zlobil Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 колкото и да ми се иска да кажа че тва със селяните не е вярно душа не ми дава.... 3-ките е36 паднаха доста и изместиха голфовете ... а Алфата .... незнам на мен ми е противна с тая средна решетка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Не знам, но нека си припомня.... Гювендиите харесват Алфата... И като гледам - не са единствени! ++++++++++++++++ Само да го нямаше номерът там.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Едно предложено приятелство 20 минути след публикуване на снимката не си видял. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 За мен даже този кошник който купихме днес е по-хубав от ГТ, ни всеки си има мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Днес купихте кола от Шумен с пловдивски номер? Я малко по-полекинка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Ангеле, що ми се струва, че на тоя етап (млад си, несемеен и т.н.) по-подходяща алфа за тебе май беше напр. някаква такава - малка, евтина (почти без пари), нелошо купе, нови акумулатор, амортисьори, ламбди и др., + 4 зимни гуми, ксенони, нелоша Пайнър уредба, платени данъци, застраховки, винетка...сега подозирам, че ще ми кажеш, че бензинова не те урежда или пък че си търсил по-нова година... П.П. А иначе салонът на тая горната от линка директно е за подмяна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Тая барака е ужасяваща, особено визуално. На Ангел ще му повехне китката на ревера от такава кошница. Как може изобщо да си помислиш подобно нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Точно пък купето визуално дори ми харесва повече от фиат купе, което беше един от вариантите ми преди 5 години и добре, че се отказах навреме. ...и не знам дали ще му повехне китката, ако напр. беше някой дизел на 5 години със същата визия... Тази просто я дадох като един от примерите за по-малка кола...вариантите са много, пък и знам, че Ангел си пада по италианския дизайн, та затова...лично аз италианка бих взел само в много краен случай, ако говорим за кола пак от ония години, цена и дизайн - по-скоро бих взел японка, нещо такова примерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 И ще сравниш красавицата Прелюд с оная настъпана жаба горе?!?!?! Да не те е напекло нещо днес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Абе не знам...може и да ме е напекло, може и твоят вкус да се е бъгнал след толкова години с тоя гущер, ама понеже оня от обявата не я е снимал нито веднъж в профил, ето ти една странична снимка от уикито - купето си е съвсем читаво. Вярно...има някой и друг спойлер в повече, ама винаги може да си сложиш постфактум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Няма как да се разбереме - за мен лично тоя боклук никога не може да бъде читав. Колата на Ангел в стотици пъти по-красива от тая настъпана жаба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Няма как да се разбереме - за мен лично тоя боклук никога не може да бъде читав. Колата на Ангел в стотици пъти по-красива от тая настъпана жаба. Може, говорех по принцип за по-малка кола и вероятно просто съм избрал неподходящ пример. А иначе с тебе няма как да не се разбереме - единни сме, че италианки се взимат само в много краен случай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Още една аксиома днес .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Ангеле, що ми се струва, че на тоя етап (млад си, несемеен и т.н.) по-подходяща алфа за тебе май беше напр. някаква такава - малка, евтина (почти без пари), нелошо купе, нови акумулатор, амортисьори, ламбди и др., + 4 зимни гуми, ксенони, нелоша Пайнър уредба, платени данъци, застраховки, винетка...сега подозирам, че ще ми кажеш, че бензинова не те урежда или пък че си търсил по-нова година... П.П. А иначе салонът на тая горната от линка директно е за подмяна. Е тя е напълно нефункционална. Питай ARPanet. Тя малка, но все пак в моята мога и багаж да нося, и 4 човека да кача. А и моята ми харесва много повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 (edited) Е тва е по-добро от алфата,която мидекс показа И от прелюда даже е по-добро. Между другото прелюд с 4ws(завиват й и задните колела) си е уникална колица едит:А моята се води 3+1 места Не че не могат да се набутат 3ма души отзад,но ще им е малко тясно. Edited May 27, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Е тва е по-добро от алфата,която мидекс показа И от прелюда даже е по-добро. Между другото прелюд с 4ws(завиват й и задните колела) си е уникална колица едит:А моята се води 3+1 места Не че не могат да се набутат 3ма души отзад,но ще им е малко тясно. Абе дай сега да не почнем да му препоръчваме отново, защото той вече си има кола. Идеята беше дали просто на този етап не трябваше да вземе някоя по-малка и отново с добър дизайн, ама щом държи да качва често по 4 човека и да товари багажника, тогава да...ама си мислех, че основно си я кара сам или с още 1-2-ма вътре и то от време на време. П.П. Моята я водят 2+2, но аз си я възприемам като 2+2, щото тия дето се качват отзад трябва да са до 40 кила и максимум 150 см. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Ами то и в GTV-то отзад могат да влезнат само хора без крака. А в багажника да качиш багажа от пазаруване в МЕТРО - забравяш.Пък и GT-то е по-рядко от GTV-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Същото се отнася и за на Ангел колата, която обаче има завидно голям багажник. Отзад си е теснотия. Така че не виждам какво толкова дискутираме. Николчо - тая ХОнда е по-красива от Прелюда, колкото аз съм китайски цигулар. Дъска и половина, особено отзад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Аз си качвам всякви хора и няма ядове. Само разпънката отзад пречи малко с подреждането на багажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Аааа, в моята 2-ма човека си се возят напълно комфортно отзад. Изпитано няколко пъти на дълъг път. Стига на предната седалка да не седят хора по 1.90. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 GTV-то си е дърто като модел/дизайн. За 95-та обаче е изглеждало уникално ИНаче наистина е тясно. Спайдъра е с 2 седалки и е перфектен, нз кой идиот е решил, че в GTV–то трябва да са 4 седалките. Аз като седна, зад моята седалка не влиза китката ми, какво остава за крака на нормален човек, вярно, че съм 193, но все пак Но и без това багажника е колкото да ти събере портфейла, та задните седалки стават за поставяне на пазарски чанти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 (edited) Ангеле, що ми се струва, че на тоя етап (млад си, несемеен и т.н.) по-подходяща алфа за тебе май беше напр. някаква такава - малка, евтина (почти без пари), нелошо купе, нови акумулатор, амортисьори, ламбди и др., + 4 зимни гуми, ксенони, нелоша Пайнър уредба, платени данъци, застраховки, винетка...сега подозирам, че ще ми кажеш, че бензинова не те урежда или пък че си търсил по-нова година... П.П. А иначе салонът на тая горната от линка директно е за подмяна. аааа ааааа ОСЛЕПЯХ бахти казана най-страшен @Мидексе недей така бе човек..... аз още съм на мнение че едно е такова щеше да му отива повече на в0кса http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11399895910710301&f1=details&slink=6o88mt http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11400572194356604&f1=details&slink=6o88mt много ме радват напоследък тия купета дейба..... Edited June 5, 2014 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 (edited) Давай Злобиле. Нямат мноо потенциал за засилване ама... Звука на правия 6так... Ама ако ще даваш 14 бона си вземи м3 е36 3.2 320кс Turn off this option! Lenovo A5500-H Turn off this option! 2 Edited June 5, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Реално няма шанс да дам 13+ за такова купе. Виж ако бяха по 10К нямаше да я мисля много идеалната ежедневка е тоя мотор, сравнително прост , навървява..... кво повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Точно щях да допълня че за 10к е вече добре. Не го мисли според мен. Вземаш с газ инжекция и си слагаш една яка генерация и може би след време по сериозни спирачки и/или амортисьори и си ти. Turn off this option! Lenovo A5500-H Turn off this option! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts