charmock Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 1 hour ago, evropata said: бля бля бля Не ми отговори на въпроса... или само си разработваме клавиатурата с клишета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 29 minutes ago, instinct said: Умен и красив - айде у лево... Нещо гледам те е хванало яд, че някои са умни и красиви. Потвърждам и аз, че за пореден път си нахвърлял уникални глупости. На никой не му трябват измислени цифрови валути за да те ограничава, ако реши да го прави. Или може би си проспал годините на социализЪма и комунизЪма, когато имаше само КЕШ, ама тва кво можеш и кво не можеш да си купиш с него беше доста добре контролирано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 27 minutes ago, charmock said: Не ми отговори на въпроса... или само си разработваме клавиатурата с клишета. Ам, това, че ти не си разбрал, че съм ти отговорил не прави написаното от мен бла-бла-бла или клише. Всъщност е бла-бла-бла и клише, точно толкова, колкото и писаниците, за които ми беше по начало думата. Отговорил съм ти ясно, пак да кажа, това че е неразбрано от теб, не е това, което искаш да чуеш или не съвпада с твоят мироглед, не го прави лишен от отговор коментар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 22 minutes ago, Godfather said: Нещо гледам те е хванало яд, че някои са умни и красиви. Потвърждам и аз, че за пореден път си нахвърлял уникални глупости. На никой не му трябват измислени цифрови валути за да те ограничава, ако реши да го прави. Или може би си проспал годините на социализЪма и комунизЪма, когато имаше само КЕШ, ама тва кво можеш и кво не можеш да си купиш с него беше доста добре контролирано. Не ми се обяснявай и ти, канадецо, не съм те питал тебе какво да мисля, че да се опитваш да ми умнееш. Гледайте си там вашта родина отвъдокеанска и босненска... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 5 hours ago, instinct said: Не ми се обяснявай и ти, канадецо, не съм те питал тебе какво да мисля, че да се опитваш да ми умнееш. Гледайте си там вашта родина отвъдокеанска и босненска... Много изнервен нещо ми се виждаш, да не си забравил да си сложиш алуминиевата шапчица? И още: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Тиквофила май нещо е яхнал метлата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Продължаваме напред... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Не трябва да те учудва. Напълно резонно си е това нещо. Прочетох едно много хубаво мнение, но не помня на кой е: Трябва първо да излезнем от москва, за да може да влезнем в Шенген. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Имало едно време един разумен човек в бсп и с топки при това: https://www.facebook.com/watch?v=1177118036243369 Вече не е част от бсп, но това е друга тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 On 12/9/2022 at 5:16 AM, netrootbg said: Имало едно време един разумен човек в бсп и с топки при това: Сега го гледах и не повярвах на ушите си! Май от времето на Димитър Благоев (да им се чудиш на акъла как такъв изявен русофоб като него се явява на партията им баща, дядо или там каквото им идва в кухите кратуни), май не се е виждало такова антисеверномонголско говорене в редиците на "Столетницата". Естествено гледам задунайските червенотиквеници с петолъчки на челата тутакси са го "отлъчили" от сектата си. Мила родна картинка. Между другото ето още един интересен "русофоб" - казахстанския журналист Арман Шураев, който сипва яко с черпака на техния еквивалент на познатото по нашите ширини изчадие Мутрофанова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Американците дали не направиха най-тъпата размяна на затворници на века Баскетболистка за търговец на оръжия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 (edited) 6 hours ago, kotora said: Американците дали не направиха най-тъпата размяна на затворници на века Баскетболистка за търговец на оръжия Вчера гледах един подкаст, американски, на тема защо жените НЕ трябва да бъдат приемани в армията като пехотинци (където има пряк сблъсък лице в лице с противника). Едно от нещата, което излязоха като проблеми, е, че има по-голяма вероятност на такива позиции те да попаднат в плен. И тогава се налага да се правят всякакви свръхжестове и отстъпки за да си ги спасят - заради общественото мнение в щатите и за да пазят реномето си пред останалите държави. Тоест - жената е коз в тази игра, и затова може да я разменяш за нещо повече само заради пола й. Edited December 14, 2022 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Това не знам за коя тема е, тази или смешните :))) Но Тръмп феновете могат да си купят НФТ вече с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 https://m.dnevnik.bg/analizi/2022/12/15/4428928_kmetut_na_plovdiv_predlaga_suvetut_da_otneme_podslona/ Кметът на Пловдив предлага общината да отнеме подслона на 148 украинци насред зима Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 (edited) 10 hours ago, Ferante said: https://m.dnevnik.bg/analizi/2022/12/15/4428928_kmetut_na_plovdiv_predlaga_suvetut_da_otneme_podslona/ Кметът на Пловдив предлага общината да отнеме подслона на 148 украинци насред зима Решението да се дава за частна болница не е много смислено, ама те и затова са я зарязали толкова години - за да може после да я пуснат на частно. А най-правилно е западните държави с много по-добра икономика просто да отрежат някоя от излишните екстри на населението си и да вземат да плащат поне наема за сградите на пловдивска община, и на другите общини в България. Ще си помисли някой, че ние тука се къпем в пари, и се чудим на кой да дадем имоти за безплатно живеене. Война, война, ясно е, че трябва да се помага. Но щом като едните (западните ни съюзници) разполагат с милиони пъти повече ресурси, оптималното решение е да ги пратят насам, защото тука има реална нужда от тях, а там ги използват като цяло за разни глезотии. Edited December 16, 2022 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 37 minutes ago, instinct said: Но щом като едните (западните ни съюзници) разполагат с милиони пъти повече ресурси, оптималното решение е да ги пратят насам, защото тука има реална нужда от тях, а там ги използват като цяло за разни глезотии. Само след това да не се сърдим, че отношението е като към бедна рода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Да бе, верно, що да не вземем от богатите и да дадем на бедните? Да накараме прогнилия буржоазен запад да даде нЕкой лев! Национализацията после в кой момент предлагаш да започне? Не за друго, ами да знам предишната вечер да се скрия в гората, че да сляза в уречения ден като победител. По пътя обещавам да изтърбуша някоя мандра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 11 hours ago, deus_pld said: Да бе, верно, що да не вземем от богатите и да дадем на бедните? Да накараме прогнилия буржоазен запад да даде нЕкой лев! Аз казвам 'да дадат', ти чуваш 'да вземем'. Ако аз ти кажа 'щи плесна един зад врата, че говориш глупости' - ти ще наведеш глава, щото си чул, че ще смятам да те потупам поощрително и да ти окача медал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Кой ще ни даде парииии? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 23 hours ago, instinct said: Аз казвам 'да дадат', ти чуваш 'да вземем'. Ако аз ти кажа 'щи плесна един зад врата, че говориш глупости' - ти ще наведеш глава, щото си чул, че ще смятам да те потупам поощрително и да ти окача медал... Не знам как с коментирам тия поредни твои несвързани брътвежи, затова няма. Но пък плЕсване с нещо по-тежко по комунделската ти кимберица може да не е крайно лоша идея, белким влезе някакъв разум, ама надали... И като ще се правиш на интересен, поне да беше прочел целия коментар, а не само първите 3 думи... 23 hours ago, instinct said: Аз казвам 'да дадат', ти чуваш 'да вземем'. On 12/16/2022 at 11:25 AM, deus_pld said: ...Да накараме прогнилия буржоазен запад да ДАДЕ нЕкой лев!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 7 hours ago, deus_pld said: Не знам как с коментирам тия поредни твои несвързани брътвежи, затова няма. Ей тука трябваше да спреш - да не се излагаш повече с несвързани брътвежи и демонстриране на тотално неразбиране на ясно написан текст. Аз пиша за 'даване', за 'БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ'. За доброволно правене на нещо добро за околните, когато имаш възможността. С тия твои 'обратни' тези изобщо не се опитвай да ми се обясняваш, ми се плесни сам да се събудиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 7 hours ago, instinct said: Аз пиша за 'даване', за 'БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ'. За доброволно правене на нещо добро за околните, когато имаш възможността. Чиче, това с "БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ"-та го казваш сега, след като изтрезня и видя що за дивотии си писал, та реши да позамажеш. Иначе НИЩО подобно не се разбира от първия ти коментар. И очевидно не само аз не разбирам, така щото и останалите коментиращи пишат в същия дух като мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 (edited) 7 hours ago, deus_pld said: ... щото и останалите коментиращи пишат в същия дух като мен. Окей, Гьобелс. Остават само още 90 и няколко пъти да повториш 'обратната' си теза. После вече се плесни, все пак. Edited December 18, 2022 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 18 minutes ago, instinct said: После вече се плесни, все пак. Ти гледай да не си забравиш алуминиевата шапчица и го карай по-спокойно, че с тия нерви на тия години не е майтап работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Какви нерви, канадецо, тук в България при подобни гьобелсоподобни изяви има просто повод за смях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts