dragomir375 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Здравейте, интересува ме кои от тези фотоапарати според вас е по дбър дали tz10 или tz18 видях, че tz10 има стерио на видеото, но tz18 е по добар в снимките. Искам да разбера вашето мнение Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 18-ката..Аз лично съм фен на Канон и доколкото съм имал опит с Лумиксите, винаги съм бил разочарован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted June 17, 2013 Author Share Posted June 17, 2013 Благодаря за отговора. Ами може и да ми препоръчате някакав в този клас пак. По принцип даржа мн. на качеството на самата снимка и на видеоклиповете които ще правя, а не на ГПС и тем подобрни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Финансов лимит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted June 17, 2013 Author Share Posted June 17, 2013 ами по принцип го тарся 2 ра ръка, но може би нови са кам 400-500лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Тоест колко като пари? Щото това си е среден към нисък клас сапунерка.... Ред. Имаш лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Благодаря за отговора. Ами може и да ми препоръчате някакав в този клас пак. По принцип даржа мн. на качеството на самата снимка и на видеоклиповете които ще правя, а не на ГПС и тем подобрни. Потърси Panasonic LX, а не TZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 Този модел не е ли малко големичак ? Предполагам, че ще прави страхотни снимки аз по принцип мисля да го използвам по дискотеки, клубове и на почивка и т.н. Имах TZ4 и останах доволен от него и затова тарся тази серия, но ако имате някакви предпочитания кам друга марка може да споделите и ощи нещо размислих мисля да го взема нов, а не 2 ра ръка. Финансовия ми лемит е от 400 -500лв виждам, че е излезнал и TZ40 вече, но малко ми е скъпичак Потърси Panasonic LX, а не TZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 LX не е голям. Колкото TZ е, че и по-малък.По-малък зуум, но по-голяма матрица и по-голяма леща има. Нов не ти влиза в бюджета обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.