Denchev Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Искам да наема апартамент в Несебър за 14 нощувки от 29 юли до когато там се падат 14 нощи. Пускам тук обява не защото не мога да намеря,а защото искам по-добра цена евентуално. В момента в най-силния сезон цената на самостоятелен такъв апартамент е около 45 лева на ден най-ниското,което за сега съм намерил. Ако някой има по-добро предложение,да пише на лично съобщение. Естествено имам и изисквания. Да са две отделни спални с по две легла,задължително да има кухня с готварска печка,климатици и баня. Ако има парко место също ще е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Пусни ЛС до Камен Мицев - от 1-2 години той предлага под наем във форума приличен апартамент в Несебър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurtacan Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 сори за спама но 45 лева/д или 11лв/легло в най-силния сезон в Несебър !!! със кухня ,печка, климатик и парко място ми се струва не без пари ами направо подарък !!!!!! те 5лв/д само за дистанционно за климатик искат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Толкова е...ето миналогодишната оферта на К.Мицев, но гледам, че линкът му не работи, така че той специално може и да не дава тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganger Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Точно след моста от към стария за новия град първата пресечка в дясно. Стигаш до края на уличката и завиваш на ляво (уличката е малка). Та първата кооперация има много прилични апартаменти с различни квадратури от 40 до 55лв. Човека е от Перущица а жена му от Пловдив Много мили хора а апартамента в който бях миналата година е точно това което описваш. Хол с климатик,тераса,телевизор,2 легла,2 единични дивана. Спалнята е с 2 легла съединени в едно с телевизор,климатик,тераса Кухнята има всичко нужно като печки хладилник прибори и прочие. 2 бани,2 тоалетни,паркинг Забравих да добавя че и в двете стай има достатъчно гардероби Приятно прекарване,пък може и да се засечем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted June 17, 2013 Author Share Posted June 17, 2013 Ми виж сега колега кurtacan ,на мен ми е ясно,че и 10 кожи могат да ти смъкнат в силния сезон,обаче както вождаш има и по-скромни хора,които могат да предложат по-нормални цени. Аз затова пускам тема. Ganger дай един телефон на тези хора на Л.С. Мисля,че се сещам за уличката. Покрай една банка се минаваше май или по-долната с бариерата. Една от двете ще да е,но аз не мога да рискувам да ида и да търся на място,защото съм с 5 годишно дете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganger Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 За съжаление не пазя телефон за контакт тъй като всяка година сме в там по едно и също време. А мисля че съм описал точно и ясно местото Това е точно първата пресечка в дясно след като минеш моста и тръгнеш нагоре към новия град. Има преди това заведение,след заведението паркинг, а точно след паркинга идва и въпросната уличка която е на дясно Точно на ъгъла на съответната улица има чейнч бюро а в началото и малки туристически агенций. Адреса е : Христо Кудев номер 12 Самата кооперация се намира на ъгъла ще сложа снимка как изглежда отвън и упътване чрез гугъл мапс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.