earache Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Предполагам ти позволява да вярваш само на Русия и грам да не вярваш на Запада. Едва ли някой има проблем с това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 15 minutes ago, RaptoR said: Пламене, не те знам къде се рееш, но не забравяй, че някои от нас имат контакти и с украинци, и с руснаци... Ситуацията в региона изобщо не е такава, каквато ми я представят либерастите. Ама ИЗОБЩО не е такава. И ми позволи да не вярвам ГРАМ на "официални" либерастки статистики - ама на йота не им вярвам, щото са реално стъкмистики. Та хич не се хАби да ми публикуваш либерастки лайна. Ще се изхабиш ли ти малко, за да публикуваш някаква статистика от източник, на който вярваш. Не може всички медии по света да са "либерастки лайна" Само на усещане и общи приказки не става. Аз разбирам от числа. Дай ми статистика, а не клипчета с изолирани случаи. И 50-100-200 клипчета да са, пак не може да мине за геноцид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Не си познал, аз с пропаганда не се занимавам. Иначе клипове има, вЕрвай ми.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Не търся пропаганда, а официална статистика... Руска, Донецка, Луганска, Южноосетинска, Севернокорейска... к'ва да е, обаче да е призната от теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Ти как пък реши, че и на руснаците вярвам? На никого не вярвам, вЕрвай ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 14 minutes ago, RaptoR said: Ти как пък реши, че и на руснаците вярвам? На никого не вярвам, вЕрвай ми На какво стъпваш тогава, за да извадиш тези генерални и глобални заключения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 3 minutes ago, plameni said: На какво стъпваш тогава, за да извадиш тези генерални и глобални заключения? Генерално и глобално още от старта укрите са лъгали МИНИМУМ на 80%. Тоест на една думаи снимка не им вярвам лично аС. За руснаците също подозирам, че лъжат, но те поне са някак си по-тихи... Изтърсвват по някоя тъпня месечно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 4 minutes ago, RaptoR said: Генерално и глобално още от старта укрите са лъгали МИНИМУМ на 80%. Тоест на една думаи снимка не им вярвам лично аС. За руснаците също подозирам, че лъжат, но те поне са някак си по-тихи... Изтърсвват по някоя тъпня месечно... Ясно, ясно... Значи схемата е: И я не знам как е, ама и така не е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 (edited) 1 minute ago, plameni said: Ясно, ясно... Значи схемата е: И я не знам как е, ама и така не е! Не точно, но не ми се навлиза в подробности га съм в морския рай... Ти си буквоядствай ако ти се занимава... Edited August 7, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 2 minutes ago, RaptoR said: Не точно, но не ми се навлиза в подробности га съм в морския рай... Ти си буквоядствай ако ти се занимава... Бих се занимавал, но ако имаше нещо конкретно. С оборване на общи приказки - не виждам смисъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Just now, plameni said: Бих се занимавал, но ако имаше нещо конкретно. С оборване на общи приказки - не виждам смисъл. Чудесно! Щото и на мен ми писна да се занимавам с общи - направо некадърнии лъжовни - приказки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Само да кажа, че за думата “буквоядстване” съм подал искане за патент. Да не стане така, че след няколко седмици, някой да се опитва да ми обяснява какво означава. Пиша го във връзка със засилената употреба без credits. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 2 hours ago, w00x said: засилената употреба без credits. Добре де, да не били западни медии, хайде една близка до сърцата ви другари :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 3 hours ago, RaptoR said: Чудесно! Щото и на мен ми писна да се занимавам с общи - направо некадърнии лъжовни - приказки. Че ти досега написал ли си нещо конкретно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 6 hours ago, plameni said: Че ти досега написал ли си нещо конкретно? Последните 20 години никога.