Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

1 hour ago, charmock said:

Ми то вие си го казахте. Цяла България го чу.

Поправи ме, но не беше ли казано в контекста на - това е страничен ефект от правителство с ГЕРБ. 

А не - правим правителство с ГЕРБ с цел да изперем Борисов. 

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

7 minutes ago, ARPAnet said:

Поправи ме, но не беше ли казано в контекста на - това е страничен ефект от правителство с ГЕРБ. 

А не - правим правителство с ГЕРБ с цел да изперем Борисов. 

Продължавай да смучеш от пръстите. Беше казано точно правим правителство с ГЕРБ и изпираме Бойко да не паднем.

22 minutes ago, netrootbg said:

А точно иринчето да ми цитираш. Смях :).

Кое точно е смешно и невярно в поста и?

1 hour ago, charmock said:

Продължавай да смучеш от пръстите. Беше казано точно правим правителство с ГЕРБ и изпираме Бойко да не паднем.

1 hour ago, netrootbg said:

Все пак, ето какво е казано https://youtu.be/YlxaPJUbiJI?t=1166 до към 20:40. 

@charmock Така и не ми обясни откъде идва тази 80% подкрепа за Румен Радев? Ако е от близкия ти кръг хора е едно, но моля те не генерализирай, че е смешно най-малкото.
Та бъде конкретен кое е "пълен ташак" от това, което написах?
Това са факти, другото са мечти и какво ни се иска да бъде, но не и факт.
Та нека си говорим с факти иначе отиваме в една различна категория, да не казвам каква :)
И преди да започнеш, да ти помогна - аз съм ТВЪРДО против правителство на ППДБ с ГЕРБ под каквато и форма да го изкарват и за мен е тотално предателство към избирателите и към това, което говориха 2 години.
Друга тема е, че България има нужда от правителство, редовно, за да се спре властта на Радев, който ако иса да управлява да си направи партия и да се яви на Парламентарни избори, защото България е Република с ПАРЛАМЕНТАРНО управление. Но да приемем, че за това не е виновен той.

Edited by evropata

19 minutes ago, evropata said:

И преди да започнеш, да ти помогна - аз съм ТВЪРДО против правителство на ППДБ с ГЕРБ под каквато и форма да го изкарват и за мен е тотално предателство към избирателите и към това, което говориха 2 години.
Друга тема е, че България има нужда от правителство, редовно за да се спре властта на Радев, който ако иса да управлява да си направи партия и да се яви на Парламентарни избори, защото България е Република с ПАРЛАМЕНТАРНО управление. Но да приемем, че за това не е виновен той.

На същото мнение съм и аз. В момента обаче резидента е опасен за държавата. Мутрата си го знаем какво представлява. При наистина извършена съдебна реформа той си е пътник. За да се случи обаче си трябва и подходящ парламент.

Сега разбирам хитрия ход на Борисов.

С един куршум хем връща президента в обичайната му роля на пешка, хем основният му политически опонент 2в1 се самоубива.

И в същото време прави компромис в името на България, дори загърбва собственото его.

Не случайно е най-добрия БГ политик!

3 2 1 :popcorn:

33 minutes ago, chasti said:

Сега разбирам хитрия ход на Борисов.

С един куршум хем връща президента в обичайната му роля на пешка, хем основният му политически опонент 2в1 се самоубива.

И в същото време прави компромис в името на България, дори загърбва собственото его.

Не случайно е най-добрия БГ политик!

3 2 1 :popcorn:

Отдавна му е признато:

On 8/2/2022 at 7:11 AM, plameni said:

Преди година Емил Азар беше написал нещо много подходящо:

"А в ГЕРБ като го слушат си викат: Бах мааму, нашият ги туря всичките в джоба си: и по лъжи, и по крадене, и по гьонсуратлък – голем политик!"

Учудващо тихо стана в тази тема, на фона на динамичните събития :D

Кажете сега, одобрявате ли новата коалиция? ППППодмяната и ГЕРБ.

И защо президентът до сега дъвчеше "Трябва да съставите правителство", а изведнъж като съставиха обърна плочата от другата страна?

Нали обединява нацията човекът, какво по-добро от първите 2 формации в коалиция :rolleyes:

Специални поздрави на всички неадекватници, които гласуваха за ББ (в смисъл форумните ПП-ДБ фенчета)! Поздравления с новата коалиция гроб 1 - гроб 2 - дпс. Ако и сега не се усетите какви злета сте няма повече накъде... Но аз както винаги знам, че ще докажете, че има. И другия път като приказвам си водете записки, щото в момента сте ТОТАЛНИ БАЛАМУРНИЦИ. Деберастите най-вече! Гласувахте за тулупа! Бравос! :rofl:

ЕДИТ: И залагам каса уиски, че пак не знаете какво става в момента. Дано постоянната ви политическа неадекватност относно родните реалности се дължи на копченатискачество, а не на откровена балъщина, че лошо... :laughing1:

Edited by RaptoR

On 5/9/2023 at 5:22 PM, netrootbg said:

Най - накрая след толкова години ще можем да видим БКП обединена: герб+дпс+бсп

Като добавка към тях се присъединява и славчу.

On 5/9/2023 at 9:14 PM, charmock said:

Честно човек, не разбирам защо умишлено се правиш на глупав. Единствените с които ще направят коалиция ГерП са твоите любимци от Дебилна България и харвардските педали. Просто няма с кой друг.

On 5/9/2023 at 9:41 PM, netrootbg said:

Само стой и гледай ;). Сивата златка ще го играе като златен пръст в моменти на нужда.

Бях малко пророк аз. :)

Христо Иванов: Преговаряме и с ДПС за рестартиране на парламентарната република.

Пеевски лично дойде да подкрепи ППДБ

Ама да не би да се чувствате излъгани?

От най почтените партии? С най-почтените политици?

Аз това не мога да го повярвам! Нямаше начин да бъде предвидено изобщо :D 

Пише само "приятелска Украйна". Явно за "приятелска Русия" няма да е проблем да ги призоват. :D За защитаване на родна България от "приятелска Русия" - също.

1 hour ago, ARPAnet said:

:rofl:

Какво стана с "в казармата се става мъж" :rofl:

Ставаш мъж когато защитаваш собствената си държава, а не когато се биеш в чужди войни.

10 minutes ago, charmock said:

Ставаш мъж когато защитаваш собствената си държава, а не когато се биеш в чужди войни.

iOutRUT.png

Ае направо си искат да ги считат за жени :lol: Ако не беше идиотско, определено трябва да им уважат желанието, и директно в личната карта .. :lol:

NHHJDyM.png

36 minutes ago, charmock said:

С какво са специални българските резервисти, за да са единствената чужда войска, която е пратена да защитава територията на Украйна?

Как защитават родината си руските резервисти в Украйна?