали не оувъриактвам на цялото нещо, но аз съм толкова хепи от най-демократичното и евроатлантическо правителство евър, че даже тази вечер с група френдчета организираме малък пърформанс на Екзарх Йосиф - ще се съблечем голи и ще се боядисаме в цветовете на украинския флаг! Уелкъм! Вече трети ден живеем в НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА енд ит фийлс соу гуд! Дори въздухът, който дишаме е по-демократик! Ако загубим, ще дойдат пак мутрите и рашките, и ще потънем в тъмнината, но ако спечелим, то тогава ще спечелят цялата Докторска градина, квАРТал, Шишман и части от Младост 3 и 4, гайс! Остана да спечелим само София!

Главичките ви тряя са сериозно у дупенцата тия дни.... Дори няма да се хабя да цитирам Ирини. Ще се пукнат нечии хемороиди....

УфФФФФФФ! Тъкър напраил 110 милиона гледания за ден, МИСИРЪТ вселенски ми куоутва тъпак , който само като му видях селската мутра и зауважавах моят мопс повече. 

Потресающа простотия, мили мои КАУНИ либерастки... Толкова от мен тая седмица, имам тежки природни, не сороски, проблеми

Edited by RaptoR

5 minutes ago, plameni said:

Новият кабинет представлява брутална американска намеса в руските вътрешни работи!

Това кой урод го изпърдя мозъчно? Не слушахте ли записите бе, КАУНИ? Не видяхте ли с кое посолство са съгласувани? Нямате ли СРАМ?!?!?! Риторичен въпрос... Пламене, поне ти не се излагай като либерастки кифладжия. Костя може да е копейката, но киро тъпото и кокорчо САМИ СИ КАЗАХА, че са центовете, а аз ви го казах това от ден едно на тия ку§ви! 

Edited by RaptoR

24 minutes ago, RaptoR said:

Това кой урод го изпърдя мозъчно? Не слушахте ли записите бе, КАУНИ? Не видяхте ли с кое посолство са съгласувани? Нямате ли СРАМ?!?!?! Риторичен въпрос...

Един риторичен въпрос към теб. На коя минута от записа да си пусна за да чуя с кое посолство какво са съгласували?

3 minutes ago, netrootbg said:

Един риторичен въпрос към теб. На коя минута от записа да си пусна за да чуя с кое посолство какво са съгласували?

Минутата на ИДИОТА!!! Избери си я сам. 
Или изчакай от ДС да ти кажат коя е! 

Edited by RaptoR

17 minutes ago, RaptoR said:

Минутата на ИДИОТА!!! Избери си я сам. 
Или изчакай от ДС да ти кажат коя е! 

Е нали си слушал записа. Не би трябвало да ти е много трудно да ми посочиш къде се намира отговора на въпроса който ти за дадох. Whataboutism-а не ми дава отговор.

4 minutes ago, RaptoR said:

От посолството са ти дали отговора отдавна, и отговора, и ибрика. Знаех си, че ти ще си топ безсрамника, 

Whataboutism 2-ра част.

Все още чакам да ми покажеш това което твърдиш. Не би трябвало да те затрудни. Записа дори е публикуван от самите ПП. Даже те улесних къде да го намериш.

Нека да позная, ще последва whataboutism 3-та част?

59 minutes ago, RaptoR said:

Не слушахте ли записите бе, КАУНИ? Не видяхте ли с кое посолство са съгласувани?

Ще те почерпя, обаче и аз искам да посочиш къде е казана думата "съгласували".

Точно тази дума... а не някакъв преразказ.

Чудя се, но не се изненадвам, колко точно зле сте отрочетата на ДС, как дори изобщо нямате срам от записа, в който копейките светват като центове, в прав текст при това.  #KOE посолство е с адрес Козяк? Или не знаеш кои гниди те издържат? 

5 minutes ago, plameni said:

ПАК ЗА ДУМАТА се хващаш ли, мили мой?

2 minutes ago, RaptoR said:

ПАК ЗА ДУМАТА се хващаш ли, мили мой?

Достатъчен признак е дали лично ти си слушал или само четеш преразказано.

Just now, plameni said:

Достатъчен признак е дали лично ти си слушал или само четеш преразказано.

От теб като ЕНТЕЛЕгент не очаквам подобни простотиЙ, но явно всичко, пардон - СИЧКО- си има своя първи път...
Как не ви е срам? Как нямате срама дето се вика?!?!?!!? Оня е ДС отроче, ти не си уж... На черното бяло ли ще викаш?

17 minutes ago, plameni said:

2 minutes ago, plameni said:

Само и единствено заради Петко те уважавам.
КАРЦИНОМ, КАРЦИНОМ е думичката, която е в главата ми тия дни, КАРЦИНОМ!!!
Не бъди тъпак, сложи си укрофлагче, взриви язовир..... Бъди мудЙерен буквояд

Whataboutism-а продължава с пълна сила. Колкото и мнения да напишеш, аз пак си чакам отговора. Нещо май виждаш зор да си защитиш тезата. А имаш и запис пред себе си. Би трябвало да е елементарно това нещо.

1 minute ago, netrootbg said:

Whataboutism-а продължава с пълна сила. Колкото и мнения да напишеш, аз пак си чакам отговора. Нещо май виждаш зор да си защитиш тезата. А имаш и запис пред себе си. Би трябвало да е елементарно това нещо.

ДС отроче, КАК НЯМАШ СРАМ???? Всъщност знам как нямаш срам, срам ме е от теб по принцип. Гласуваш за курви на тулупа - факт? Факт! Боли ли те дупето като курва на тулупа? ФАКТ? За смях ли станахате?  ФАКТ? Колко още ФАКтология да ти метна? Ибрикът да ти изплакна? 

14 minutes ago, RaptoR said:

ДС отроче, КАК НЯМАШ СРАМ???? Всъщност знам как нямаш срам, срам ме е от теб по принцип. Гласуваш за курви на тулупа - факт? Факт! Боли ли те дупето като курва на тулупа? ФАКТ? За смях ли станахате?  ФАКТ? Колко още ФАКтология да ти метна? Ибрикът да ти изплакна? 

иБаси, ти си бил много по - зле отколкото си мислех. Пак пореден whataboutism и грам няма отговор на елементарен въпрос който е в твоя изгода дори. Ще ти помогне да си защитиш тезата. Иначе излиза, че пак си въздух под налягане. Само някакви глупости писани, гарнирани с много гръмки изказвания и определения и накрая се оказва, че грам доказателство не можеш да посочиш. И всичко това на базата на запис който е качен на много места. Елементарно би трябвало да е за теб да намериш този откъс. Освен ако разбира се не съм прав за въздуха под налягане.

Ти си въздух без налягане откак ДС те е родило бре, мили мой... Оправи си бутилките там.....

ЕДИТ: Ти осъзнаваш ли, че всичко, което казваш е лъжа? Че си ДС посмешище?

Edited by RaptoR