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Типичен пример за конкретика: Въпрос: Колко и какви са конфликтите преди 2014-а? (link) Отговор: Генерално и глобално още от старта укрите са лъгали МИНИМУМ на 80%. (link) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Пламене, сърбите имат един лаф, който много обичам - "Море зАщо се правиш на йебань у глАво?". В момента, в който някой доказано ме излъже дори веднъж, то автоматично оттук нататък той е потенциален лъжец във всяко си действие/приказка. Какво да говорим пък като става дума за човешки животи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 7 minutes ago, RaptoR said: Пламене, сърбите имат един лаф, който много обичам - "Море зАщо се правиш на йебань у глАво?". В момента, в който някой доказано ме излъже дори веднъж, то автоматично оттук нататък той е потенциален лъжец във всяко си действие/приказка. Какво да говорим пък като става дума за човешки животи... Северните монголци перфектно се вписват в тази твоя категория на изпечени лъжци и мошеници. Да ти припомням ли как се кълняха в началото на годината, че било абсурд да нападнат Украйна и как ти се подиграваше на американското разузнаване, които биеха камбаната за това, което се осъществи на практика точно, както го обясняваха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 2 minutes ago, Godfather said: Северните монголци перфектно се вписват в тази твоя категория на изпечени лъжци и мошеници. Да ти припомням ли как се кълняха в началото на годината, че било абсурд да нападнат Украйна и как ти се подиграваше на американското разузнаване, които биеха камбаната за това, което се осъществи на практика точно, както го обясняваха. Е па че та кой твърди обратното? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 8 minutes ago, RaptoR said: Пламене, сърбите имат един лаф, който много обичам - "Море зАщо се правиш на йебань у глАво?". В момента, в който някой доказано ме излъже дори веднъж, то автоматично оттук нататък той е потенциален лъжец във всяко си действие/приказка. Какво да говорим пък като става дума за човешки животи... И понеже ти веднъж доказано си направил опит да излъжеш за дела на Лукойл, както за процента, така и че е с най-голям дял, трябва ли автоматично да те приемам за потенциален лъжец във всяко следващо действие/приказка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 (edited) 2 minutes ago, plameni said: И понеже ти веднъж доказано си направил опит да излъжеш за дела на Лукойл, както за процента, така и че е с най-голям дял, трябва ли автоматично да те приемам за потенциален лъжец във всяко следващо действие/приказка? Това е лично твое решение, а аз поясних, че просто съм недогледал, тъй като в друг контекст бяха нещата, когато аз ги гледах и разбира се това бе извънфорумно Edited August 8, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 (edited) Поне посочи нещо конкретно с което са те излъгали (теб или международната общественост) "укрите" в периода от старта до 2014-а. Edited August 8, 2022 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 (edited) 18 minutes ago, plameni said: Поне посочи нещо конкретно с което са те излъгали "укрите" в периода от старта до 2014-а. Е па казах ти - първо не съм следил и не съм знаел какви са ги дробили, не че няма стотици доказателства и второ - не ми се занимава да си губя времето с буквоядство и ровене на линкове докато тъкмо слънцето изгрява и басейнът е празен. Накратко - ти нали не ми се опитваш да се правиш на разсеян, че е имало украински тормоз през цялото това време? Щото ако ми се направиш директно те отписвам като сериозен събеседник. Edited August 8, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Не, разбира се. Твърде далеч съм от мисълта, че всичко е "цветя и рози". Много добре знам за целенасочената политика за ограничаване на руския език, с всички последствия. За това, че е имало ултранационалистически формирования още преди 2000 година. И още много други неща, за които едва ли си чувал. Но истината е, че сериозните въоръжени конфликти започват с намесата на Кремъл, когато става ясно, че Русия не просто ще загуби влиянието си, а ще понесе огромни икономически загуби при потенциално завръщане на Украйна към Европа и разработване на собствените си находища от газ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 1 hour ago, RaptoR said: Е па че та кой твърди обратното? Ху'у де, като е така, що продължаваш да кълвеш на кремълска пропаганда като гладен шаран на гола кука? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts