RaptoR Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Пичове къде са тия върнати коли от лизинг за по 10К ? Някой ако върне някое Инфинити мога ли да го взема за 15к ? Не ставайте наивни , тия коли които са на оферта дори не стигат до сайтове....с един приятел разглеждахме една такава екслузивна офера на коли на по 30% , за 1 ден всичко беше свършило ..... Близък познат купи малкия лексус за 17к. Перфектен. Даже спори и май си изкара отстъпка! Ние купихме на майка ми кола на под 20000 км за 16к с ВСИЧКИ екстри - Пежо 207. Перфектна, даже с ДВУЗОНОВ климатроник. Да не говоря, че от 1+1 я бяха правили 4+1 и заради нас в рамките на седмица я преработиха пак на 1+1. Така че, Васко, не бързай да си тотално категоричен, като с цените на моторите в България, все едно ги знаеш всичките (в София съм виждал мотори за 20000+ долара, включително и прозведен от момците, дето ги гледаш по Дискавъри). Има и МНОГО други оферти с поемане на чужд лизинг, конфискувани заради неплащане коли и т.н. Тук една банка продаваше Q7 за 36000 лева, почти чисто ново. Толкова не бяха си доплатили собствениците - толкова искаха. НО - няма смисъл да казвам колко вътрешни хора го взеха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 а аз какво обяснявам . не говорим за пежо 207 или някой нисък клас кола струваща 25к чисто нова а за наистина добрите оферти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Погледни какъв Лексус има в момента за 53к. Вноските са му колкото бяха на моята Шкода... И това Пежо тогава ново беше МНОГО над 25к. Нямам смисъл да коментираме - казах го в началото на темата - КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА! Има достатъчно оферти, като вече дори не е нужно човек да става от стола, освен когато нарочи точната кола и иска да я огледа на живо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 да бе ама говорим за кола до 10к Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 да бе ама говорим за кола до 10к Ми то и такива има! Ама тук има комбинацията: да е 10к с ВСИЧКО след покупката, да е 3 литра свиня, да е идеално запазена, лъскава и перфектна отвътре, да е карана 2-3 пъти на месец (в смисъл ако има начин да е на 150к) и да се продаде за същите пари! Та колко такива коли си виждал???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Погледни какъв Лексус има в момента за 53к. Вноските са му колкото бяха на моята Шкода... И това Пежо тогава ново беше МНОГО над 25к. Нямам смисъл да коментираме - казах го в началото на темата - КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА! Има достатъчно оферти, като вече дори не е нужно човек да става от стола, освен когато нарочи точната кола и иска да я огледа на живо. Тоя лексус да спинкам ли в него бе Видене? Той е колкото един апартамент. Аз търся спортно купе, ти ме прати при луксозните лимузини. Ми то и такива има! Ама тук има комбинацията: да е 10к с ВСИЧКО след покупката, да е 3 литра свиня, да е идеално запазена, лъскава и перфектна отвътре, да е карана 2-3 пъти на месец (в смисъл ако има начин да е на 150к) и да се продаде за същите пари! Та колко такива коли си виждал???? Казах, че 10 000лв са САМО за автомобила. 3 пъти го написах. Не е нужно да е 3л., просто дизелите гледам такива. Може и 2.0 да е. Все едно. Не е и нужно да е перфектна вътре, защото всичко може да се оправи ако не ми харесва. Важното е да е читава. Също така е важно да не губи 50% от стойността си през следващите 2 години, но това така или иначе няма как да стане с кола за 8000-10000лв. Ти си следил темата, но не точно. А да. Аз бях намерил такава като описаната от теб, но волана беше от грешната страна на купето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 ... 6155... тва е решението и рент-а карт Такива коли като описанието няма. "Перфектен салон", "да не си губи цената", "да е лъскачка", "да не гори много щото трябва газ", "да излезе до 10хил. лв всичко". Според мен няма стане баш така в крайна сметка. Или разбираме различни неща под безупрече салон, мотор и т.н. 150к.с. = 180лв данък. Таз годишния ще е вече 203лв. Да знаеш само Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Не 6160 е по-добре 3лв от точка до точка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 ... 6155... тва е решението и рент-а карт Такива коли като описанието няма. "Перфектен салон", "да не си губи цената", "да е лъскачка", "да не гори много щото трябва газ", "да излезе до 10хил. лв всичко". Според мен няма стане баш така в крайна сметка. Или разбираме различни неща под безупрече салон, мотор и т.н. 150к.с. = 180лв данък. Таз годишния ще е вече 203лв. Да знаеш само Цените на rent-a-car виждал ли си ги? А и това описание го е дал Виден, не знам защо аз съм намесен в него. И както казах, аз кола отговаряща на критериите намерих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Не си намерил и няма да намериш - може да си сигурен! То просто няма как да се случи, освен ако не се направят редица компромиси и не отпаднат няколко претенции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Не си намерил и няма да намериш - може да си сигурен! То просто няма как да се случи, освен ако не се направят редица компромиси и не отпаднат няколко претенции. Ти ми казваш дали АЗ съм намерил или не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Да, аз ти казвам. Това че си намерил обява с някакви параметри не значи, че са непременно верни или си сканирал колата болт по болт, та да знаеш какво тепърва предстои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Ти си страшна работа.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 И както казах, аз кола отговаряща на критериите намерих. Фон с леко оптимистична музика, навяваща плахата надежда, че края на сагата наближава. Обаче това си остава само една плаха надежда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Фон с леко оптимистична музика, навяваща плахата надежда, че края на сагата наближава. Обаче това си остава само една плаха надежда. Мда. Прав си. Нещо не ми идва от вътре да тръгна да си давам парите за нея. Не е моята кола това май. Но пък отговаря на написаното от Виден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Ти си страшна работа.. Това ТИ ми го казваш ?!?!??!?!?!?!?!?!?!? Мда. Прав си. Нещо не ми идва от вътре да тръгна да си давам парите за нея. Не е моята кола това май. Но пък отговаря на написаното от Виден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Мда. Прав си. Нещо не ми идва от вътре да тръгна да си давам парите за нея. Не е моята кола това май. Но пък отговаря на написаното от Виден. Е няма такъв фейспалм! Какво значи отговаря на всичко, обаче не е твоята кола бе пич? Смяташ да се жениш за нея ли или какво? В края на краищата става въпрос за превозно средство или аз се бъркам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Пежо 206 е превозно средство. BMW 5та серия с всички екстри е нещо съвсем друго. Само дето обикновенно струва доста повече, отколкото на него му се дават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Дедо пежо 206 е дамска кола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Ок. Тойота аурис по-мъжка ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Абе ти ми дай едно такова Пежо 206, пък да видиш как моментално минавам под дъгата... http://www.youtube.com/watch?v=V9rTCLjK1k8 ---------------------------------------- Off/ Гледайки от втората минута нататък и още повече пък като стигна на 4.30, отново заключавам, че тия от WRC-то наистина не са добре, а и някои физични закони също не са чували, че съществува WRC... http://www.youtube.com/watch?v=4Ccr9Mze-Fw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Пежо 206 е превозно средство. Е дедо, все пак автомобила според вокса отговаря на изикванията му - предполагам в този списък влиза класа на возилото и едва ли става въпрос за Пежо 206. Просто ме разбива отвсякъде констатацията, че при изпълнени уж параметри на изискванията (които всички определят като невероятни), неясно защо това не било неговата кола (все едно става въпрос за жена, по дяволите). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Че колата често е по-важна от жената. Особено когато водещ е външният вид, а не практичността / на колата / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Ама той и с жените явно е така! Затова повече от година стои сам, не защото е прост или грозен. И като гледам повече от година ще избира и кола. Тъкмо след толкова време и още няколко хиляди поста цените ще паднат още, та може да открие. И аз искам 17 годишна, невероятно красива, много умна, с богат житейски опит, с големи истински цици, непипана от друг, но същевременно перфектна в секса, единствена щерка на мултимилионери, но да носи на пиене, да чисти, пере и готви и да бъде перфектна майка. Само дето такова нещо не съществува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 (edited) Пежо 206 е превозно средство. BMW 5та серия с всички екстри е нещо съвсем друго. Само дето обикновенно струва доста повече, отколкото на него му се дават на дизел или 2.0 бензин е...също купчина ламарини с 4 гуми. Тия дето са с 6 цифрени суми втора ръка....те там вече говорим за НЕЩО ДРУГО. Ама той и с жените явно е така! Затова повече от година стои сам, не защото е прост или грозен. И като гледам повече от година ще избира и кола. Тъкмо след толкова време и още няколко хиляди поста цените ще паднат още, та може да открие. И аз искам 17 годишна, невероятно красива, много умна, с богат житейски опит, с големи истински цици, непипана от друг, но същевременно перфектна в секса, единствена щерка на мултимилионери, но да носи на пиене, да чисти, пере и готви и да бъде перфектна майка. Само дето такова нещо не съществува. Тамара Екълстоун...е, ще се прежаля, че не прави мусака, но се надявам да прави други хубави работи. Само, че за там си вземи номерче :D Edited June 26, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts