Antares Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 @charmock, нали ще ми обещаеш да не гласуваш за този? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Бареков Президент! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 @charmock, нали ще ми обещаеш да не гласуваш за този? За кой ще гласувам си е лично мой проблем...също така както виждаш не се крия нито се срамувам от нищо което съм направил или написал. Дори и умишлено не си редактирах поста с конспЕрации, за да може някой такъв форумен корифей като теб да го постне в съответната тема. Но я ме посъветвай ти, тъй като си много загрижен, за кой мислиш, че е редно да гласуваме? Кажи си позицията и логиката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited) които посрещат бедните, унижените и оскърбените, дават им съвети, изслушват ги и им помагат Само като видя подобно нещо и ми става ясно що за въздух под налягане и тотален лицемер го казва това. Хайде стига с тези бедни, унижени и оскърбени... или иначе казано цигани! Важно е да се обърне време на хората, които работят и си плащат данъците и да се акцентира върху образованието, защото бъдещето зависи от следващото поколение. Edited January 27, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Едно е да влезеш в политиката, друго е да си успешен в нея. Нека видим какво ще стане. Може разумът да надделее и този да си остане последна дупка на кавала. Какъв разум бе млади момко? Целият състав на сегашния парламент е най-красноречивото доказателство за ТОТАЛНАТА ЛИПСА НА КАКЪВТО И ДА БИЛО РАЗУМ! В такава среда изплуването на всякакви дудуци е като развъждането на мухи в свинска кочина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Аре да не обиждаме свинете и кочините, а? Всеки народ си заслужава управниците. А ние сме просто племе. Гледах наскоро тоя - Лекето ли, Петното ли - как чупеше стойки пред някви журналя. Ми тоя що се не направи на някой мъж по същия начин, да види как се събират зъби със счупени пръсти и се слага шина на челюст. Ние сме си виновни за цялата мизерия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 О, вече съм корифей. Благодаря Просто... след като си призна, че си успял да повярваш на карикатура, като Сидеров - се опасявам за бъдещето си и реших все пак да отправя молба Но си прав, разбира се, всеки има правото да гласува за когото си иска. Атанас го каза много вярно - всеки народ си заслужава управляващите. Щом хора като Сидеров успяват да залъжат достатъчно хора, както и че същите хора ги толерираме - значи и си ги заслужаваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 По нагоре те попитах, сега те питам пак. Кажи според теб за кой е редно да се гласува??? Тъй като си загрижен бъдещето си, трябва да имаш позиция. Щото аз навремето гласувах за СДС, които по никакъв начин не заслужиха по нататъшното ми доверие, след това и за НДСВ, за които също мислех, че могат да променят нещо...Атака също. За кой??? Кой според теб е по малък клоун от Сидеров? Борисов, Станишев, Костов??? И още нещо, признанието е за някой който се чувства виновен и си признава вината. Аз не се чувствам виновен за нищо за да си "признавам". Дори още преди време спорихме за нещо с WooX и още тогава казах, че смятам да дам шанс на Атака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 По нагоре те попитах, сега те питам пак. Кажи според теб за кой е редно да се гласува???Редно е достатъчно разтегливо понятие. Ще ти кажа само, че нямам готов отговор и не съм решил за кого бих гласувал. Не предстоят избори. Комунягите няма да дадат кокала така лесно. Знам само, че няма да е никоя от националистическите партии поради ред исторически причини. Щото аз навремето гласувах за СДС, които по никакъв начин не заслужиха по нататъшното ми доверие, след това и за НДСВ, за които също мислех, че могат да променят нещо...Ся, ако ще се фукаме с грешките си - бия те от всякъде - гласувал съм за ГЕРБ. Една от най-сериозните ми грешки в досегашния ми живот и тази, от която най-много се срамувам. Единствения случай, в който гласувах за Нане, за да не е Вуте. Кой според теб е по малък клоун от Сидеров?Азис. И отговора ми е напълно сериозен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 "Авторитетни" социологически проучвания показват, че България без цензура вече изпревари ДПС и Атака - няма майтап...по телевизията го казаха, а нали знаете, че телевизията никога не лъже... ...упс, пропуснах да кажа, че телевизията е ТВ7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Т'ва е за друга тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Докато има балъци, ще има и бюреци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 То гугъл помни бе. Пък даже и да не помни, аз имам клипове с "Бареков, курво, оди си у вас"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Да де, Насе, ама явно народа е адски късопаметен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Не сме народ, а мърша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Усетихте ли как препикаха стайното цвете? Все по-страшно става.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Тц. За ко стаа дума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 ГолЕм си слакър, честно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Не отричам, но това не знам защо ти попречи да внесеш "светлина" малко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Ибрикчийчето Бареков елиминира Болен... Кьорав и си, брат? Или не си гледал новините? Ибрикчийската анархия е пълна! Помисли - "партия", неучаствала на избори, на практика ще регулира властта... БЕЗУМИЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Ми избягвам да гледам новини. Освен да се нервя, друго не се получава, та гледам да ги пропускам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Общо взето първо Бойко прееба болен, сега и БСП-то, чак да му съчувства човек, като к*рва си го подмятат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Болен е перфектният продукт на фесовете - най-великата креация на Доган. И съответните служби.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 не креация ... ерекция... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Мммм хмммм ... http://ivo.bg/2014/02/26/%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d0%b9%d1%82-%d1%81%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts