Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

17 hours ago, vinyl_master said:

kinz.jpg.043291ff0778a96f2c1d0bdbf96c3e03.jpg

:bowdown:

Така е! То явно затова бункерния дребосък арестува трима от разработчиците на въпросния кинжал и ги хвърли в панделата. Сигурно по този начин ги награждава за невижданите успехи на супер-дупер-хиперзвуковото страховито северномонголско аружие. Да повторим отново фактите - противовъздушна система от 80-те години на миналия век видя сметката на най-супер-дупер-страховитото аружие на северната блатна кочина. Ей не е никак лесно да си задунаец тия дни.   :lol: :rofl:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, Godfather said:

Така е! То явно затова бункерния дребосък арестува трима от разработчиците на въпросния кинжал и ги хвърли в панделата. Сигурно по този начин ги награждава за невижданите успехи на супер-дупер-хиперзвуковото страховито северномонголско аружие. Да повторим отново фактите - противовъздушна система от 80-те години на миналия век видя сметката на най-супер-дупер-страховитото аружие на северната блатна кочина. Ей не е никак лесно да си задунаец тия дни.   :lol: :rofl:

Тотална мисирщина! Ясно е на всички че украиницте свалят повече ракети от колкото руснаците изстрелват.

Къде го видя бутнатия кинкжал? Тоя бетонен стълб ли ти е кинжала с кличко....смях, смях смях....

1 hour ago, vinyl_master said:

Тотална мисирщина! Ясно е на всички че украиницте свалят повече ракети от колкото руснаците изстрелват.

Къде го видя бутнатия кинкжал? Тоя бетонен стълб ли ти е кинжала с кличко....смях, смях смях....

Признавам, че руснаците са по-добри. Свалиха няколко Storm Shadow още преди да ги доставят. :lol:

2 hours ago, kotora said:

Ама пък на стоките не им пада цената :) 

Една от причините да се откажа да инвестирам във фотоволтаик. Тепърва ще става забавно.

Минава ми през...политиката, че ПП и ДъБъ са жалки политически импотенти и дебили, който вместо да довършат тиквата, най-мазно му се надупиха и това най-вероятно е политическо самоубийство достойно за наградите на Дарвин. Партиите които щяха да изчегъртват мафията си легнаха с мафията. Респект към жълтопаветния умно-красивитет.

1 hour ago, charmock said:

Минава ми през...политиката, че ПП и ДъБъ са жалки политически импотенти и дебили, който вместо да довършат тиквата, най-мазно му се надупиха и това най-вероятно е политическо самоубийство достойно за наградите на Дарвин. Партиите които щяха да изчегъртват мафията си легнаха с мафията. Респект към жълтопаветния умно-красивитет.

Като избирател на ДСБ, мога ти кажа, че хич не съм доволен. Единственото оправдание което имат е, че час по - скоро трябва да премахнат властта от резидента. Това обаче ще им навреди адски много. С ПП ще си е направо свършено. Ако оставят резидента има шанс да е дори по - зле. Изобщо е избор пред който не е приятно да са изправени. Мутрата обаче ще е принуден до някаква степен да играе втора цигулка особено в първите 9 месеца. Говори се за връщане на машинното гласуване. Предстоят местните избори. Ако изкарат резидента от властта до тогава и минат местните, може и да са в по - силна позиция и да се предизвикат нови избори. Според мен си е почти сигурна загубата на мутрата на местните избори в големите градове. Това обаче при правилен подбор на кандидатите. Ще видим какво ще донесе договорката, но мутрата не трябва да бъде изпран.

То не трябваше и да спечели изборите ама друго стана…  

Скоро няма  да има отърване от него…. 

18 minutes ago, netrootbg said:

Виж ся, аз знам, че понякога гледаш през розАви очила, но се опитай внимателно да ми прочетеш поста. Поста ми не е заядлив. Първо, току що мутрата ви свърши като партия, чета коментари на мой приятели гласували за ПП и ДБ, че това за тях е супер предателство и повече няма да гласуват за тях. Това е една голяма подигравка за хората гласували за тези партии. Второ, на местните избори също нищо няма да направите, вие нямате нито структури нито нищо. Айде за София може и да се преборите, но София не е България. Трето за което сигурно ще ми скочите, но ти наясно ли си, че президента е един от най-харесваните политици в България и че в момента президента се опитва да води възможно най-балансираната политика. Ама ся тука ще почнат някви глупости за путинофили, заддунайци  и всякви клишета които пишете, но факта си е факт, президента води една добра балансирана политика.

6 hours ago, charmock said:

Трето за което сигурно ще ми скочите, но ти наясно ли си, че президента е един от най-харесваните политици в България и че в момента президента се опитва да води възможно най-балансираната политика. Ама ся тука ще почнат някви глупости за путинофили, заддунайци  и всякви клишета които пишете, но факта си е факт, президента води една добра балансирана политика.

Дай ми пример за успешна балансирана политика между цивилизация и фашизъм/нацизъм/рашизъм/ислямски тероризъм? Как се балансира между тия неща точно според теб?

Е как, как!?

Покланяш се до пояс (че да си по-удобен за гагинг) в посока запад. И в същото време си надупен в посока изток.

Простичко е.  ;)

14 hours ago, charmock said:

Виж ся, аз знам, че понякога гледаш през розАви очила, но се опитай внимателно да ми прочетеш поста. Поста ми не е заядлив. Първо, току що мутрата ви свърши като партия, чета коментари на мой приятели гласували за ПП и ДБ, че това за тях е супер предателство и повече няма да гласуват за тях. Това е една голяма подигравка за хората гласували за тези партии. Второ, на местните избори също нищо няма да направите, вие нямате нито структури нито нищо. Айде за София може и да се преборите, но София не е България. Трето за което сигурно ще ми скочите, но ти наясно ли си, че президента е един от най-харесваните политици в България и че в момента президента се опитва да води възможно най-балансираната политика. Ама ся тука ще почнат някви глупости за путинофили, заддунайци  и всякви клишета които пишете, но факта си е факт, президента води една добра балансирана политика.

ДБ си има структори из страната. За Пловдив специално може да се каже, че вече има кандидатура. Да видим дали наистина ще се осъществи. Говоря за Манол Пейков. Според мен ще получи доста сериозна подкрепа. За София се говори за обща кандидатура със Спаси София. Вероятно ще е Борис Бонев. Не го харесвам много, но определено има много добри шансове.

А относно резидента просто нямам думи. Никаква външна политика не води. Срам и позор, че е на такава длъжност. Надявам се, че няма да има нужда да го търпим до края на мандата му.

Има някакви проблясъци, тъпото е, че положението е crab in a bucket. Някой се опита да свърши нещо, другите го дърпат обратно в помията. 

Те тези проблясъци са от десетилетия и са някаква илюзия … нали благодарение на тях Тиквата, Чалгарят, Копейкин и куп други влезнаха във властта. 

5 hours ago, netrootbg said:

ДБ си има структори из страната. За Пловдив специално може да се каже, че вече има кандидатура. Да видим дали наистина ще се осъществи. Говоря за Манол Пейков.

Искрено се надявам пловдивчани да не са толкова глупави да изберат Жанет Пейков.