Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

18 hours ago, plameni said:

Дългото сбогуване с „Газпром“ приключи. Природният газ вече е 1,5 пъти по-евтин от руския преди войната на Путин.

Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) утвърди цена на природния газ за м. май в размер на 77,55 лв./MWh, без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС.

Цената е по-ниска от тази през м. ноември 2021 г.

Хах, точно тези дни забелязах разни реклами на доставчици на ток/газ, че предлагат цени под тавана. Изглежда нещата се връщат към нормалното и света, не свърши :D 

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

21 hours ago, RaptoR said:

Момчиле, ТОТАЛНАТА ти мисирщина вече се превръща в неграмотност с опасни размери. Първо думата първосигнален нямаш право да я употребяваш бивайки Момчил Билборда - срам нямаш ли някакъв (очевидно не, след като гласуваш са боко тиквата)? Второ - зима няма от десетилетята в продуханата ти мисирска глава - това, че няма сняг не значи, че няма зима. И някой , който не е платил и един кубик газ в България да ми развива исдиотски теории е загуба на времето ми. ТОТАЛНА загуба на ценното ми време. 
И на финал - МИСИР, невиждан в мултивселената пак писател, не читател - МЕГАМИСИР. Руски газ все още се ползва в България, АКО и да просираш кръв от тоя факт, тъй като не знаем колко точно руски газ ни набутаха киро тъпото и кокорчо с надценка чрез посредници с надценка. Но за това на никой не му пукаи който е чел знае, че от самото начало никой не коментира нито произхода, нито количествата, а ДОСТЪПНОСТТА. Та гледай си там копченатискачеството, че си толко бос, толко зле, толко неграмотен по тия въпроси, че ми е жал, честно. Оплаквай Гешев - в коалиция си с него! Билборд :rofl:

Няма по-уникален МИСИР от теб в този форОм. Като оставим настрана уникалната идиотщина, дето газът може да е само северномонголски и никакъв друг, нека да ти припомня какви ги плямпаше миналата година лятото, когато между другото предричаше катаклизми през зимата:

On 7/29/2022 at 3:48 AM, RaptoR said:

А пък дойде ли евтина газ - там съм, не ми пука откъде, 15 пъти повторих. Само дето не виждам както ти казах опции ФИЗИЧЕСКИ да стане. И естествено спекулата повлича крак, газта върви само и единствено нагоре, в момента и пелети не можеш намери, да не ти говоря какво са цените... И това ако продължава, а то продължава усилено, няма как да се оцелее. 

Сега, след като се оказа, че оцеляхме без никакви проблеми (и хората и бизнеса) "меката зима" и след нея взе, че дойде вече 1.5 пъти по-евтин газ от този на блатните диваци (виж отново данните на Пламен от предишната страница), да те питам къде точно си в момента, според собствените си 15 повтаряния и закани от миналата година? Или не отиваш никъде, защото продължаваш да си верваш, че тая работа дето на практика стана, няма как да стане физически.  :lol: :rofl:

3 hours ago, Godfather said:

Няма по-уникален МИСИР от теб в този форОм. Като оставим настрана уникалната идиотщина, дето газът може да е само северномонголски и никакъв друг, нека да ти припомня какви ги плямпаше миналата година лятото, когато между другото предричаше катаклизми през зимата:

Сега, след като се оказа, че оцеляхме без никакви проблеми (и хората и бизнеса) "меката зима" и след нея взе, че дойде вече 1.5 пъти по-евтин газ от този на блатните диваци (виж отново данните на Пламен от предишната страница), да те питам къде точно си в момента, според собствените си 15 повтаряния и закани от миналата година? Или не отиваш никъде, защото продължаваш да си верваш, че тая работа дето на практика стана, няма как да стане физически.  :lol: :rofl:

Продължаваш да копаеш дъното по тая тема КАКТО ВИНАГИ. Едно че продължаваш да говориш тъпотии в пенявенето си срещу руснаците до безумие, но и сам удебеляваш текст, който ясно показва какви глупости твърдиш. ТОТАЛНО си в киреча, до уши в говната. И не само канадския мисирски синдром на продухване между ушите ти влияе явно, но и абсолютното непознаване на фактическата обстановка в страната ни, която за тебе е нищо освен туристическа дестинация, но си позволяваш да раздаваш коментари от въздуха, както обикновено далеч от всякаква реалност. 
МАСОВО хората минаха на алтернативи на газа миналата година, тъй като НЯМАШЕ НАЧИН да се оцелее, не сме само ние. Газта остана РЕЗЕРВЕН вариант в повечето производства и домакинства, които можеха да си позволят алтернативи. Зеленчукопроизводството например в огромната си част изобщо не заложи нищо в оранжериите тази година, тъй като всичко зависи от газ при тях и сметката НЕ ИЗЛИЗА. Респективно едва сега излизат първи наши домати, а краставиците чукнаха 8 лева по едно време. Ама на МИСИРСКА КРАТУНА кво да обясняваш - тя продухана. 
През цялото време от ден едно съм казвал само и единствено, че беше ТЪПО и НЕКАДЪРНО да се губи с лека ръка заради ДЕБИЛИЗМА на ГЪЗОМИЙНИЦИТЕ на киро тъпото доставчик като Газпром. Доставчик като ОПЦИЯ, в никакъв случай по задължение, както се опитва мисирщината ти да вменява несъществуващи неща в типичния стил на посраното дете. Набий си в кратунката удебеления текст, с който сам си закопаваш глупостите - ясно пише, че НЕ МИ ПУКА на мен лично кой ми доставя газ, стига да мога да си я позволя. 
А тая година ако имаше зима с поне някакви отрицателни температури всичко щеше да цъфне. 
Пак нещо мълчим около препродажбата на РУСКИ газ, който със сигурност още ползваме и в момента с надценка и съответно комисионна за киро тъпото и компания. И сме в храстите при "бомбата" на вече аверчето ви гешеФ относно помиярските изпълнения на тия, за които гласувате. Тежък срам ни гони май... 

ЕДИТ: И далеч не всички оцеляха, въпреки ЛИПСАТА на зима. Билборд :rofl:

Edited by RaptoR

5 hours ago, RaptoR said:

че беше ТЪПО и НЕКАДЪРНО да се губи с лека ръка заради ДЕБИЛИЗМА на ГЪЗОМИЙНИЦИТЕ на киро тъпото доставчик като Газпром.

Газпром спряха по собствено усмотрение газа.

2 hours ago, ARPAnet said:

Газпром спряха по собствено усмотрение газа.

Айде пак тая тъпотия! Да , РАЗБИРА СЕ, че го спряха по собствено решение, никой не го коментира това! Решението обаче дойде след като БЕЗДЪННАТА ДЗУРЛА на киро тъпото изсра толкова глупости, че е невъзможно да се опишат всичките с адекватни термини! 

Русия обяви, че Украйна е атакувала Кремъл с дронове в неуспешен опит да убие Путин

Буахахахахахахахахахахахахахаха, на мутрата с каскета и бункерния обосран дребосък им организирали "атентати" по едно и също време, ще падна. :lol: :rofl:

Пак кълвеш на партенки. Чуй, разрови малко израелските министри кво говорят за "Путин" "обещания" "Зеленски", после пак пускай такива глупости....

Не знам човек, толкова си далеч....

Се едно гледам дъртия, кълве на всичко по бтв....

5 minutes ago, vinyl_master said:

Не знам човек, толкова си далеч....

Се едно гледам дъртия, кълве на всичко по бтв....

Билборда е по-зле вече! :rofl:

2 hours ago, RaptoR said:

Айде пак тая тъпотия! Да , РАЗБИРА СЕ, че го спряха по собствено решение, никой не го коментира това! Решението обаче дойде след като БЕЗДЪННАТА ДЗУРЛА на киро тъпото изсра толкова глупости, че е невъзможно да се опишат всичките с адекватни термини! 

Е как никой да не го коментира, като ти го коментираш? Имахме си валиден договор и Газпром просто спря да го изпълнява. И то не само нашият. 

58 minutes ago, vinyl_master said:

:rofl:

No shit, руските подводници не се бият в Украйна и не са пострадали. Добре, че ни го каза 4 звезден генерал :rofl:

Останалите заключения са  .. :rofl:

Контраофазивата почна... няма майтап...

Арпата и Кръстника са знаменосци...

Евгений Пригожин-преди 48 секунди..

12 minutes ago, ARPAnet said:

Е как никой да не го коментира, като ти го коментираш? Имахме си валиден договор и Газпром просто спря да го изпълнява. И то не само нашият. 

Как да ти го набия в главата вече година по-късно, че Газпром ни отрязаха ЗАРАДИ лаенето на киро тъпото как ще затрие Русия, ще праща войски и оръжие и прочее?!?! Малко ли го дъвкахме тоя очеваден ФАКТ, та пак да почваме? 

Парадокса е, че българския пазар за Русия е....meh... Факта е, че Русия никога не е печелила колкото сега печели от горива.. Но простия човек, просто роден в България си мисли, че вреди на Русия с тези 180 пакета от санкции към Русия...

1 hour ago, RaptoR said:

Как да ти го набия в главата вече година по-късно, че Газпром ни отрязаха ЗАРАДИ лаенето на киро тъпото как ще затрие Русия, ще праща войски и оръжие и прочее?!?! Малко ли го дъвкахме тоя очеваден ФАКТ, та пак да почваме? 

Единственият факт е причината която самите руснаци посочиха. :) А ти си скачай на барикадата :))

4 hours ago, vinyl_master said:

Пак кълвеш на партенки.

Ахахахахахахахахахахаха, абе таваришч, въпросната партенка идва лично от "гаварит масква". Е не е лесно да си на задунайската барикада тия дни, съвсем ви направиха разногледи и не знаете вече какви да ги плещите. :lol: :rofl:

4 hours ago, ARPAnet said:

Единственият факт е причината която самите руснаци посочиха. :) А ти си скачай на барикадата :))

Ти тая причина на руснаците не я слушай. Тук знаят по-добре.

Руснаците като кажат нещо готино: истина е

Руснаците като кажат нещо, което не е чак толкова готино: те не казват истината.

Според случая е работата, вземи се научи вече. :D

2 hours ago, w00x said:

Абе то хубаво случай, ама Кремъл вика украинците били направили опит за атентат на обосрания дребосък (че даже и видео пускат как нещо гърми над една от кремълските кули), пък Зеленски вика тва са пълни глупости. Сега, да разбираме ли, че @vinyl_master и @RaptoR изведнъж са станали фенове на Зеленски? :lol: :rofl:

28-mai-1987-g-matias-rust-kaca-na-cherve

Преди 36 години заради тази "случка" уволниха министъра на отбраната, началника на ВВС и още 300 офицери. А сега?

Edited by plameni

2 hours ago, vinyl_master said:

Както обикновено, пак нищо не си разбрал. :)

Тука става такава трагедия на моалумия, че няма накъде просто... Гърченето е професионален спорт на празнодумците :rofl:

8 hours ago, w00x said:

Ти тая причина на руснаците не я слушай. Тук знаят по-добре.

Руснаците като кажат нещо готино: истина е

Руснаците като кажат нещо, което не е чак толкова готино: те не казват истината.

Знам аз, че така работи, но е забавно когато руснаците казват едно, а клакьорите им спорят :laughing:

8 minutes ago, ARPAnet said:

Знам аз, че така работи, но е забавно когато руснаците казват едно, а клакьорите им спорят :laughing:

Пак много глупости в едно изречение - ти си ЗМС в тоя отдел просто!!! :laughing1:

Пореден фейспалм от ОПгерп, а Корни не пропуска да забие :lol:

image.png

EDIT:

:Facepalm:

Тая не е ли разбрала, че колкото повече мажеш лайната, по-размазано става:
Атанасова отговори на Нинова: Изпратихме им програмата на ПП за забавление

Edited by plameni