Jump to content
BulForum.com

Апартамент в Несебър под наем

Recommended Posts

Искам да наема апартамент в Несебър за 14 нощувки от 29 юли до когато там се падат 14 нощи.  Пускам тук обява не защото не мога да намеря,а защото искам по-добра цена евентуално. В момента в най-силния сезон цената на самостоятелен такъв апартамент е около 45 лева на ден най-ниското,което за сега съм намерил. Ако някой има по-добро предложение,да пише на лично съобщение. Естествено имам и изисквания. Да са две отделни спални с по две легла,задължително да има кухня с готварска печка,климатици и баня. Ако има парко место също ще е добре.

сори за спама но 45 лева/д или 11лв/легло в най-силния сезон в Несебър !!! със кухня ,печка, климатик и парко място ми се струва не без пари ами направо подарък !!!!!!

те 5лв/д само за дистанционно за климатик искат

Точно след моста от към стария за новия град първата пресечка в дясно.

Стигаш до края на уличката и завиваш на ляво (уличката е малка).

Та първата кооперация има много прилични апартаменти с различни квадратури от 40 до 55лв.

Човека е от Перущица а жена му от Пловдив :)

Много мили хора а апартамента в който бях миналата година е точно това което описваш.

Хол с климатик,тераса,телевизор,2 легла,2 единични дивана.

Спалнята е с 2 легла съединени в едно с телевизор,климатик,тераса

Кухнята има всичко нужно като печки хладилник прибори и прочие.

2 бани,2 тоалетни,паркинг :)

Забравих да добавя че и в двете стай има достатъчно гардероби :)

Приятно прекарване,пък може и да се засечем ;)

Ми виж сега колега кurtacan ,на мен ми е ясно,че и 10 кожи могат да ти смъкнат в силния сезон,обаче както вождаш има и по-скромни хора,които могат да предложат по-нормални цени. Аз затова пускам тема.

Ganger дай един телефон на тези хора на Л.С. Мисля,че се сещам за уличката. Покрай една банка се минаваше май или по-долната с бариерата. Една от двете ще да е,но аз не мога да рискувам да ида и да търся на място,защото съм с 5 годишно дете.

За съжаление не пазя телефон за контакт тъй като всяка година сме в там по едно и също време.

А мисля че съм описал точно и ясно местото :)

Това е точно първата пресечка в дясно след като минеш моста и тръгнеш нагоре към новия град.

Има преди това заведение,след заведението паркинг, а точно след паркинга идва и въпросната уличка която е на дясно :)

Точно на ъгъла на съответната улица има чейнч бюро а в началото и малки туристически агенций.

Адреса е : Христо Кудев номер 12

Самата кооперация се намира на ъгъла ще сложа снимка как изглежда отвън и упътване чрез гугъл мапс.

jKYz4xw.png

WYvZe6Q.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...