deus_pld Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Да, добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Не ми се рови да проверявам, но ми напомни разговора тук, колко да сме бедни при такива подаръци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Дано само не е на мястото на тази градинка от снимката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 1 hour ago, ARPAnet said: Не ми се рови да проверявам, но ми напомни разговора тук, колко да сме бедни при такива подаръци Не е прието. Съветниците отхвърлиха предложенито за паркинг на „Пещерско шосе“ до „Пълмед“ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 22 hours ago, plameni said: Не е прието. Съветниците отхвърлиха предложенито за паркинг на „Пещерско шосе“ до „Пълмед“ Поне това, но статията определено дава още цвят Зеленски беше в Бахмут днес и по принцип се появява близко до фронта. Дали ще видим същото от отмъстителното джудже?:)) Вероятно ще е трудно да поставят всички участници в карантина първо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 2 hours ago, ARPAnet said: Зеленски беше в Бахмут днес и по принцип се появява близко до фронта. ...и лично зарежда губиците. Нямам думи какъв супермен е наркоманчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 То защото Путин не е пипал наркотици никога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 1 hour ago, charmock said: ...и лично зарежда губиците. Нямам думи какъв супермен е наркоманчето. Не знам дали зарежда гаубици или е супермен, но поне се появява на места. А другият след години на създаване на "мъжкарски" образ не припарва до фронта на войната която сам започна .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 4 hours ago, w00x said: То защото Путин не е пипал наркотици никога. Путлер го "захранват" с други работи. Ботокс основно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Не знам кой му е дилърът на Соловьов, обаче... Респект! Много качествена "стока" му е доставил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Много тежки След тва Зелински бил наркоман Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Да ни е честито поредното завръщане в миналото Пак ще е така: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Егати резила... Нямам думи просто. Още да ходим да гласуваме освен. Не е ясно дали гласовете ни ще стигнат изобщо до преброяване или ще ги пишат "невалидни". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Някой от вас случайно да е наясно какво представлява демокрацията по своя замисъл - в древна гърция? https://www.history.com/topics/ancient-greece/ancient-greece-democracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Ако искаш да кажеш нещо, просто го кажи. Или дай директен цитат от тази статия, която си пратил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Това да не е детската градина? Като те мързи да научиш нещо, поне не се оплаквай от гласуванията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Не е. Децата в детската градина си говорят в прав текст, без шикалки. Тук си пускаме линкове с много информация, без да е ясно какво точно искаме да постигнем с тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 9 hours ago, instinct said: Някой от вас случайно да е наясно какво представлява демокрацията по своя замисъл - в древна гърция? https://www.history.com/topics/ancient-greece/ancient-greece-democracy Наясно сме. И? Предлагаш да имаме роби като при тях ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 1 hour ago, mIRCata said: Наясно сме. И? Предлагаш да имаме роби като при тях ли? От къде си сигурен, че робството му е мерак? Може и да е - толкова популярна в древнодемократична Атина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 (edited) Ми както Ангел писа - като не казва директно каква е идеята, може само да гадаем Edited December 24, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Обосрания бункерен дребосък вече показва форми на отчаяние, щом е стигнал да вдига мерника на Христо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Quote Мислехме , че украинците са си избрали Чаплин - оказа се Чърчил! Българите мислеха , че избират Списаревски - оказа се жалък Щирлиц!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 (edited) Чета, че почнали да отказват тегления от банките, няма кеш за пенсии, приели закон да взимат от депозитите, ако са по-големи от дохода за някакъв период назад. Ако е вярно и наистина им спира парите, ако вее не се вдигнат да го изринат от там където се крие - не знам какво трябва да стане, че да се разбунтуват вече. Колко още ще търпят такива неща? Edited December 27, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts