jozo Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 (edited) Аз моята я задрах на 2рия месец в стената на кооперацията защото е ултра тясно. И какво от това. Голям праз Проблема е, че както смянат маслото така и пребоядисват там. Това е скъпа процедура по европата и дават на някой дето да я маскира малко, колкото да се продаде и на следващата година гледай как се люпи боя. Или ако я вземат така от там и някой тук възможно най-тънко я омагьоса и пак същата работа. Ако е качествено няма проблем и аз по стечение на обстоятелствата се запознах с бояджии. Преден ляв калник го сменях 2 пъти, че ме блъскаха пред нас със същия син цвят. На 3-тия път ми се качи камион с безалкохолни на предния капак и тогава и капака пострада, бронята и мигача и фара... Edited July 14, 2013 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 (edited) на мен тая нощ някой ми е задрал задната броня , я кажете някои качествен бояджия че предният път не ми бяха подготвили основата и на втората мивка боята почна да пада.... макар че бях пийнал като се прибирах съм сигурен че до мен беше спряло Тулбухинско бмв със същият цвят който в момента е по бронята ми , тоя живее в съседната кооперация ..... та се чудя утре ако му е задрана колата какво да го правя, знае че колата е моя , знае къде живея - нито бележка нито нищо , реално ме боли фара армеец си плащат , въпросът е дали да не го впиша като входирам щетата заедно с номера му да си търсят от него парите Edited July 14, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Ако си сигурен в това, че той ти е задрал бронята - опиши щетата заедно с неговия номер, за да може да си плати по един или друг начин. Не трябва да си мисли, че ще остане безнаказан, защото утре ще направи по-голяма беля и отново ще избяга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 (edited) сигурен съм че беше спрял до мен и че колата му е черна като следата по моята, утре ще видя едва ли ще я оправи за ден. въпросът е че е едно лекенце и не съм сигурен че няма да ми прикипи ако наистина е той и си е тръгнал ей така спокойно. много ме изнервят такива постъпки Edited July 14, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 100% ще си личи, а след това има различни варианти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Снимки, нещо няма ли да има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Имам една снимка на мръсната кола с вдигнат капак днес по обяд, като я оставях пред сервиз и една пред КАТ на опашката.Няма още нормални снимки. Днес я регистрирах. В Петък/Събота трябва да си я прибера със сменени масло и консумативи, и предни носачи/тампони, че ми тропа и ме дразни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Честито и от мен, със здраве да си я караш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Тая седмица съм ерген ако събереш много п*тчици звънкай да помагаме. Аз пък мисля във вторник да ходя до Варна да гледам ето тази : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371657448888660&f1=details&slink=3i9m32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Ще събера аз... 100% ще се мятат върху капака. Бива Ауди-то. Бях гледал някъде по-наблизо една същата на подобна цена, която също не изглеждаше зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Мноу добро. Лично аз не бих отишълдо Варна ама ако не ти е проблем що да не. Там доверен сервиз? Или ще се гръмкаш на око? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 Ако я вземеш, ще ми дадеш ли веднъж да се пусна до Пампорово с нея. Ей така, за теста? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) Имам един съученик във Варна , погледнал я е и каза че на пръв поглед изглежда добре. Ще я фърлим до Порше Варна и ако става ще я взимам. Тука един преглед на турбината , обслужване .... бодваме и чипче и става приказка. ПС : То има ама тая е такава каквато искам - автомат,2.0Т, 4х4, пълен С-лайн пакет и т.н. Общо взето рядка комбинация. Психар-е , нЕмаш грижи , почти твърдо съм решен до началото на зимата да съм с 4х4 , кеф-а е голям..... особено след 2 зими с БМВ. Пс2 : Що да не събереш бе , по модните заведения в момента са плъзнали набор 95-96 кълвяли на всичко Edited July 17, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 @zlobil-е, може 1-во да те тествам срещу мойто Ауди, да видя как се справяш Инак много ми е мерак да карам кола с пера. Ще си платя за услугата, колкото кажеш. Даже ще дам на някой и свирка да ти направи ако трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Стига си се слагал, че още малко като те гледам ще заместиш и този 'някой' - ще ти залепим отстрани 2 перца и на твойто ауди, че да си начешеш крастата. А иначе тая на злобила я взимам даже и само заради багажника! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) не е чак толкова яко с тия пера на бмв-то имам , ползвал съм ги точно 2 пъти след като я купих. с пера може би ще е яко на някоя м3-ка с СМГ автомат. Edited July 17, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 Имаш пера?! :O И не ги ползваш?! :O Все си мисля, че е адската гъзария. @Мидекс, под някой визирах теб, след твоето ясно обяснение в другата тема.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Гъзария е на някоя екзотика с 300-400к.с. на ежедневка е досадно. Воксе , каско направи ли ? Да те препратя при моята агенция , правят доволни отстъпки , даже след отстъпката ми лоялен клиент към Армеец тяхната оферта е по-добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 @Мидекс, под някой визирах теб, след твоето ясно обяснение в другата тема.... Off Не бе, аз съм невинен и без никакъв опит, даже още девствен! Тука бат' ти Виден би добавил - Ванчо, я се обърни и от другата страна да ти шибна един шамар, ти си знаеш защо...ама днес като бях в М-Тел да си плащам сметката направо щях да си загубя девствеността - на касата дето плащах имаше една слабичка, с дълга права коса и едни огроооомни....очи, в съблазнително деколте - и двойна сметка да ми беше казала да платя, пак нямаше да се усетя, понеже бях като хипнотизиран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Злобиле, защо комби? Да не си решил да се жениш? Винаги комбитата съм ги свързвал със семейство, жена, деца, куче, котка, риби, дива свиня... ей такива неща. @чичо Мидекс - защо ме игнорираш и мразиш и не искаш да ми отговориш на въпроса в другата тема? :cry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Гъзария е на някоя екзотика с 300-400к.с. на ежедневка е досадно.Аре ся, кое му е досадното? Въпрос на навик е. Аз моите си ги ползвам редовно - далеч по-удобни са от ръчкането на лоста, пък в автоматичен режим никога не можеш да качиш оборотите на макс и това е далеч по-досадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Като казахте 'ръчка', само да вметна (че тя тая тема отдавна си стана спам-автомобилна)...понеже правя леко обновяване на интериора в колата и поръчах от UK разни неща за вътре, покрай всичкото смених и ръкохватката на скоростния лост. Не мога да повярвам как от смяната само на една ръкохватка може да се смени целия feeling на ръчкането - скоростите и преди си влизаха като в масло, но по причина, че новата ръкохватка е с 2 санта по-висока от оригиналната, сега превключването е още по-яко и това само заради удължаване общата дължина на лоста с някакви си 2 см.....това Архимед ще знаете, голяма работа е бил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 аз от доста времв карам само автомак - ръчка никога повече, тва за сменянето и цеденото как не можело при автомата са глупости.... сотбисе , няма се женя за ся , просто комбито на ауди ме кефи супер много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Имам един съученик във Варна , погледнал я е и каза че на пръв поглед изглежда добре. Ще я фърлим до Порше Варна и ако става ще я взимам. Тука един преглед на турбината , обслужване .... бодваме и чипче и става приказка. ПС : То има ама тая е такава каквато искам - автомат,2.0Т, 4х4, пълен С-лайн пакет и т.н. Пс2 : Що да не събереш бе , по модните заведения в момента са плъзнали набор 95-96 кълвяли на всичко На всичко, но не на мен. Като репелент им действам. Може колата пък да неутрализира отблъскващото ми излъчване и да се балансират нещата. Воксе , каско направи ли ? Да те препратя при моята агенция , правят доволни отстъпки , даже след отстъпката ми лоялен клиент към Армеец тяхната оферта е по-добра. Не съм направил още. Днес я регистрирах тепърва. Ще оправя дефектите и тогава ще направя каско, че на вратата има едни малки вдлъбнатинки и ми казаха, че щели да ми пишат заради тях цялата врата щета и няма да ми зачетат каквото и да се случи по нея, и ще трябва да си го оправям сам. @чичо Мидекс - защо ме игнорираш и мразиш и не искаш да ми отговориш на въпроса в другата тема? :cry Абе, преди тва Иван, ся и Ти. Другата тема, та другата тема. Пишете си в другата тема, какво идвате от тука да привличате вниманието на потребителите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 И комбитата на БМВ са добри. Общо взето бих си взел комби веднага ако имах пари за 535д, 335д, А6 3.0 би комби... ама нямам Кефа да напъкаш комбито до тавана и после да изтриеш усмивката на разни келеши по знайни и незнайни магистрали и А-клас пътища... Ся, няма да си взема човек комби за да прави планински отсечки ... то за тия работи си има писти и изкорубени автомобили без салони, без рез. гуми, без обезшумяване. Вместо тва може да си караш на тихо, хладно/топло, комфортно местенце... лайк ъ бос. Кат ти скимне прайш 2-3 изпъвания до 3та и булеварда свършва. В реалността е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts