Midex Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Не съм направил още. Днес я регистрирах тепърва.... Недей отлага прекомерно, че той и Тодор с първия мустанг така отложи каското щото току що го беше вкарал и като го омачка за скрап, контрата си остана изцяло за неговия джоб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) сотбисе , няма се женя за ся , просто комбито на ауди ме кефи супер многоЕй това е - различни вкусове. Комбитата ама хич не ме кефят. Като кола може да е перфектна, формата ме дразни. А да имаш кола, която всеки пък като я погледнеш да ти става криво не е работа. Примерно някой обясняваше колко хубава кола била Мултипла-та. Ми колкото ще да е евтина, икономична и здрава, на мен ми идва да повърна всеки път като я видя. И отвън и отвътре. То верно с нея нищо не може да се сравнява, но все пак не ме кефят комбитата - въпрос на вкус. Това исках да кажа вчера в другата тема ама много взеха да протестират разни, после приказката се измести в друга посока... Edited July 17, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) воксе тва принципно е так но по разумният вариянт е да нашравиш каско да ти е мирна главата - те си записват забележките , оправяш ги снимат колата и ги трият като такива . хост, общо взето ни се припокриват вижданията 335 бих го грабнал веднага , проблема е цената е доста височка пък и тая кола си иска своето 2.0т е в пъти по поносим за подръжка , иначе 335и комби е пълен мрак , 5-цата ми грознее комби. дедо ти верно ли сравни а4 авант с фиат мултипла пс : неам пара за G65AMG , тогаа ебем ти аванта Edited July 17, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) дедо ти верно ли сравни а4 авант с фиат мултипла пс : неам пара за G65AMG , тогаа ебем ти аванта Ами и 2те не ме кефят. Мултиплата верно е възможно най-грозната кола. А4 а още по-добре А5 е супер, но комбито не ме кефи. Г-серията също, колкото ще да е хубава и велика машина - има дизайна и елегантността на тухла. Edited July 17, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Хм тия кросоувъри само на мен ли ми изглеждат адски грозни.Вчера видях едно ауди на един светофар еми супер зле е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Хм тия кросоувъри само на мен ли ми изглеждат адски грозни.Вчера видях едно ауди на един светофар еми супер зле е...За Q5 / Q7 ли говориш или за A4 allroad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 18, 2013 Author Share Posted July 18, 2013 Дядо, ти грам не си запознат с автомобилите, брат. За Q3 говори.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 кУ5 не ли кросоУвЕр? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Дядо, ти грам не си запознат с автомобилите, брат. За Q3 говори.... той затва си купи тойота Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Дядо, ти грам не си запознат с автомобилите, брат. За Q3 говори.... Понеже не бях сигурен - написах CrossOver Audi в гугъл и видях какво ми извади. Пробвах и на кирилица. Явно и гугъл не са запознати с терминологията на kotora (и твоята). той затва си купи тойота Чудна си е тойотата. Пък и една част от финансите бяха по такава линия че можеше да се избира между тази тойота и шкода октавия. Някак тойотата беше по-добрия избор. Аз бих взел хонда акорд ама искаха много повече. От друга страна нямам грам оплаквания от тойотата освен че е ниска и ми задира бордюрите както още няколко подробности, иначе върви, не ми прави проблеми, прилично комфортна е на дълъг път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Дедо, по нашия край дядовците карат такива коли (гарантирано с тази няма да закачаш бордюрите). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 (edited) Дедо, по нашия край дядовците карат такива коли (гарантирано с тази няма да закачаш бордюрите). ... Е те тая пък ми идва прекалено скъпа Иначе е №1 просто Каква гавра би станала с подобен автомобил моднат 500+ коня да дразниш малките рейсърчета по светофарите Edited July 19, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Ники, това е Ласитър, това е класика. Не го коментирай редом с пикльвци и техните пикльовски лиготии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Хайде Деде, специално за теб. Ето ти някакви снимки, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Откъде тръгна, да свършиш на 'талянка... Айде, дано да ти е наистина безаварийна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Много ама ужасно много ме кефи формата отвън. Отвътре не толкова но всеки си има вкус. Пък и то идеални работи няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 На живо е по-хубава по някаква причина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Всъщност почти всяка кола, която изглежда добре в 2D, е още по-красива когато си застанал до нея и можеш да видиш всяка извивка и пропорция в 3D....а ако и случайно това е твоята кола, тогава пък да видиш колко красива става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Малко със закаснение, Ангеле честито и безаварийно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 Аз пък утре ще се повозя в Алфичката. Да ва е яд! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Аз пък вчера бях в нея. Колата е наистина сполучлива и отлично пасва на Ангел (много повече от 10 годишна кошница на БМВ). Има някои козметични забележки, но предвид че идва от Италия, състоянието й е направо "като нова". Но като видях с какви джанти е и с какви нископрофилни гумички, лошо ми стана. Ангел е категоричен, че с тях ще кара, но за нашите пътища това си е огромен риск. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 (много повече от 10 годишна кошница на БМВ) Което ме подсеща, че е време да сменя текста в скобите в заглавието, че вече не е актуален. П.П. И все пак, конкретно - колко "профилни" са му гумите? Щото ако не са под 45 и общата му височина с тях не спада под стандарта на 90% от тротоарите, не виждам никакъв проблем да си кара с тях. За зимата просто ще си купи четворка джанти (може и железни) и ще ги оборудва със зимни (по-тесни и по-високи) гуми...както правят умните хора (като мен например). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Не видях колко цола бяха, но може и 21 да са. Всеки случай гумите му са точно два пръста дебели на око. Една дупка с ръб и ще сцепи джанта, макар колата да е лека. И като се замисля колко струват, мани мани. Но той твърдо е решен да кара така, защото наистина визията на колата е много добра. Не ие ясно каква е возията с такива гуми по наш път... Според мен това ще е най-голямото му притеснение по пътищата - да не сцепи джанта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 17-ки или 18-ки са джантите. Май са 17-ки. С рънфлатки е. Нищо му няма. Инсинератора кара с такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Предвид че каза, че с по-малко от 18 няма да кара колата, то са поне толкова. Така или иначе комбинацията, колкото и да е красива, си е пълна беля за български пътища. Но пък щом му се кара с 40... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts