Midex Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 мидекс и ? пак не схванах .... тва че твоята е излязла читава трябва да значи че всички са такива или? ... Не казвам, че това е правило - може би просто съм си имал късмет. ... Това не го ли прочете? Само казвам, че няма такива филми със подобни заглавия: "Всички алфи са боклук" ; "Всички фиати не стават за нищо" ; "Няма по-хубаво от едикоя си марка" и др., а за римуваните сентенции на тема автомобилни марки - те пък са само в главите на фанатиците...и то, тъпите такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Никъде не съм казал че алфа не става за нищо а че аз никога няма да си купя надявам се парвиш съществената разлика..... А иначе браво имал си късмет с форда .... аз предпочитам да не разчитам на "късмет" при купуване на кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Ама то винаги е късмет. Може да изглежда чудесно днес, и след 3 месеца да умре нещо скъпо. Ако някой може да отгатне дали това ще се случи, ще го водя с мен следващият път когато си купувам кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Моята кола е взех така - бях решил Рено Сценик или Нисан Алмера - понеже това бяха колите, в които можех да се настаня без да ми опират краката във волана, идват ми къси нещо и да си карам спокойно. Ходих, гледах, четох, ходих, гледах, пак четох. Накрая отидох в един салон на познат да видя и една Зафира, докато я гледам мернах един Опел Мерива - дизел, не го гледах преди това, че ми беше с 2К над тавана. И без това парите са ми на заем, не се бутах за нещо по-скъпо. Обаче реших и нея ей така да пробвам. На -15 градуса в големия сняг, колата цялата покрита, още неизчистена запали от раз. Намерих 2К допълнително пари, взех един познат автомонтьор, който щеше/и е обслужва и го докарах. Той е покара, каза че има проблем със сервото - оправиха го от салона - един датчик. Взех я и за година и половина само в началото смених един маркуч, че имаше теч на антифриза. Чак сега смених ангренаж с новото масло (карам е предимно градско). Внесена от Италия, зимата ми даваше 6.5, 6.7 разход градско. Та така, няколко месеца все оглеждах и чаках, а накрая взех нещо, дето ми е по-удобно и ми харесва и въобще не мислех, че точно такава кола ще взема. Аз от 1-2 марки и модела свърших с 3-ти, който въобще не гледах преди това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Много скучно стана в темата след 25-та страница. Воксе взе ли пичеловката ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Чакам един приятел да се освободи и Четвъртък ще я карам на сервиз и диагностика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Всички тръпнем в очакване на развитието! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 I NEED MOAR INFO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 (edited) Воксич , кво става върви ли алфата ? Психаре тая тема пожъна небивал спам успех , я пусни някоя да си акаме там. Edited July 11, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Ако я бях купил щях да пиша бе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Не я хареса или не си я гледал още? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Ако я бях купил щях да пиша бе. Точно затова е по-интересно да пишеш защо не си я купил, иначе разваляш целия драматизъм в темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Cliffhanger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Падала е от високо ли??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 cliff·hang·er /ˈklifˌhaNGər/ Noun An ending to an episode of a serial drama that leaves the audience in suspense. A story or event with a strong element of suspense. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=2_5nCgAXIYU Ей тва ти е колата. И ШАПКАТА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Хюндай Дженезиз...жалко, че съм такъв киртак иначе до сега сто пъти да беше купен(в смисъл не е никакво постижение да се купи от нормален човек с още по-нормална работа). Червен с пера зад волана...чуденката идва само от големия или малкия мотор . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 На вас чуденката требе да ви иде от по-големия и по-малкия шамар! И да знаете батковците как са чакали некоя Лада да остареее, че да я яхат. Да оцените какво значи СОБСТВЕНА кола, да я гледате като дете, а не да ми се лигавите тука с мотори и Коста, Коста с тия кашони и тикса изби рибата..... Върна ме в 93-та.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Не си казал, не съм те върнал ама в 1во отделение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 ...Върна ме в 93-та.... Даааа....хубаво време беше през 73-та... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Май е време очила да вземеш Пропуснал си завъртулката на девятката и ти се е сторила като седмица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 На вас чуденката требе да ви иде от по-големия и по-малкия шамар! И да знаете батковците как са чакали некоя Лада да остареее, че да я яхат. Да оцените какво значи СОБСТВЕНА кола, да я гледате като дете, а не да ми се лигавите тука с мотори и Коста, Коста с тия кашони и тикса изби рибата..... Върна ме в 93-та.... Че аз съм имал 2 коли през живота си. И двете са от балканската война. Мисля, че ми е ред и ми се пада за нещо по-добро. Не съм вече на 18 :-), а в тоя живот ако не поглезя себе си, то кой друг да поглезя? :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 (edited) отишъл си да я гледаш и ненадейно си се влюбил в розов бийтъл кабрио , представил си си как отпътуваш към необятният залез с малкият розов мъник със сплетени в едно души..... и сега се чудиш как успя да вземеш толкова импулсивно и необмислено решение чудейки се къде да прибереш малката розова костенурка да спинка далеч от погледите на сивите и скучни хора , в сивият и еднотипен свят..... вЕрно кво стана? алфата не беше девствена и беше раждала или ? Edited July 11, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Май е време очила да вземеш Пропуснал си завъртулката на девятката и ти се е сторила като седмица Ей това е когато трябва да обясняваш смисъла на поста си на програмист без въображение - една доста трудна задача. Отначало дори бях написал 68-ма, ама оставих 73-та, че ми се видя по-симетрична. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 отишъл си да я гледаш и ненадейно си се влюбил в розов бийтъл кабрио , представил си си как отпътуваш към необятният залез с малкият розов мъник със сплетени в едно души..... и сега се чудиш как успя да вземеш толкова импулсивно и необмислено решение чудейки се къде да прибереш малката розова костенурка да спинка далеч от погледите на сивите и скучни хора , в сивият и еднотипен свят.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts