TAZ Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Аз си мисля, че докато w00x си вземе кола или ще оправят моята, или ще я обявят за тотална щета и ще съм си поръчал новия Сивик вече. Няма такава драма... И все пак ако се спреш на Алфа - сервиза до бившите Пишещи машини са ми наематели - ще те свържа с човека било то да ти погледне колата, на която си се спрял, било то да ти каже плюсове и минуси. Успех с търсенето, дано до към 57 страница успееш да си намериш желаният от теб автомобил. P. S. Психар, ако те видя ще ти отскубна ушите заради пускането на тази тема!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 (edited) Добре де, месец и половина чудене не е голяма драма. Чак пък...Не случайно хората казват "Айде бе, какво толкова го гледаш, все едно кола ще купуваш."Трябва да си се огледа, особено пък тия специфични модели на които съм се спрял до момента - 3бр. Хубаво, че Акорд-ите са по 15 000лв (този горе е единственият под 12 с ляв волан), иначе моделите щяха да са 4. Благодаря ти за предложението. Какъв е този сервиз? В Италиански автомобили ли специализират? Edited June 27, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Добре де, месец и половина чудене не е голяма драма. Чак пък... Не случайно хората казват "Айде бе, какво толкова го гледаш, все едно кола ще купуваш." Не, приказката е: "К'во толкова се чудиш с тая кола - да няма да се жениш за нея?". А и да не забравяме, че темата може вече да е "само" на 16-та страница, но още в самото й начало съм написал, че няма да местя нищо от чуденето преди това в другата тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Чиста работа някоя какичка да отнесе w00x за лятото, да профукат парите за колата и готово. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Егати, къде ще ме води тая бе? Мавриций на мои разноски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 ... Благодаря ти за предложението. Какъв е този сервиз? В Италиански автомобили ли специализират? Алфи главно, но и всяка друга кола може да поеме, а и от личен опит мога да ти кажа, че каквато и кола да имаш/вземеш - може да ти е от полза. Не ти го препоръчвам, защото ми е наемател, а защото си разбира от работата. Но ти първо вземи кола, пък тогава, ако ти трябва помощ - пиши ми. Btw аз даже нямам и тема от 2009, че ще си взимам кола, само една снимка с новата ми придобивка след като дойде от Хонда Германия Пламен набързо си реши проблема и той. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Ами може да ми е от полза дори преди да взема колата, защото трябва да я погледнат някъде и да я закачат на компютър за диагностика. Как се казва сервиза? Ти си взимал нова кола. Там е доста по-лесно. То и аз ако взимах нова, щях да съм взел до сега. Представителството > каталога > парите и чакаш доставка. С втората ръка е малко по-трудно, защото е много рулетка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 woox-е става дума за същият сервиз за който ти писах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Явно верно е добър човека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Хахаха, а ти къде си, в Нова Зеландия? Усещам как тази тема ще се конкурира с "Какво ви минава през главата". Седи глей мача СЛЕД евентуална покупка.... В този ред на мисли може ли някой да ми отговори защо го правят това? Аз на моята се дразня че е ниска и застъргва чат пат една пластмаса та какво остава за някоя такава Туй се осъзнава с опит. Маската ми само по каско е пилена и боядисвана около 7 пъти, така щото в сервиза като ме видеха и патладясваха. Но какво да направя, че така и не я писаха тотална щета толкова години. Между другото чекни кви пари е да ти се завие малко свят. При мен капакът на картера ( ДА, КАПАКЪТ) е 800 лева - 3 пъти сменян... Маската е 4 цифри... Дали да не си жулна едно каско пак Аз си мисля, че докато w00x си вземе кола или ще оправят моята, или ще я обявят за тотална щета и ще съм си поръчал новия Сивик вече. Няма такава драма... Или както казах желаните от него ще паднат ценово на 50% и ще се миряса. Веднага осъзнавам каква глупост написах - задължително още поне 1000 поста драма ще има!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Успех с търсенето, дано до към 57 страница успееш да си намериш желаният от теб автомобил.Тихо бе. Аз 1 година се канех да си купя кафе машината.... Егати, къде ще ме води тая бе? Мавриций на мои разноски? Достатъчно е до слънчев бряг да идете. Имаше едни хотели с по 300 евро на ден стаята... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Тихо бе. Аз 1 година се канех да си купя кафе машината.... Ми ти си дубъл, не си ли се усетил още Около 6-8 термометъра те чакат. На ташак днес шитнах един двойно и ми се молиха. Мисля си дали да не подхвана търговийка. хахахахаххаха Ангеле, познай де си бил, га сме имали БуМиВе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Ми ти си дубъл, не си ли се усетил още Аз го казах по-скоро в смисъл че Ангел има още доста хляб да изяде докато ме стигне Около 6-8 термометъра те чакат. На ташак днес шитнах един двойно и ми се молиха. Мисля си дали да не подхвана търговийка. хахахахаххахаМайтапа настрана - бях забравил вече. Ще ти се обадя като станаАнгеле, познай де си бил, га сме имали БуМиВеТи трай да не дойде Пламен да ти каже с какво е издялал на първата си кола колелетата и от какъв камък са били Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Алфи главно, но и всяка друга кола може да поеме... Щом се занимава с Алфи, то трябва и Фиат да правят... Къде е този сервиз, та да ги запозная с мойта Баба Яга, страдаща от проблеми в тоците? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Каква поредна автомобилна драма. Еми казах, че няма да си купиш, защото както и предполагах гледаш само в Пловдив. Това, че си гледал 7 8 коли не е много, аз гледах поне 200 докато си избера и накрая взех от София, че в Пловдив 6 месеца нищо свястно не дойде. Добре давате примери за сервиз, ама да кажете първо какво точно им е специалността. Мое наблюдение, че ако разбират от механиката, тоците и диагностика им са пълна мъгла или гледат дали има само грешки. Ако нямало значи всичко е наред, а "живите данни" съвсем не знаят какви трябва да бъдат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Дам, там където аз ходя директно отказват да барат тоците. Пращат те на друго място за аларми и т.н. Аз така предпочитам вместо да ми се дуят като пуяци и после да осерат всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) Каква поредна автомобилна драма. Еми казах, че няма да си купиш, защото както и предполагах гледаш само в Пловдив. Това, че си гледал 7 8 коли не е много, аз гледах поне 200 докато си избера и накрая взех от София, че в Пловдив 6 месеца нищо свястно не дойде. Добре давате примери за сервиз, ама да кажете първо какво точно им е специалността. Мое наблюдение, че ако разбират от механиката, тоците и диагностика им са пълна мъгла или гледат дали има само грешки. Ако нямало значи всичко е наред, а "живите данни" съвсем не знаят какви трябва да бъдат. Значи ти си гледал 6 месеца, но аз щом за 1 месец не съм купил, значи няма да купя? Ти може и да си гледал 200, но за тия дето ги търся, 200 няма в цялата държава. Общо, от трите модела. От единия има 20, от другия има 50, от третия са главно дараци и свестните съм ги погледнал, без 1. И тия бройки са за всичките обяви, а не само за тия, които си струват разходката. Единствено тая в Шумен си струва разходката и не съм я погледнал. А и София не е Шумен. Има някаква известна разлика в разстоянието. Повече от двойна. Edited June 28, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) времето за търсене е много субективно преди да си взема предната кола - бмв търсих много време ауди а4 3.0тди прегледах всичките 15-20 обяви бяха гробове и се отказах , почнах да гледам за 525д е60 и го взех на третият оглед след седмица .... всичко е до късмет. днес ми се отдаде възможност да разтрия СТ-то на магистрално каране до София - върви много прави ти кеф-а ама си е каруца ще го покарам 2-3 месеца докато намеря хубава а4-ка и го махам със скоростта на бит педерас.... хубава кола е но от е60 си е даунгрейд гоУем.... пс : разхода му на сериозно каране е много различен от разхода за който се говори по форумите бмв-то с такива скорости дава 8.5-9 тва чудо ми даде 18,5 извънградско..... та тва ти го казвам с цел да си вземещ кола която те кефи още докато ти е мерак , после мерака отшумява..... и само ей така да си спомена аз не съм фен на бмв но по стечение на обстоятелствата първата ми кола беше бмв и определено марката заражда любов към автомобилите като цяло , алфата също сигурно е мноо хубава кола но да ги сравняваме е.... несериозно Edited June 28, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Днес докато си седях 10минути на една спирка, видях 3 купета 3-ки. Май почвам да се отказвам и ще търся Алфа. Злобиле, хората казват, че Алфите са коли с характер, докато БМВ-тата са просто машини. Нямат чувство на пътя. Просто се придвижваш. Карах ги и двете БМВ-та. Нещо не ги усещах. 5-цата е комфортна, но все едно не бях там. Понеделник ще покарам и Алфата да видя как е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) Z4M - много приятна за каране колица. Един приятел в щатите я беше взел за около $300/месец вноската... де да можеше и тука на такива цени... Edited June 28, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) Днес докато си седях 10минути на една спирка, видях 3 купета 3-ки. Май почвам да се отказвам и ще търся Алфа.Злобиле, хората казват, че Алфите са коли с характер, докато БМВ-тата са просто машини. Нямат чувство на пътя. Просто се придвижваш. Карах ги и двете БМВ-та. Нещо не ги усещах. 5-цата е комфортна, но все едно не бях там. Понеделник ще покарам и Алфата да видя как е.wtfнаистина ли искаш да ми кажеш че талянска малолитражка на предно е кола която усещаш повече на пътя и имайки повече душа от трилитров немски бензинов двигател на задно....не го вярвам тва чесно..... мноо бързо те облъчиха алфистите , говориш точно като тях.... кола с душа бла бла бла заучени глупости бмв-то като цяло е идеалната кола със по спортен характер в ниският ценови клас с която не "просто" се придвижваш... стига да има желание разбира се Edited June 28, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Значи ти си гледал 6 месеца, но аз щом за 1 месец не съм купил, значи няма да купя? Ти може и да си гледал 200, но за тия дето ги търся, 200 няма в цялата държава. Общо, от трите модела. От единия има 20, от другия има 50, от третия са главно дараци и свестните съм ги погледнал, без 1. И тия бройки са за всичките обяви, а не само за тия, които си струват разходката. Единствено тая в Шумен си струва разходката и не съм я погледнал. А и София не е Шумен. Има някаква известна разлика в разстоянието. Повече от двойна. Да, щото ти не знаеш какво искаш и се луташ. Хем да е за малко пари, хем да не се чупи, хем да бъдела лъскачка, да няма лека драскотинка по задната броня..... Аз гледах масова кола, а там като я купят нова никой не я пази. Много бройки и всичките с взето здраве, имаше такива с габърчета хванали корите на вратите, мотора трака като дизел и оня ти вика за тея пари кво искаш? бмв-то като цяло е идеалната кола със по спортен характер в ниският ценови клас с която не "просто" се придвижваш... стига да има желание разбира се Я пак, че не разбрах? БМВ е всичко друго ама не и автомобил в нисък ценови клас!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Не ми вярвахте за алфата какво ще стане ама сега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 (edited) Я пак, че не разбрах? БМВ е всичко друго ама не и автомобил в нисък ценови клас!!! Зависи от модела. Някои са много евтини, а като се вземе предвид и че не се чупят много... А и трябва да се взима предвид какво ти дава като интериор едно BMW, Audi, Mercedes, и всички останали общо-взето... Edited June 29, 2013 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Зависи от модела. Някои са много евтини, а като се вземе предвид и че не се чупят много... А и трябва да се взима предвид какво ти дава като интериор едно BMW, Audi, Mercedes, и всички останали общо-взето... Хубаво е да приемем критерийй, кой какво разбира под евтино?!? Тея дето за мен са евтини са на преклонна възраст. Аз съм фанатик на Рено и има модели, които могат да ми предложат всичко дето ще ми предложи и БМВ, без огромните мотори, но на доста по-ниска цена. С удоволствие бих си купил и БМВ, но като втори автомобил и той ще е само фън кар. Изобщо няма да ми пука какво има като интериор, а само под капака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts