Jump to content
BulForum.com

На w00x-а превозното средство с четири колелета (НА W00X-A АЛФАТА)

Psihara^^

Recommended Posts

Дедо вземи си го със салон тапициран с кожа от пенис на кит. Някви руснаци го предлагаха :wub:

То за жени онова.

пс : Дедото пак гръмна с коментар.....в предният спор май влетя с ферари.... тоя път с бентли за половин милион......  :Facepalm:

Ти нещо по-малко ли очакваш от мен? :P

Дедо, това Бентли е ултрагрозно както отвън, така и отвътре. :tongue

Аз на красота няма да го гледам. Важното е да върви с шофьор, че да мога да дремна докато пътувам... то и сега мога ама не е препоръчително...

Edited by djadomraz

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Като се уредиш, ме викни да ти нося лаптоп-а, та да мога и аз да се изнеса :) :)

Аз пък може да съм му шофЕр - дедо много обича да го возят, пък и даже вратата ще му отварям...записвам се първи отсега, докато не ме е изпреварил някой. :popcorn:

А пък аз мога да съм му домакин-поддръжка и ремонти... :popcorn-and-drink-smiley-emotic

Дедоооо, събрахме екипа - действай! :santa:

Действам. Сега остава да заработя няколко милиона, щото нямам връзки нито ме бива в обирането на банки, пък и на тото не мога да разчитам. Та стискайте палци!

Абе аз го казах по-горе - дедо като стане ГолЕм Баровец и му писне да го возя в Ролса, ще го смени с нещо друго - проста работа е... :P

Как дизелов бе, газов разбира се, ама фабричен...даже може да си поръча да му изкарат от завода един метанов специално за него. :laughing:

Дедо дизелов ли шЕ търсиш ?  :lol:

Тоз беше бензинов V12 бре оуууу! 500 коня и нагоре! Ама той Пламен ще кара спокойно и внимателно за да не си разлея уискито. Те конете са само за когато се налага (примерно много ми се пикае и искам да се приберем по-бързо)

Не бе, сериозно. Защо ми спамите темата с тоя офтопик? :D

Щото е петък и аз специално съм близо до влизането в лудница...

Ти какво протестираш толкова, нали я купи тази кола? :)

Edited by djadomraz

Ама той Пламен ще кара спокойно и внимателно за да не си разлея уискито.

Дедо, забелязъл съм, че по-лесно минавам през дупките не когато карам бавно и имам време да хлътна във всяка една от тях, а когато съм с около 100 - тогава просто прелитам над тях, защото колелата нямат време да усетят дупката и понеже тоя Ролс има бая аванс в конете + много меки настройващи се амортисьори, мога да кача още стотина километра в час отгоре...тогава пък и през кратер да мина, пак няма да го усетиш. :lol:

Не бе, сериозно. Защо ми спамите темата с тоя офтопик? :D

Щото можем, а и "ти какво протестираш толкова, нали я купи тази кола?"

Трябва да сложиш Уорн и на Мидекс-а , той беше инициатора на тоя безконтролен СПАМ.  :thumbs-up:

ПС : w00x-e понеже някъде назад мернах че е46 330ci с пълен М пакет и Шадоу Лайн е масова кола за теб  (мидекс май стадна я нарече) си в мнооо голяма грешка....в Пловдив има не повече от 3 такива. Цената обаче си е сериозна за тия години. 

Злобиле нали разбираш че начина по който се изразяваш не говори нищо на общата аудитория?

Хора различаващи е46 и е36 по цвета - примерно.

Мен ако ме питаш тия е е46 са тотални кошници и ми е през.... дали е шадоу мадоу и т.н. Тия модички с м-паркета и прочието лайна...

Вземаш, правиш я изрядна технически ако не е, и яко газ. Кво ша й гледам оем пакетите по вин-а? На 330? За кво? Да се хваля на пейката пред блока на чичето с Дачията? Че той кара кола с гаранция 5г, а аз напудрен гроб?!

Много лошо влияние имат тив филми бързи и яростни, топ гиър и т.н... Гледат там хората и после... Чипосаните нафтови зверове и разните атмосферки дето виждат бензин само събота до неделя.

Няма в тая държава автокултура тва.

Edited by host

Oще много малко и ще затворя темата. Аман от глупости!

Просто им изтрий мненията. Остави си ми темата отворена.

ПС : w00x-e понеже някъде назад мернах че е46 330ci с пълен М пакет и Шадоу Лайн е масова кола за теб  (мидекс май стадна я нарече) си в мнооо голяма грешка....в Пловдив има не повече от 3 такива. Цената обаче си е сериозна за тия години. 

Ако мислиш, че някой може да направи разликата...

Не съм. След 210 не я чувствам толкова сигурна и ме достраша да натискам повече. Иначе имаше още малко до червеното.

Ангеле, изтавани ли вече Алфата на последната скорост? Ако не си - излизай на магистралника :D

Успех братле. Тир засичал ли те е с над 140...ама мъжката без мигач, без нищо?

Кефите ме. Има темичка в БМВ форум батките колко вдигали. Под 230 няма.

После гръка е изрод... Ааааахааа... Нали...

А да не си помисли, че съм ебахти моралиста. Нямам нищо против карането. Ама максималните скорости с асфалта е БГ, с шоферите у БГ... Мен ми се е случвало няколко пъти към 200 да карам за по няколко минути, винаги разума ми нашепва че не добра идея дори на магистралата новата, дори в малките часове. Нз, мен така ми се струва.

Edited by host

И до колко стигна?

...е46 330ci с пълен М пакет и Шадоу Лайн е масова кола за теб  (мидекс май стадна я нарече)...

Няма как да я нарека "стадна", защото не ги различавам...а може и да съм я нарекъл точно щото не ги различавам. :laughing:

Не ме разбирайте погрешно - уважавам заради убийствените постижения GT-R например, но това не ми пречи да не го харесвам като купе. Просто всеки си има вкус и модата на еднообразните тумбести купета в последните години, без значение коя фирма се стреми да ги наподоби, хич не ми допада. Вероятно е от годините, не знам, но харесвам по-издължените форми от 90-те, пък дори и да са на БМВ. :thumbsup: