Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

В тази тема ще връщам лентата назад, че има доста какво да се каже по повод редица лайнарщини, но след такова брутално ибрикчийско сране не мога да замълча!!! 

Просто ще цитирам един приятел с желязна логика и железни нерви:

След МОЧА да се готвят Альоша, Св.София, Джумая джамия, Томбул джамия, Голямата базилика, двореца в Балчик, братската могила,Баня баши, паметник Шипка и всички останали окупационни ПАМЕТници.

И да припомня - освен талибани и либерастки фашисти никой друг не е рушил паметници в новото време... 

Плюя на всякакви подобни помияри - това е лично от мен. 

ЕДИТ: Аз бих добавил лично от мен - незабавно унищожаване на нещото, което не само не е паметник, но е срам за София - лайното за летците, които са ни бомбардирали.Чудно е понякога колко голям тъпак трябва да си,,,, 

Edited by RaptoR

2 hours ago, RaptoR said:

ЕДИТ: Аз бих добавил лично от мен - незабавно унищожаване на нещото, което не само не е паметник, но е срам за София - лайното за летците, които са ни бомбардирали.Чудно е понякога колко голям тъпак трябва да си,,,, 

Интересно как една мижава по размер паметна плоча на загинали военни по време на реална война ти бърка толкова здраво отзад, а огромен комунистически тотем на убийци и изнасилвачи, които са дали единствено няколко "жертви" поради препиване и чиито мерзости се развихрят по време когато войната отдавна е в историческите архиви ти се вижда нещо свещено? Между другото, на централни гробища в Пловдив вече сигурно над 70 години (щото аз го знам откато се помня) на едно от най-видните места, съществува цяло гробно поле с паметници на загинали британски пилоти. Ама ти сигурно и това не знаеш. И откъдЯ накъдЯ ще лижем тотема на изнасилвачите след войната, пък трябва да махаме плочите на съюзниците им, които наистина са загивали на наша земя? 

"...Св.София, Джумая джамия, Томбул джамия, Голямата базилика, двореца в Балчик, братската могила,Баня баши, паметник Шипка..."

Ако някой може да ми обясни тъпата логика на това твърдение във връзка с МОЧА ще му кажа браво.

Значи едното е военен "паметник", за възхвала за чужда окупаторска армия а другото са религиозни храмове, архитектурно-парков комплекс, архитектурни паметници от Първото българско царство и български паметници и прочее. Това е когато се опитваш да защитиш нещо, ама не знаеш как.

Edited by evropata

On 3/7/2023 at 9:18 PM, Godfather said:

...И тогава истината отново ще се възцари. Елементарно е. :lol:

Елементарното е изобщо да знаеш, че каквото ти спускат като новини за войната в момента са приказки под шиповия храст :laughing1:.

Добре, че поне отсам голямата вода никой не им се връзва особено.

2 hours ago, instinct said:

Елементарното е изобщо да знаеш, че каквото ти спускат като новини за войната в момента са приказки под шиповия храст :laughing1:.

Добре, че поне отсам голямата вода никой не им се връзва особено.

Виж как се саморазкриваш като типичен задунайски възпитаник (или като в онзи виц за Щирлиц). Ще трябва доста да те разочаровам. На мен лично никой нищо не ми "спуска". Ако ми трябва информация - сам си я намирам. За разлика от задунайската агитка, които само с това сте свикнали - да ви спускат отгоре всичко. Панимаиш? :lol:

9 hours ago, Godfather said:

На мен лично никой нищо не ми "спуска". Ако ми трябва информация - сам си я намирам. За разлика от задунайската агитка, които само с това сте свикнали - да ви спускат отгоре всичко. Панимаиш? :lol:

Май още не си "панимал", че няма откъде да намериш информация нито за едната, нито за другата страна. На теб ти я "спускат" медиите и ти я кълвеш оттам безотказно, по типичен задокеански обичай да се вярва на всичко по телевизора (и по модерния вариант на телевизора - интернет).

Медиите са заредени с всякакви клипчета от министерството на Гьобелс. И това ти го обяснява висш украински политик и специалист по тия работи. Даже няма нужда да ходиш във военна академия да ти разкажат в истинско военно време колко наказуемо е и как ще го отнесеш за изнасянето на всеослушание на реални тактически или стратегически данни.

"Свършиха ми фунийките, чакай малко да навия нови" - баси вица, все едно децата си играят пред блока.

Първокласник да беше, щеше да събереш две и две. Напъни се малко :laughing1:.

Edited by instinct

14 hours ago, instinct said:

Май още не си "панимал", че няма откъде да намериш информация нито за едната, нито за другата страна. На теб ти я "спускат" медиите и ти я кълвеш оттам безотказно, по типичен задокеански обичай да се вярва на всичко по телевизора (и по модерния вариант на телевизора - интернет).

Медиите са заредени с всякакви клипчета от министерството на Гьобелс. И това ти го обяснява висш украински политик и специалист по тия работи. Даже няма нужда да ходиш във военна академия да ти разкажат в истинско военно време колко наказуемо е и как ще го отнесеш за изнасянето на всеослушание на реални тактически или стратегически данни.

"Свършиха ми фунийките, чакай малко да навия нови" - баси вица, все едно децата си играят пред блока.

Първокласник да беше, щеше да събереш две и две. Напъни се малко :laughing1:.

Oh No GIF - Face Palm Panda Ugh - Discover & Share GIFs

Какви медии те гонят? Ти в кой век живееш? Ситуацията е ясна - слагай си алуминивата шапчица и бегай да громиш световните конспирациЙ. :lol:

54 minutes ago, Godfather said:

Какви медии те гонят? Ти в кой век живееш? Ситуацията е ясна - слагай си алуминивата шапчица и бегай да громиш световните конспирациЙ. :lol:

Да, разбирам вече.

Ти наистина си вЕрваш :Facepalm:, че ще ти даде някой на тебе, дето си на практика никой по темата, да "намираш сам" в интернет достоверна информация какво става на фронта.

Бе, ти не знаеш дори какво става в собствения ти компютърен процесор. Миналата година те светнах, че в него от известен брой години има отделна ОС, за която не беше и чувал (minix-a), и която има пълен достъп и до мрежата, и до всичко. Сега освен за сигурността, дето не може да я постигнеш с такива процесори, почна да отговаряш и за разузнаването, от фотьойл на другия край на света.

В нато плачат за теб, ще знаеш :laughing1:

Edited by instinct

57 minutes ago, instinct said:

Да, разбирам вече.

Ти наистина си вЕрваш :Facepalm:, че ще ти даде някой на тебе, дето си на практика никой по темата, да "намираш сам" в интернет достоверна информация какво става на фронта.

Бе, ти не знаеш дори какво става в собствения ти компютърен процесор. Миналата година те светнах, че в него от известен брой години има отделна ОС, за която не беше и чувал (minix-a), и която има пълен достъп и до мрежата, и до всичко. Сега освен за сигурността, дето не може да я постигнеш с такива процесори, почна да отговаряш и за разузнаването, от фотьойл на другия край на света.

В нато плачат за теб, ще знаеш :laughing1:

Бахахахахахахахаха! Маладец! И да не забравиш алуминиевата шапчица. Пази от minix със сигурност!  :lol: :rofl:

Сигурен съм, че ще организираме абсолютно нов тласък към регионите ни, които наричаме "Новорусия". Никой не ще оспори този термин, защото когато княз Григорий Потьомкин заедно с Екатерина Велика започнаха да строят история, Черноморският регион се наричаше "Новорусия". И тогава, разбира се, всички разбираха, че той е необходим на Русия, защото дори е в химна ни, там се пее "от южните морета". Това са Азовско и Черно море. Азовско море вече напълно стана вътрешно за Русия. И Черно море ще стане, мисля.

Думи на назначеният от Москва губернатор на окупираната "Херсонска област" по време на публична реч за събитието под името "Лидери на възражането Z".

Като е казано публично от държавен служител, трябва ли да го считаме за официална позиция на същата държава?
Директна заплаха към България, Румъния, Грузия и Турция?

То е съвсем друга ситуацията. Още вчера БНБ излезе с доста остро опровержение. Днес и министърката запя друга песен. Резидента прави всичко възможно да попречи на ПП и ДБ да съберат максимално много гласове.

Клатикурата няма ли да повдигне обвинение срещу тая за всяване на паника?

Тя да вземе да обясни, защо събраното ДДС през януари т.г. е със 106 млн.лв. по-малко, сравнено с януари миналата година. И акцизите за същия период са с 52 млн.лв по-малко.

Иначе данъците на физическите лица са нараснали с 83 млн.лв. 

Как става тая магия? Пак ли покриха големите данъкоплатци?

Edited by plameni

3 hours ago, netrootbg said:

Резидента прави всичко възможно да попречи на ПП и ДБ да съберат максимално много гласове.

И да отложи членството в еврозоната също.

4 minutes ago, earache said:

И да отложи членството в еврозоната също.

Това вече го постигна до известна степен. Няма да е от 1-ви януари 2024. Уж говореха за 1-ви юли. Съвсем скоро очаквам и тази дата да отпадне и да остане за далечното бъдеще.

3 hours ago, plameni said:

Клатикурата няма ли да повдигне обвинение срещу тая за всяване на паника?

Тя да вземе да обясни, защо събраното ДДС през януари т.г. е със 106 млн.лв. по-малко, сравнено с януари миналата година. И акцизите за същия период са с 52 млн.лв по-малко.

Иначе данъците на физическите лица са нараснали с 83 млн.лв. 

Как става тая магия? Пак ли покриха големите данъкоплатци?

Кой богат (човек или институция) плащат данъци? Те не са в бизнеса да плащат данъци, а да правят пари.