Jump to content
BulForum.com

На w00x-а превозното средство с четири колелета (НА W00X-A АЛФАТА)

Psihara^^

Recommended Posts

Не съм направил още. Днес я регистрирах тепърва....

Недей отлага прекомерно, че той и Тодор с първия мустанг така отложи каското щото току що го беше вкарал и като го омачка за скрап, контрата си остана изцяло за неговия джоб...

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

сотбисе , няма се женя за ся , просто комбито на ауди ме кефи супер много

Ей това е - различни вкусове. Комбитата ама хич не ме кефят. Като кола може да е перфектна, формата ме дразни. А да имаш кола, която всеки пък като я погледнеш да ти става криво не е работа. Примерно някой обясняваше колко хубава кола била Мултипла-та. Ми колкото ще да е евтина, икономична и здрава, на мен ми идва да повърна всеки път като я видя. И отвън и отвътре. То верно с нея нищо не може да се сравнява, но все пак не ме кефят комбитата - въпрос на вкус. Това исках да кажа вчера в другата тема ама много взеха да протестират разни, после приказката се измести в друга посока... Edited by djadomraz

воксе тва принципно е так но по разумният вариянт е да нашравиш каско да ти е мирна главата - те си записват забележките , оправяш ги снимат колата и ги трият като такива .

хост, общо взето ни се припокриват вижданията

335 бих го грабнал веднага , проблема е цената е доста височка пък и тая кола си иска своето 2.0т е в пъти по поносим за подръжка , иначе 335и комби е пълен мрак , 5-цата ми грознее комби.

дедо ти верно ли сравни а4 авант с фиат мултипла :(

пс : неам пара за G65AMG , тогаа ебем ти аванта

Edited by zlobil

дедо ти верно ли сравни а4 авант с фиат мултипла :(

пс : неам пара за G65AMG , тогаа ебем ти аванта

Ами и 2те не ме кефят. Мултиплата верно е възможно най-грозната кола. А4 а още по-добре А5 е супер, но комбито не ме кефи. Г-серията също, колкото ще да е хубава и велика машина - има дизайна и елегантността на тухла.

Edited by djadomraz

Хм тия кросоувъри само на мен ли ми изглеждат адски грозни.Вчера видях едно ауди на един светофар еми супер зле е...

Хм тия кросоувъри само на мен ли ми изглеждат адски грозни.Вчера видях едно ауди на един светофар еми супер зле е...

За Q5 / Q7 ли говориш или за A4 allroad?

Дядо, ти грам не си запознат с автомобилите, брат. :(

За Q3 говори....

Понеже не бях сигурен - написах CrossOver Audi в гугъл и видях какво ми извади. Пробвах и на кирилица. Явно и гугъл не са запознати с терминологията на kotora (и твоята).

той затва си купи тойота  :lol:

Чудна си е тойотата. Пък и една част от финансите бяха по такава линия че можеше да се избира между тази тойота и шкода октавия. Някак тойотата беше по-добрия избор. Аз бих взел хонда акорд ама искаха много повече. От друга страна нямам грам оплаквания от тойотата освен че е ниска и ми задира бордюрите както още няколко подробности, иначе върви, не ми прави проблеми, прилично комфортна е на дълъг път.

Дедо, по нашия край дядовците карат такива коли (гарантирано с тази няма да закачаш бордюрите). :lol:

...

Е те тая пък ми идва прекалено скъпа :) Иначе е №1 просто

Каква гавра би станала с подобен автомобил моднат 500+ коня да дразниш малките рейсърчета по светофарите :)

Edited by djadomraz

Всъщност почти всяка кола, която изглежда добре в 2D, е още по-красива когато си застанал до нея и можеш да видиш всяка извивка и пропорция в 3D....а ако и случайно това е твоята кола, тогава пък да видиш колко красива става...:))

Аз пък вчера бях в нея. Колата е наистина сполучлива и отлично пасва на Ангел (много повече от 10 годишна кошница на БМВ). Има някои козметични забележки, но предвид че идва от Италия, състоянието й е направо "като нова". Но като видях с какви джанти е и с какви нископрофилни гумички, лошо ми стана. Ангел е категоричен, че с тях ще кара, но за нашите пътища това си е огромен риск. 

(много повече от 10 годишна кошница на БМВ)

Което ме подсеща, че е време да сменя текста в скобите в заглавието, че вече не е актуален.

П.П. И все пак, конкретно - колко "профилни" са му гумите? Щото ако не са под 45 и общата му височина с тях не спада под стандарта на 90% от тротоарите, не виждам никакъв проблем да си кара с тях. За зимата просто ще си купи четворка джанти (може и железни) и ще ги оборудва със зимни (по-тесни и по-високи) гуми...както правят умните хора (като мен например). :bgrin:

Не видях колко цола бяха, но може и 21 да са. Всеки случай гумите му са точно два пръста дебели на око. Една дупка с ръб и ще сцепи джанта, макар колата да е лека. И като се замисля колко струват, мани мани. Но той твърдо е решен да кара така, защото наистина визията на колата е много добра. Не ие ясно каква е возията с такива гуми по наш път... Според мен това ще е най-голямото му притеснение по пътищата - да не сцепи джанта. 

Предвид че каза, че с по-малко от 18 няма да кара колата, то са поне толкова. Така или иначе комбинацията, колкото и да е красива, си е пълна беля за български пътища. Но пък щом му се кара с 40...  :laughing: