djadomraz Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 (edited) Дедо вземи си го със салон тапициран с кожа от пенис на кит. Някви руснаци го предлагаха То за жени онова. пс : Дедото пак гръмна с коментар.....в предният спор май влетя с ферари.... тоя път с бентли за половин милион...... Ти нещо по-малко ли очакваш от мен? Дедо, това Бентли е ултрагрозно както отвън, така и отвътре. Аз на красота няма да го гледам. Важното е да върви с шофьор, че да мога да дремна докато пътувам... то и сега мога ама не е препоръчително... Edited June 6, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Като се уредиш, ме викни да ти нося лаптоп-а, та да мога и аз да се изнеса :) Аз пък може да съм му шофЕр - дедо много обича да го возят, пък и даже вратата ще му отварям...записвам се първи отсега, докато не ме е изпреварил някой. А пък аз мога да съм му домакин-поддръжка и ремонти... Дедоооо, събрахме екипа - действай! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Действам. Сега остава да заработя няколко милиона, щото нямам връзки нито ме бива в обирането на банки, пък и на тото не мога да разчитам. Та стискайте палци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Бе красив грозен....... Ролс е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Абе аз го казах по-горе - дедо като стане ГолЕм Баровец и му писне да го возя в Ролса, ще го смени с нещо друго - проста работа е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Дедо дизелов ли шЕ търсиш ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Как дизелов бе, газов разбира се, ама фабричен...даже може да си поръча да му изкарат от завода един метанов специално за него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 А после да му се подигравате тука във форума че е скъсаняк..... по-хуу печка..... 5-6/100 екстра..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Не бе, сериозно. Защо ми спамите темата с тоя офтопик? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 (edited) Дедо дизелов ли шЕ търсиш ? Тоз беше бензинов V12 бре оуууу! 500 коня и нагоре! Ама той Пламен ще кара спокойно и внимателно за да не си разлея уискито. Те конете са само за когато се налага (примерно много ми се пикае и искам да се приберем по-бързо) Не бе, сериозно. Защо ми спамите темата с тоя офтопик? Щото е петък и аз специално съм близо до влизането в лудница... Ти какво протестираш толкова, нали я купи тази кола? Edited June 6, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 в00ксе по-добре спам в темата отколкото въпроси от сорта на "Алфата има проблеми с тоците" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Ама той Пламен ще кара спокойно и внимателно за да не си разлея уискито. Дедо, забелязъл съм, че по-лесно минавам през дупките не когато карам бавно и имам време да хлътна във всяка една от тях, а когато съм с около 100 - тогава просто прелитам над тях, защото колелата нямат време да усетят дупката и понеже тоя Ролс има бая аванс в конете + много меки настройващи се амортисьори, мога да кача още стотина километра в час отгоре...тогава пък и през кратер да мина, пак няма да го усетиш. Не бе, сериозно. Защо ми спамите темата с тоя офтопик? Щото можем, а и "ти какво протестираш толкова, нали я купи тази кола?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 За какъв Ролс говорите от одеве? Аз на линка видях едно грозно Бентли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Важното е да има СПАМММММММММММММММММММММММММММММ , Психара ся ще ни репортне...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Oще много малко и ще затворя темата. Аман от глупости! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Трябва да сложиш Уорн и на Мидекс-а , той беше инициатора на тоя безконтролен СПАМ. ПС : w00x-e понеже някъде назад мернах че е46 330ci с пълен М пакет и Шадоу Лайн е масова кола за теб (мидекс май стадна я нарече) си в мнооо голяма грешка....в Пловдив има не повече от 3 такива. Цената обаче си е сериозна за тия години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 (edited) Злобиле нали разбираш че начина по който се изразяваш не говори нищо на общата аудитория? Хора различаващи е46 и е36 по цвета - примерно. Мен ако ме питаш тия е е46 са тотални кошници и ми е през.... дали е шадоу мадоу и т.н. Тия модички с м-паркета и прочието лайна... Вземаш, правиш я изрядна технически ако не е, и яко газ. Кво ша й гледам оем пакетите по вин-а? На 330? За кво? Да се хваля на пейката пред блока на чичето с Дачията? Че той кара кола с гаранция 5г, а аз напудрен гроб?! Много лошо влияние имат тив филми бързи и яростни, топ гиър и т.н... Гледат там хората и после... Чипосаните нафтови зверове и разните атмосферки дето виждат бензин само събота до неделя. Няма в тая държава автокултура тва. Edited June 6, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Oще много малко и ще затворя темата. Аман от глупости! Просто им изтрий мненията. Остави си ми темата отворена. ПС : w00x-e понеже някъде назад мернах че е46 330ci с пълен М пакет и Шадоу Лайн е масова кола за теб (мидекс май стадна я нарече) си в мнооо голяма грешка....в Пловдив има не повече от 3 такива. Цената обаче си е сериозна за тия години. Ако мислиш, че някой може да направи разликата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Е, точно тва имах предвид. Идеално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Ангеле, изтавани ли вече Алфата на последната скорост? Ако не си - излизай на магистралника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Не съм. След 210 не я чувствам толкова сигурна и ме достраша да натискам повече. Иначе имаше още малко до червеното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 (edited) Ангеле, изтавани ли вече Алфата на последната скорост? Ако не си - излизай на магистралника Успех братле. Тир засичал ли те е с над 140...ама мъжката без мигач, без нищо? Кефите ме. Има темичка в БМВ форум батките колко вдигали. Под 230 няма. После гръка е изрод... Ааааахааа... Нали... _______________________ А да не си помисли, че съм ебахти моралиста. Нямам нищо против карането. Ама максималните скорости с асфалта е БГ, с шоферите у БГ... Мен ми се е случвало няколко пъти към 200 да карам за по няколко минути, винаги разума ми нашепва че не добра идея дори на магистралата новата, дори в малките часове. Нз, мен така ми се струва. Edited June 6, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Аз един път я настъпах само на новата магистрала за 20 секунди като нямаше коли. След това не съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 И до колко стигна? ...е46 330ci с пълен М пакет и Шадоу Лайн е масова кола за теб (мидекс май стадна я нарече)... Няма как да я нарека "стадна", защото не ги различавам...а може и да съм я нарекъл точно щото не ги различавам. Не ме разбирайте погрешно - уважавам заради убийствените постижения GT-R например, но това не ми пречи да не го харесвам като купе. Просто всеки си има вкус и модата на еднообразните тумбести купета в последните години, без значение коя фирма се стреми да ги наподоби, хич не ми допада. Вероятно е от годините, не знам, но харесвам по-издължените форми от 90-те, пък дори и да са на БМВ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts